tomike Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Skuci chcem sa opytat ci tie led ziarovky v interiery nerobia problem? Ci ich auto nevyhodnocuje kvoli nizkemu odberu ako vypalene ziarovky? Chcem si ich tiez vymenit v mojej 407-me. Citovat
Judes Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Pokiaľ viem tak vnútorné osvetlenie nie je kontrolované a ak nepoužiješ k led žiarovke odpor bude slabúčko svietiť alebo preblikovať vo vypnutom stave. Citovat
tomike Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Tak kedze som do elektriny total amater tak to necham tak. Dik Judes. Citovat
Judes Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Nemáš začo, môžeš si o tom prečítať aj tu. Citovat
skuci Odesláno 11. červen 2012 Autor Odesláno 11. červen 2012 hele u žádnýho auta jsem nezažil, aby mělo hlídání vnitřních žárovek... a kupodivu u 508čky není hlídáno ani venkovní osvětlení, i když z mém případě se jedná pouze o žárovky u RZ a v mlhovkách, jinak samí LED nebo xenony... Citovat
pkr Odesláno 12. červen 2012 Odesláno 12. červen 2012 Pokiaľ viem tak vnútorné osvetlenie nie je kontrolované a ak nepoužiješ k led žiarovke odpor bude slabúčko svietiť alebo preblikovať vo vypnutom stave. Mě teda, když je vypnu, nesvítí žádná. Ani neproblikává. Ale je možný, že u 407 to dělá. Tam jsem je neměl. [upravil dne 12/6/12 06:42 od pkr] Citovat
skuci Odesláno 12. červen 2012 Autor Odesláno 12. červen 2012 s tim problikáváním je to různé. U VW co sem měl předtim tak sem je tam měl taky v interiéru a v pohodě a kolega měl to samí auto a jemu to lehce svítilo stále tak nevim... Citovat
Moral3z Odesláno 21. červen 2012 Odesláno 21. červen 2012 Tyo, teď koukám, že máš novou střechu a zrcadla, vypadá to luxusně... minule jsem tě potkal na křižovatce u nemocnice, stál si jako první a já zahybal kolem tebe... měl si na sobě fešácký kvádro a vypadal si jako pán Citovat
skuci Odesláno 23. červen 2012 Autor Odesláno 23. červen 2012 nevim proč ale na žádným autě nedržej nalepený zrcátka takže ty už jsou v původní barvě... jj tak já pracuju v kvádru takže je spíš štěstí mě potkat třeba v džínách nebo kraťasech... asi se budu muset víc koukat po kombíkovejch 307 a jelikož moje auto není k přehlídnutí tak příště trub a blikej ;-) Citovat
skuci Odesláno 25. červenec 2012 Autor Odesláno 25. červenec 2012 mno hele teď si nejsem jistej jestli si to byl ty, co si mě minul na křižovatce já tam stál a ty si odbočoval k družsteváku nebo ne... Citovat
skuci Odesláno 26. červenec 2012 Autor Odesláno 26. červenec 2012 tak tjn... aspoň už vim ale v tom spěchu sem toho moc nespozoroval, takže když bys příště jel okolo tak tě stejně nepoznám, takže mi dej ještě jednu šanci, pak to bude lepší... :-) Citovat
Moral3z Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 jááásný... ja sem tě registroval až na poslední chvíli...ale často tě potkávám na týhle křižovatce Citovat
skuci Odesláno 3. srpen 2012 Autor Odesláno 3. srpen 2012 tak jedna malinká změna... maska ala GT... Citovat
skuci Odesláno 7. srpen 2012 Autor Odesláno 7. srpen 2012 tak tady ji máte krasavici s novou maskou :-) Citovat
tomike Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 508-ma krasna, no mne tam vadia tie deflektory na oknach. Inak klobuk dole;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.