Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čus, možná jsem blb, nebo nevim... ale potřeboval bych radu. Nikde jsem to nenašel ani v návodu.

Jak je páčka na blinkry, tak zepředu je tlačítko, úplně stejné jako je u ovládání stěračů. Nevím ale, k čemu slouží. Mohl by jste někdo poradit...? :-)

Návštěvník
Odesláno

Já to mám u 807 na hlasový ovládání telematiky.

Pokud je u toho nápis \"AUTO\" tak je to na nastavení světel, aby se při setmění rozsvítili a v případě že je aktivovaný denní svícení, tak to rozsvítí budíky.

Ale je to 807.

Odesláno

Tiež som v návode nič nenašiel, možno že to tlačítko ani nie je aktívne, alebo to zistíš časom.

Že to má trojblik si už asi zistil a ak je tá páčka v dolnej polohe tak je osvetlená ľavá strana vozidla a ak v hornej, tak je osvetl. pravá strana. Sú to veci, ktoré staršie P407 nemali.

Odesláno

vzhledem k tomu, že předchozí auto trojblik mělo a zvyk sem si na něj tak pohodička a co se týká těch různých parkovaček, to taky... jinak velice mile mě překvapilo, co se vše dá nastavit v počítači, jako např. rozsvícení světel při odemknutí, nebo pozdější zhasnutí při zamknutí...

jinak jsem nepochopil nastavení 5-ti režimu v palubním počítači, co se týká rychlosti... M-1 až M-5... s tim asi taky nemáte zkušenost...

Odesláno
Tiež som v návode nič nenašiel, možno že to tlačítko ani nie je aktívne, alebo to zistíš časom.

Že to má trojblik si už asi zistil a ak je tá páčka v dolnej polohe tak je osvetlená ľavá strana vozidla a ak v hornej, tak je osvetl. pravá strana. Sú to veci, ktoré staršie P407 nemali.

Trojblik 407 nemá ale parkovačky zvlášt na každou stranu ANO , jen je třeba to aktivovat přes dia...ale umí to....

Odesláno

jinak jsem nepochopil nastavení 5-ti režimu v palubním počítači, co se týká rychlosti... M-1 až M-5... s tim asi taky nemáte zkušenost...

Ahoj to nastavenie rychlosti je konfortna funkcia na prednastavenie najpouzivanejsich rychlostnych limitov, funguje to pre limiter aj tempomat , fakt dobra vec. Podrzanim plusu alebo minusu na volante prepinas medzi naprogramovanymi hodnotami :papa

PS: blizsie info je aj v manuale

Odesláno

Přema, že má P407 parkovačky na každú stranu o tom som fakt nevedel, keďže som to v príručke nenašiel ( ak sa mýlim, tak ma opravte ) takže ma to nenapadlo, ani dať aktivovať.

Odesláno

Ahoj to nastavenie rychlosti je konfortna funkcia na prednastavenie najpouzivanejsich rychlostnych limitov, funguje to pre limiter aj tempomat , fakt dobra vec. Podrzanim plusu alebo minusu na volante prepinas medzi naprogramovanymi hodnotami :papa

PS: blizsie info je aj v manuale

aha bomba, takže třeba si tam dáš 90, 130, vyjedu z města , dlouze zmáčknu a rozjede se to na 90 a pak to samý a na 130...? tak to je dobrý... :-) to hned vyzkoušim...

Odesláno

U některých aut se delším podržením aktivovalo autom. zapínání světel na fotobuňku. Dej zapalování do polohy 1 a podrž tlačítko 3 sekundy.

[upravil dne 28.2.2012 11:07 od P607Olda]

Odesláno
U některých aut se delším podržením aktivovalo autom. zapínání světel na fotobuňku. Dej zapalování do polohy 1 a podrž tlačítko 3 sekundy.

[upravil dne 28.2.2012 11:07 od P607Olda]

myslíš jako že když je světlo tak svítí denní svícení a když je tma tak se rozsvítí světla bez zásahu řidiče...?

Odesláno

no tak na to je v autě funkce AUTO. Světelný senzor si hlídá světlo venku a v případě že je šero či tma, tak při odemknutí či zamknutí se automaticky rozsvítí ne cestu xenony a po nastartování se taky xenony rozsvítí. Pokud je světlo, tak se auto nerozsvítí při odemknutí či zamknutí a po nastartování se rozsvítí jen LED diody denního svícení. Takže tohle asi řeší to, co psal P607Olda.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

tak už je problém vyřešen... prej... tlačítko zleva by mělo ovládat přepínaní palubní počítače (taky) a tlačítko vpravo údaje na rádio ale já to mám přes Dia bloklý tak proto to nefunguje...:(

• O 2 týdny později...
Odesláno

jak to máte lidi se směrovou páčkou a z boku to tlačítko, když ho zmáčknete, co Vám to ovládá, jestli teda vůbec něco, nebo to máte stejně jako já úplně bez odezvy...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...