Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar majstri, ja mam taky isty problem, teraz mam software 7.02 a chcel by som nahrat 8.20 ten uz mam na cd, ale podla toho čo tu pisete to radsej robit nebudem. Kde najdem ten soft 8.11 ?? Dik

Odesláno
No jak jsem psa... prvně nahraj 8.11... na to 8.20.. pak Mirascript pro 8.20 a nakonec počeštit..

Mirascript pro 8.20 je přímo tu http://mira308sw.altervista.org/software/MiraScriptsFor8.20%20(v03.60).zip..

Problém jsem měl takový že když jsem z 7.xx přešel přímo na 8.20 tak to selhalo a pak jsem byl v nekonené restartovací smyčce kterou odstranilo nahrání 8.11.. BTW. pokud by jsi chtěl být na 8.11 tak na to je jiný Mirascript, i čeština... když si pohlídáš verze, tak to musí jít... a každopádně to vypálit na nejmenší rychlost, nejideálnější je si připojit USB port a udělat to přes USB FLASH DISK, ale pokud nemáš origo kablík k sehnání tak je to pakárna si to dobastlit, já mám originál v práci... ale jak jsem řekl, celé jsem to dal dokupy přes CD

Odesláno

hm,tak to asi musím zohnať nove cd na sw 8:11 a 8.20.Už som hladal všade ale nič som nenašiel a tam kde by to mohlo byť-tam to už nie je.Neporadí niekto kde to zoženiem?Vďaka.

Odesláno

straki, jak můžeš vědět že šíříme warez?? jen jsem mu řekl, že má SZ.. nemůžeš přece vědět co si píšeme :P třeba jsem mu přes SZ domlouval do duše, ať to nedělá a obědná si originálku 6563 TZ ... a třeba ne...

Odesláno

Můžu poprosit o linky na soft 8.11 a 8.20 s dalšími potřebnými soubory. Stáhl jsem z jiného vlákna češtinu a zmizely mi veškeré popisky. Všechno funguje, jen absolutně žádný text. A když jsme u toho, nevíte náhodou zda jak jde rt4 vrátit do továrního nastavení???? Dík za info a linky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...