Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

19. mini sraz Vysočina 20.8.2011  

1. 1. 19. mini sraz Vysočina 20.8.2011

• volím klasiku, chci do Rebel-u
      1
    • volím změnu, chci do Fabriky
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

fabrika je TU

co se týče parkování na náměstí,tak dá se tam parkovat,odpoledne to bejvá prázdný, nebo by se mohlo parkovat na Stavební školy (naproti hotelu Slunce), je tam velký a o víkendu taky zadara :P

Odesláno

Parkovat budeme normálně na náměstí, vždycky jsme se tam vešli a bylo nás i o dost víc. Takže netřeba se toho bát. ;) Co se Fabriky týče, nachází se tam co postnul c.WO.k. Přejdeme tam pěšky, z náměstí je to kousek (do 5min. pohodovou chůzí). :)

Jinak bych chtěl vědět jak to vidíte s bowlingem? Chcete jíst před bowlingem a nebo po? Potřebuju to o víkendu zamluvit tak abych měl představu jak vám to bude vyhovovat. :mrk

Odesláno
Parkovat budeme normálně na náměstí, vždycky jsme se tam vešli a bylo nás i o dost víc. Takže netřeba se toho bát. ;) Co se Fabriky týče, nachází se tam co postnul c.WO.k. Přejdeme tam pěšky, z náměstí je to kousek (do 5min. pohodovou chůzí). :)

Jinak bych chtěl vědět jak to vidíte s bowlingem? Chcete jíst před bowlingem a nebo po? Potřebuju to o víkendu zamluvit tak abych měl představu jak vám to bude vyhovovat. :mrk

nechám to na Vás,ale bral bych taky prvně jídlo a pak zábavu:)

jinak Bedo,jak to vypadá s věcma co jsem si navymýšlel,dovezeš všechno?

Odesláno

Kdo bude teda chtít diag na srazu, nechť se mi ozve přes SZ. Srazili by jsme se třeba ve 2 na námku apod ;) záleží na domluvě.

Odesláno

Takže dnes jsem byl zamluvit kavárnu, pizzu a bowling. S bowlingem to mám vymyšleno asi takto.. :)

Zamluvenou dráhu i stůl v pizzerii máme od 17:30, takže kdo bude mít hlad může si hned objednávat jídlo ke stolu a kdo ne, může si jít zahrát bowling. Bowling je zamluvený na dvě hodiny za které by jsme se měli tak nějak vystřídat. Můžeme se tu i předem domluvit na skupiny jestli budete chtít, to nechám na vás. ;)

Důležitá informace je, že nám klub odsouhlasil podporu této \'\'sportovní aktivity\'\' a tudíž bude tentokrát bowling ZDARMA!! Jediná reálna možnost, aby to tak nebylo je, že by nás bylo méně jak 8um, což doufám nehrozí! :D

Tak co vy na to? :mrk

Odesláno
Takže dnes jsem byl zamluvit kavárnu, pizzu a bowling. S bowlingem to mám vymyšleno asi takto.. :)

Zamluvenou dráhu i stůl v pizzerii máme od 17:30, takže kdo bude mít hlad může si hned objednávat jídlo ke stolu a kdo ne, může si jít zahrát bowling. Bowling je zamluvený na dvě hodiny za které by jsme se měli tak nějak vystřídat. Můžeme se tu i předem domluvit na skupiny jestli budete chtít, to nechám na vás. ;)

Důležitá informace je, že nám klub odsouhlasil podporu této \'\'sportovní aktivity\'\' a tudíž bude tentokrát bowling ZDARMA!! Jediná reálna možnost, aby to tak nebylo je, že by nás bylo méně jak 8um, což doufám nehrozí! :D

Tak co vy na to? :mrk

No super Bedo!!! tak to se těším ještě víc !!!:super:super

Odesláno

no vida, další \"nováček\".. :)

jinak co se týče míst, tak se budem muset trochu zmáčknou, kdyžtak ještě přiobjednám..

Béďa

c.WO.k

davidekcz

Goldinka ???

ChouLu

John

Tom_206

cechic

Vvitty + Vendulka

222johny222

Dave_k + Aluška

Krt€K ?

mk405

Mizlerek007 + 2

pokud jsem někoho vynechal, ať se ozve případně doplní počet lidí.. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...