Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nazdar chlapy neporadil by mi někdo přes mirascript jsem zkoušel zapnout dení svícení ale nejde mi to a nemám to ani v nabídce v menu radia ikdyž automatické svícení bych mněl mít ale asi taky není zaplé ,možná to jde jenom přes diagnostiku ,jinak mirascript výborná věc hodně věcí se stím zaplo čau a díky za rady

Odesláno

Taky jsem to kdysi zkoušel a bez úspěchu... Tedy automatické svícení mám aktivní (i denní svícení), ale to denní je zapnuté natvrdo přes diagnostiku.

Co všechno se ti podařilo zapnout? Jestli jsem něco nepřehlédl :)

[upravil dne 19/3/12 08:04 od jardas]

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Poprosil by som tiež link na 8.11.

8.20 som našiel a dá sa stiahnut na :

www.hellspy.sk

vo vyhliadavači si zadajte software CD 8.20. Musiš sa však zaregistrovať a kúpiť kredit - cez SMS je to najrýchlejšie (prakticky okamzite) a 1,6€ nedáš? Zadarmo!!! Ja som dal viac a už mám aj zopár super filmov:mrk

Je to Iso súbor, takže po jeho stiahnutí a kliku naň si sám vyžiada vypálenie CD.

Za 8.11 vopred ďakujem

[upravil dne 18/4/12 00:33 od maco22]

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Teď jsem dělal upgrade rt4 na C5 .. byla tam nějaká verze 7.xx a nahrával jsem 8.20.. skončilo to tím že jsem měl černou obrazovku která chtěla servisní cd.. když ho dostala tak se po 10 minutách restartovala a vše znovu.. tak jsem nahrál 8.11 a ta se nahrála OK, na ní jsem znovu spustil aktualizaci na 8.20 a pak už prošla.. tak jsem pak provedl nějaké úpravy přes mirascript a nahrál češtinu...

mam na teba prosbu neposlal by si mi na mail 8.11 , 8.20 a aj ten miraskript

lebo mam ten isty problem ako ty len ja nemám to servisne cd pri kupe auta mi ho nedali a neviem ho nikde zohnat Prosím pošli budem ti vdačný

dakujem

mail: sgavro@azet.sk

poprípade ak mate aj niekto iny prosím velmi pošlite mi alebo dajte mi linky presne kde to stiahnem

Mohol by som aj ja poprosiť o to isté ... aj 8.11 , aj 8.20 a aj ten miraskript ... :D

Uz vopred dakujem

mail : gabriel.hardon@gmail.com

Odesláno

Zdravíčko pánové. Jsem tu poprvé, takže se případně omlouvám za blbý otázky. ;) Koupil sem si 407 mam ji asi tyden takže se s ní ještě seznamuji. Taky bych chtěl chtěl přehrát firmware na tu 8.20 poradí mi někdo jak na to a kde seženu potřebný software? Dikec

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Dnes som nainstaloval 8.11 potom 8.20 potom slovencinu a vsetko ide uplne skvele. Dakujem chlapci za rady a pomoc ;)

Jedine negativum ze som trcal v aute cca 2 hodiny a trpol ci to cele nezcerna ale inak vsetko islo ako malo :D

Odesláno

nuz, zober to tak ze v 8.11 verzii bolo stare logo, verzia 8.20 priniesla nove peugeot logo.

takze ja definitivnu odpoved nemam a stale vychadzam z toho co som napisal vo vyssom prispevku, niekto musi skusit;-)

Odesláno

oukej,ja len,že keď si prezriem soft v gph editore, tak sú tam úvodné logá pre:

peugeot,

citroen,

magneti marelli.

Fiat a lancia to majú bez loga t.j. iba prázdne pozadie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...