Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni

Chtěl jsem se zeptat, už delší dobu řešim bouchání ze spodu auta, dnes když jsem byl pod autem jsem zjistil že jak je zavěšenej motor ze spodu se mi něco nezdá. Ten šroub jak je na obrázku neměl by být ješte v gumě? Mi to nedalo tak sem si lehnul ještě pod tátovu Xantii a ten má ten šroub v silenbloku uloženej. Tak se ptám jestli já ho mám špatně. Je totiž mezi tím vůle a myslím si že by to mohlo způsobovat ty rány. Na netu jsem nikde nenašel uložení toho šroubu. Děkuju

post-32950-14109622426038_thumb.jpg

Odesláno

Mno já jsem tam taky silenblok neměl,až ten vlevo.Ale nebyl tam původní motor,1,8td vyměněn za 1,9d,takže je dost možné že to při výměně zbastlili bez.

Odesláno
Mno já jsem tam taky silenblok neměl,až ten vlevo.Ale nebyl tam původní motor,1,8td vyměněn za 1,9d,takže je dost možné že to při výměně zbastlili bez.

U mě možná taky byli čachry s motorem než sem to koupil, ale nejsem si jistej, ale vypdá to že ten silenblok už mám vymčkanej, zitra bych se měl stím dostat na zvedák tak budu vědet víc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...