Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

19. mini sraz Vysočina 20.8.2011  

1. 1. 19. mini sraz Vysočina 20.8.2011

• volím klasiku, chci do Rebel-u
      1
    • volím změnu, chci do Fabriky
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

:D

Tak uz jen den :D tesim se moc.Dneska

jsem pucoval auto zvenku i zevnitr, hrozny po ty zime.Akorat na ty cerny je okamzite vse videt.To bych to zitra mohl delat znova,ale uz na to kaslu.Lidi bude asi jako psu :) to je parada

[upravil dne 16/3/12 16:08 od davidekcz]

Odesláno

Ty jo delal jsem to pres 2 hodinky opravdu poctive. Pekne houbou kolem do kola,vysavac,vylestit tapec ve vnitr atd. Jenze dva/tri dny jezdeni a je to zase to co to bylo :-(

No ze bych se otocil?? Bych mohl udelat mobilni pojizdnou mycku :D

Odesláno
já to budu taky dělat všechno zítra :D v 6 mám budíček :D

V kolik pojedeš Mízo?Mohli jsme dát sraz třeba v Habrech jestli jedeš po státovce (Čáslav - Havl.Brod)

Se tam s rendlem sám bojim :D:D:D:D

Odesláno

Stará sestava ví, že tento sraz není ani tak moc o autech, jako spíš o lidech, takže my auto nemyjem, neluxujem, nepřezouváme :P a dojedeme cupátkem :aut. Už se těšíme :papa.

Odesláno
Stará sestava ví, že tento sraz není ani tak moc o autech, jako spíš o lidech, takže my auto nemyjem, neluxujem, nepřezouváme :P a dojedeme cupátkem :aut. Už se těšíme :papa.

kupátkem 406? takže nakonec nebudu sám? to by bylo fajn :):super:super

jinak auto jsem umýval,čistil atd minulý víkend.... ted to nejde ani poznat...s parkoviště u paneláku je zaprášený a ráno když jsem jezdil do práce,sem žral rohlíky,tak je nadrobeno:D zítra se to pokusím napravit...

Brodáci nevíte,kde je v Brodě myčka? třeba jenom vabkou to vzít,díky za pomoc :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...