Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tiez som mal podobny problem ako Piskotus, obcas ako keby bola baterka mrtva ani neskrtlo, potom som to roztiahol a tyzden pohoda potom sa to stalo znova. Dal som to znamemu mechanikovi a obaval sa ze co s tym bude vediet spravit, za polhodinku mi volal ze si mozem prist pre auto, len preletoval nejake kontakty a rele a vsetko je v poriadku odvtedy.

Odesláno

Tak dnes je to týden co jsem auto do aut.servisu v Příbrami odtáhl.Ve čtvrtek mi bylo řečeno,že se do úterý ozvou.Bylo mi řečeno,že vezou RJ na test.Dnes jsem tam z netrpělivosti volal sám a dozvěděl jsem se,že dnes vezou RJ na test a do 2-3 dnů se mi ozvou.:mad:

Dedukce je jasná,jsem na okraji zájmu servisu a na auto se ani nepodívali.

tak jsem zvědav co mi poví v pátek:mad:

Odesláno

TITANa:Víš kdybych přemýšlel tak jak popisuješ,tak pro mne není problém ještě dnes tam udělat reportáž s TV,ale právě proto ,že jsem soudnej tak toliko nečiním.!!!!

Jen jsem vychovanej tak,že pokud něco slíbíš tak taky tak činíš.

Vážím si práce znalce,ale odpověď stejná jako minulý týden mne prostě neuspokojuje.Na autorizovaný servis jsem se obrátil,až v momentě bezmoci,ale zase jsem očekával za cenu 500kč/hod výsledek.

Pravdou zůstává,že mi stejně nic jiného nezbývá.

:(

Odesláno

nehnevaj sa na servis su to tiez len ludia a ja ako tech.poradca sa tiez znechutou potrapim s autom ktore nie ja ani zakanznik dodrbkal ale vyrobca. takze servis sa snazi robit co moze ale nemozes od nich ziadat aby ti preniesli svet na druhu stranu galaxie. nieje lahke identifikovat zavadu ked je vsetko ok. zober si ze ja urcim ze je RJ spatna a kupi sa druha za 30tisic. nahodis ju a ono to robi presne to iste. A co teraz odkial vziat 30tisic za omyl. takze my sme tiez len ludia a nie vseznalci. ak mi pride zakaznik povedat ze je rozculeny z toho ako to postupuje tak ja mu otvorene hovorim. Pane ja som neni kuzelnik a tam mate auto a kludne si ho mozete vziat naspat. Na aute sa trapi trebars 2tyzdne ale zauctujem si napriklad 4hodiny prace. A to vam poviem ze to je nezaplatena robota a nervy!!!

Odesláno

Tak po 15 dnech jsem se dozvěděl ze srvisu v Příbrami(PEUGEOT),že je v čoudu řídící jednotka.Další postup je tedy nová za 25tis.To se mi podlomily kolena.

Poraďte je nějaká jiná alternativa?

Auto už stojí přez měsíc.:(

Odesláno

jak uz jsem psal...ja ji mel vyskratovanou a opravil ji nejakej frajer...bylo to pres servis (ne origo peugeot) takze kontakl ti na nej bohuzel nedam :(

jinak postup servisu se mi zda byt dost prapodivny...po dvou tydnech prijdou na to ze je v prdeli RJ???a rekli ti aspon duvod proc odesla??

Odesláno

Tak vše jinak,následující den mi zase zdělili,že to RJ není.A ,že budou hledat dál.Den na to mi zase řekli,že ještě nevědí a dnes mi řekli,že je to nějaká vnitřní malá RJ pod přístrojovkou a že jestli ji teda mají objednat.Další informace dostanu ,respektive mám zavolat příští středu,což bude už více jak tři týdny od zadání zakázky.Kéž by už to bylo ono,ale nedivil bych se kdybych se ve středu dověděl zase něco úplně jiného.:mad:

Odesláno

No mně se to hned nezdálo, že by při diagnostice nepřišli na to, že je to ŘJ... Musím říct, že jednání servisu se mi taky nezdá a já osobně bych to nevydržel a auto už dávno odtáhl jinam...

Hodně štěstí a silné nervy...

Odesláno

Tak jsem volal a dozvěděl jsem se,že můžu být potěšen,neb auto již prý vrčelo.

Nyní se čeká na náhradní díl z Francie.

Tudíž se vše znovu trochu protáhne.

Myslím,že budu atakovat rekord v délce trvání opravy v autor.servisu.Nyní mám čekat až mi zavolají.:bojim

Odesláno

Tak jen jsem to dopsal zvonil mi telefon,jako by si to snad četli:-).Neb mi volal technik,že se malá Rj někde zdržela a ,že prověřovali kde je a i přesto slibují,že pokud se něco nesemele tak v pátek by auto mohlo být připraveno k předání!

Pokud ano tak se o víkendu pěkně zmastím.:papa

Odesláno

Z původních 30tis.za novou RJ to spadlo na 10tis.za malou RJ včetně práce.

Původně bylo na zakázkovém listě 3tis.,ale i tak budu rád.Pokud mne tedy zase něco nepřekvapí.;)

Odesláno

Tak v pátek jsem se dozvěděl,že maji na práci důležitější 307ku a tak jestli mi nebude vadit!!!!!!!!!!!!!!.,dodělají to v sobotu a v pondělí se mi ráno ozvou kdy se auto předá.

Tedy dnes ráno v devět volám a dozvěděl jsem se ,že se na autě intenzivně dělá a ,že se mi ozvou.!!!!!!!!!!!!!!!

Prostě ze mně dělaj trotla.Zítra je to čtvrtý týden!!!!!!!

Asi mi z nich fakt už cvakne.:mad::mad::mad:

Odesláno

no být to moje auto, tak už cca 3 týdny stojí v úplně jiném servise. :bojim

Tobě už ale asi nezbývá než počkat, co chlapci za ty 4 týdny dokážou... :( J.

Odesláno

Tak auto jsem si vyzvedl a startuje.Co je v kouli,že otáčky kolísaj mezi 1750-1250 a snižují se,když zapnu vyhřívání okna+ventilátor+světla až o 500ot/min.

technik mi dal na vybranou buď to tam eště nechám,nebo mě objedná na příští týden.Ještě mi svítí kontrolka v pravém rohu palubky ukazující auto ve smyku.Řekli mi,že je to kontrolka airbagu,ale já si myslím,že je to ABS nebo stabilizátor.Teď ráno jsem si všiml,že mi kouká nějakej plast u podběhu.Co byjste dělali?Mám to tam dát znovu nebo ty otáčky nechat udělat jinde?:o

Odesláno

ja bych jim to rozhodne hodil na hlavu...kdyz neco opravujou tak to prece musej dotahnout...ovsem pokud by to melo trvat zase mesic :bojim

ale zaplatit si nechali hned vid??

Odesláno

Ano zacvakal jsem 11tis a to mi dali slevu na hodinovku 30procent a na díly 15 procent.Poraďte co s těma otáčkama.Hledám tady v servisu zpětně,ale zatím se nedaří.:bojim:mad::o:(

Odesláno

ja byl zatim dost spokojenej s vasendama...tady na PC jsou docela znami :) ale to mas od havl brodu docela dalku takze ti moc nepomuzu...jiny servis co jsem navstivil tak byl taky v poho..praci udelali ale porad sem mel pocit ze me okradaji...nevidel sem totiz od nich jedinou uctenku nebo neco podobnyho :( jinak spokojenost s autorizovanym servisem byla v Hodonine...ale to je pro tebe taky z ruky :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...