Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemít bílý auto, nepodlehl bych, ale jsem totiž úchyl na bílý kola víš :aut, mají prostě něco do sebe...tak uvidím jestli to vyjde.

Viděl jsem je na podolakově 206, a líbily se mi moc.

Odesláno

já kupoval 500 Kč kus, ve stavu rezavym , z toho byl jeden koplej, ale to jsem zjistil až po komaxitu a nasazení na auto = dobrá cena .... jestli teda nabízíš dva zachovalý kusy, tak si myslim, že je to tak strop, protože každej si je pak nechá otryskat a prelakovat (ale zase od tebe ví, že nejsou kopnutý)ale jelikož víš co vlastníš, tak bych se ceny držel, možná pro klubáky sleva :D:P

Odesláno

Leštěny určitě ne :) Nemám proti tomu nic. Na autě to vypadá dobře, ale já sám bych si to na auto nedal :) Já jsem chtěl bílou, ale bíly kola se mi líbí ve vícepaprskové verzy. Takže když jsem si hrál ve photoshopu, tak zvítězila černá s žlutým proužkem. Jinak jsem zjistil, že to modry XSi s těma bílyma pruhama a šílenym interiérem koupil spolužákův kamarád a ten se poohlíží po 14palcových kolech a ty 15ky budou nejspíš k mání, takže jsem jako předběžný zájemce a uvidíme :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...