olda Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 Naskytla se mi šance koupit relativně za slušný peníz lehce jetý takýto subwoofer,nemáte s ním někdo zkušenost?Momentálně mám Magnat tubu v kufru,jejíž zvuk se mi ani trošku nelíbí,připomíná mi spíš mlácení na dveře,než slast pro uši,zakže si myslím,že je cokoliv lepší,než toto,nemáte někdo teda s tímto Focalem zkušenosti? Citovat
banan1987 Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 ak chces kvalitu a slusny vykone nekupuj aktivny box.. urcite toto bude hrat lepsie ako tuba ale aktivne subwoofery su proste slabe predrazene a asi len 2 razy som pocul hrat kvalitne aktivny box.. ale ak to mozes mat za par supov tak to vyskusaj a ak sa ti to bude pacit tak to zober.. ale do nejakych 10000kc by si sa zmestil s pasivnym boxom + zosilnovac.. a to by si mal vykon raz taky a hlavne kvalita by bola na inej urovni Citovat
olda Odesláno 25. únor 2012 Autor Odesláno 25. únor 2012 Já to mám přes zesilovač do můstku,takže nepotřebuju aktivní,jen že se toto naskytlo.Stačí mi pasivní,ale tak nějak se nemůžu dokopat k nějakému kvalitnímu,docela mě láká JBL?nebo si udělám nějaký box sám,to není problém,jen potřebuju vybrat ten správný komponent.Co třeba Hifonics?Vypadají slušně.Bylo by to do 306. [upravil dne 25.2.2012 10:21 od olda] Citovat
banan1987 Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 no tak ked mas zosilnovac tak pories iba nejaky pasivny box.. urcite to bude najlepsia volba... hofonics to je uz ina trieda do toho sa oplati ist a ak si sikovny box si spravis na mieru do auta... a do 306 ti bude stacit uplne nejaky 12\" reprad a to ti uz bude vytlacat celne sklo pri poriadnych tlakoch.. Citovat
olda Odesláno 25. únor 2012 Autor Odesláno 25. únor 2012 Tak vyřešeno,dneska jsem si hodil do košíku Hifonicse,už je v autě,je to nebe a dudy proti tý německý sr...co jsem tam měl,ještě to zítra tak nějak doladím Citovat
Vítek1 Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 asi jdu pozde ale cokoliv od Focalu je hodne kvalitni rek bych jedno z tech nej co se da koupit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.