Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

řekl bych že to je u těhle aut uplně normální věc, mám to samé, občas mi tam nejde, rozhodně to tam nervu, pustim spojku, 1x - 2x jí prošlápnu, někdy i s meziplynem a jde tam pak jako po másle :)

Odesláno

Záleží také hodně na tom jaký olej tam lijete! Není olej jako olej a francouzské vozy mají speciální olej, který je velmi řidký! Označení oleje je 75W80.Je sice drahý ale funguje.Mají ho třeba zde http://www.autodily-cardo.cz/prevodove-oleje/shell-sf-5288-75w-80-2l/ jiný ani nedoporučuji. Ale pokud se jedná pouze o řazení zpátečky tak potom je tento jev opravdu běžný a jak radí go.play stačí pomačkat spojku nebo před zařazením zpátečky zařadit jedničku... Také bych zkontroloval táhla řazení jestly nejsou nastavena na krátké řazení potom tam jdou kvalty hůře!

Odesláno

Taky mi to dělá :) Nejdřív sem se toho docela bál, ale dělám přesně to, co go.play :D takže je to ozkoušená metoda :D Jinak táhla budu objednávat asi za měsíc nerezovy ze saxoclubu. Borec je tam vyrábí za cenu 650,- a podle referencí jsou super :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...