Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Skuci chcem sa opytat ci tie led ziarovky v interiery nerobia problem? Ci ich auto nevyhodnocuje kvoli nizkemu odberu ako vypalene ziarovky? Chcem si ich tiez vymenit v mojej 407-me.

Odesláno

Pokiaľ viem tak vnútorné osvetlenie nie je kontrolované a ak nepoužiješ k led žiarovke odpor bude slabúčko svietiť alebo preblikovať vo vypnutom stave.

Odesláno

hele u žádnýho auta jsem nezažil, aby mělo hlídání vnitřních žárovek... a kupodivu u 508čky není hlídáno ani venkovní osvětlení, i když z mém případě se jedná pouze o žárovky u RZ a v mlhovkách, jinak samí LED nebo xenony...

Odesláno
Pokiaľ viem tak vnútorné osvetlenie nie je kontrolované a ak nepoužiješ k led žiarovke odpor bude slabúčko svietiť alebo preblikovať vo vypnutom stave.

Mě teda, když je vypnu, nesvítí žádná. Ani neproblikává.

Ale je možný, že u 407 to dělá. Tam jsem je neměl.

[upravil dne 12/6/12 06:42 od pkr]

Odesláno

s tim problikáváním je to různé. U VW co sem měl předtim tak sem je tam měl taky v interiéru a v pohodě a kolega měl to samí auto a jemu to lehce svítilo stále tak nevim...:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tyo, teď koukám, že máš novou střechu a zrcadla, vypadá to luxusně... minule jsem tě potkal na křižovatce u nemocnice, stál si jako první a já zahybal kolem tebe... měl si na sobě fešácký kvádro a vypadal si jako pán :D

Odesláno

nevim proč ale na žádným autě nedržej nalepený zrcátka takže ty už jsou v původní barvě... jj tak já pracuju v kvádru takže je spíš štěstí mě potkat třeba v džínách nebo kraťasech... asi se budu muset víc koukat po kombíkovejch 307 a jelikož moje auto není k přehlídnutí tak příště trub a blikej ;-)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak tjn... aspoň už vim ale v tom spěchu sem toho moc nespozoroval, takže když bys příště jel okolo tak tě stejně nepoznám, takže mi dej ještě jednu šanci, pak to bude lepší... :-) :super

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...