pavska Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 Ahoj všichni Chtěl jsem se zeptat, už delší dobu řešim bouchání ze spodu auta, dnes když jsem byl pod autem jsem zjistil že jak je zavěšenej motor ze spodu se mi něco nezdá. Ten šroub jak je na obrázku neměl by být ješte v gumě? Mi to nedalo tak sem si lehnul ještě pod tátovu Xantii a ten má ten šroub v silenbloku uloženej. Tak se ptám jestli já ho mám špatně. Je totiž mezi tím vůle a myslím si že by to mohlo způsobovat ty rány. Na netu jsem nikde nenašel uložení toho šroubu. Děkuju Citovat
pavska Odesláno 25. únor 2012 Autor Odesláno 25. únor 2012 číslo 12 je tam silenblok Díky teď ho jen sehnat, v autokelly ani v benexu sem ho nenašel, našlo mi to jen jak je pod číslem 15 Citovat
dýzl Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 Mno já jsem tam taky silenblok neměl,až ten vlevo.Ale nebyl tam původní motor,1,8td vyměněn za 1,9d,takže je dost možné že to při výměně zbastlili bez. Citovat
pavska Odesláno 27. únor 2012 Autor Odesláno 27. únor 2012 Mno já jsem tam taky silenblok neměl,až ten vlevo.Ale nebyl tam původní motor,1,8td vyměněn za 1,9d,takže je dost možné že to při výměně zbastlili bez. U mě možná taky byli čachry s motorem než sem to koupil, ale nejsem si jistej, ale vypdá to že ten silenblok už mám vymčkanej, zitra bych se měl stím dostat na zvedák tak budu vědet víc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.