romik1 Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 krásne. až slintám:aut ale za mna tiež kombi... ten sedan má trošku nešťastne vyriešený kufor.ale je to veľký elegán:potlesk Citovat
Toudy5587 Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 Pekna kara.Dufam ze sa aj ja dockam Asi sa stanem aj ja majitelom 508SW(vzhladom na to ze potrebujem vacsie auto). Gratulujem vela stastnych kilometrov a malo \"pobozkanych\" kandelabrov ;-) Citovat
skuci Odesláno 29. únor 2012 Autor Odesláno 29. únor 2012 s předchozím autem jsem jezdil 2 roky, najeto téměř 70tis. km a \"ťuk ťuk\" až teda na jeden ťukanec, který jsem ale nezavinil já ale přehlídla mě paní, tak jsem auto neboural... tak doufám, že v tom čistém score budu i nadále pokračovat ;-) Citovat
stefano Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Škoda, že nezmenili grafiku a podfarbenie displejov, mohli to prispôsobiť k budíkom. Je to ale daň za to, že chceme mať autá hneď na začiatku výroby, lebo pravdepodobne to časom zmenia. Citovat
skuci Odesláno 1. březen 2012 Autor Odesláno 1. březen 2012 myslíš jako to, že budíky jsou bílý a displey je oranžový...? no abych se pravdu přiznal, tak mi to ani tak moc nevadí, protože jsou tam ještě v interiéru takový detaily, který jsou ve stejným barevným odstínu a je to vcelku hezký... ale je fakt že kdyby to bylo černý s bílym písmem, vypadalo by to taky dobře ;-) Citovat
skuci Odesláno 1. březen 2012 Autor Odesláno 1. březen 2012 nemůžu říct nic jinýho, než souhlasit. O víkendu vlítnu na auto a asi z těch nevádbě vyhlížejících šedočerných plastů v nárazníku buď udělám leskle černý, nebo je hodím do odstínu auta ;-) ať to má trošku šmrnc ;-) Citovat
stefano Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 skuci keďže si prešiel z VW na Peugeot, tak pre Teba je to podsvietenie asi príjemná novinka, ale ja som čakal zmenu aj u týchto vecí. Displej vyzerá ako v P407 na začiatku výroby. Ja len dúfam, že nevytiahli nejaké staré zásoby, a tie displeje nezačnú v lete černať. V P508 už mali montovať aspoň tie farebné, ktoré sa začali používať v P407 neskôr. Citovat
skuci Odesláno 1. březen 2012 Autor Odesláno 1. březen 2012 barevný mám snad GTčko... jinak já u Golfa měl už také bílé budíky... ty klasický modrý už Golf VI neměl ;-) Citovat
stefano Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Myslel som farebný displej C, na ktorom sa dajú meniť farby. [upravil dne 1/3/12 15:18 od stefano] Citovat
skuci Odesláno 1. březen 2012 Autor Odesláno 1. březen 2012 jo tohle... aha tak to nejde, nebo respektive o tom nevím. Ale nějak mi to nevadí, abych se pravdu přiznal... Já jsem ten typ, co když používá auto, tak řeší věci, který jsou důležitý pro pohodlí a celkově pro můj prospěch ale tohle si myslím, že není zas takovej problém ;-) Citovat
stefano Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Samozrejme, že problém to nie je, len si myslím, že do kategórie ako je P508, by patrilo niečo luxusnejšie. Pravdepodobne ten farebný budú montovať o niekoľko rokov neskôr, aby mohli zákazníkov prekvapiť, akože s nejakou novou zmenou. Citovat
skuci Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 tak si to nechávaj třeba ještě na facelift Citovat
skuci Odesláno 3. březen 2012 Autor Odesláno 3. březen 2012 tak nějaký první foto jak jsem předělal plasty na černo... tady to není moc vidět protože ten před je to umytý a tak to vypadá taky tmavě... Citovat
skuci Odesláno 3. březen 2012 Autor Odesláno 3. březen 2012 už se pěkně leskne :-) [upravil dne 3/3/12 21:34 od skuci] Citovat
MatrixArwen Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 máš ji pěknou. dobrá barva na špínu říká přítel. on má 407. každopádně hodně šťasných km;) [upravil dne 3/3/12 21:45 od MatrixArwen] Citovat
skuci Odesláno 3. březen 2012 Autor Odesláno 3. březen 2012 jj zatim se tváří na špínu velice zajímavě, tak uvidíme ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.