Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Naskytla se mi šance koupit relativně za slušný peníz lehce jetý takýto subwoofer,nemáte s ním někdo zkušenost?Momentálně mám Magnat tubu v kufru,jejíž zvuk se mi ani trošku nelíbí,připomíná mi spíš mlácení na dveře,než slast pro uši,zakže si myslím,že je cokoliv lepší,než toto,nemáte někdo teda s tímto Focalem zkušenosti?

Odesláno

ak chces kvalitu a slusny vykone nekupuj aktivny box.. urcite toto bude hrat lepsie ako tuba ale aktivne subwoofery su proste slabe predrazene a asi len 2 razy som pocul hrat kvalitne aktivny box.. ale ak to mozes mat za par supov tak to vyskusaj a ak sa ti to bude pacit tak to zober.. ale do nejakych 10000kc by si sa zmestil s pasivnym boxom + zosilnovac.. a to by si mal vykon raz taky a hlavne kvalita by bola na inej urovni

Odesláno

Já to mám přes zesilovač do můstku,takže nepotřebuju aktivní,jen že se toto naskytlo.Stačí mi pasivní,ale tak nějak se nemůžu dokopat k nějakému kvalitnímu,docela mě láká JBL?nebo si udělám nějaký box sám,to není problém,jen potřebuju vybrat ten správný komponent.Co třeba Hifonics?Vypadají slušně.Bylo by to do 306.

[upravil dne 25.2.2012 10:21 od olda]

Odesláno

no tak ked mas zosilnovac tak pories iba nejaky pasivny box.. urcite to bude najlepsia volba... hofonics to je uz ina trieda do toho sa oplati ist a ak si sikovny box si spravis na mieru do auta... a do 306 ti bude stacit uplne nejaky 12\" reprad a to ti uz bude vytlacat celne sklo pri poriadnych tlakoch..:D

Odesláno

Tak vyřešeno,dneska jsem si hodil do košíku Hifonicse,už je v autě,je to nebe a dudy proti tý německý sr...co jsem tam měl,ještě to zítra tak nějak doladím

post-984-14109622428327_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...