skuci Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 čus, možná jsem blb, nebo nevim... ale potřeboval bych radu. Nikde jsem to nenašel ani v návodu. Jak je páčka na blinkry, tak zepředu je tlačítko, úplně stejné jako je u ovládání stěračů. Nevím ale, k čemu slouží. Mohl by jste někdo poradit...? :-) Citovat
Návštěvník Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 Já to mám u 807 na hlasový ovládání telematiky. Pokud je u toho nápis \"AUTO\" tak je to na nastavení světel, aby se při setmění rozsvítili a v případě že je aktivovaný denní svícení, tak to rozsvítí budíky. Ale je to 807. Citovat
stefano Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 Tiež som v návode nič nenašiel, možno že to tlačítko ani nie je aktívne, alebo to zistíš časom. Že to má trojblik si už asi zistil a ak je tá páčka v dolnej polohe tak je osvetlená ľavá strana vozidla a ak v hornej, tak je osvetl. pravá strana. Sú to veci, ktoré staršie P407 nemali. Citovat
skuci Odesláno 24. únor 2012 Autor Odesláno 24. únor 2012 vzhledem k tomu, že předchozí auto trojblik mělo a zvyk sem si na něj tak pohodička a co se týká těch různých parkovaček, to taky... jinak velice mile mě překvapilo, co se vše dá nastavit v počítači, jako např. rozsvícení světel při odemknutí, nebo pozdější zhasnutí při zamknutí... jinak jsem nepochopil nastavení 5-ti režimu v palubním počítači, co se týká rychlosti... M-1 až M-5... s tim asi taky nemáte zkušenost... Citovat
Přema Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 Tiež som v návode nič nenašiel, možno že to tlačítko ani nie je aktívne, alebo to zistíš časom. Že to má trojblik si už asi zistil a ak je tá páčka v dolnej polohe tak je osvetlená ľavá strana vozidla a ak v hornej, tak je osvetl. pravá strana. Sú to veci, ktoré staršie P407 nemali. Trojblik 407 nemá ale parkovačky zvlášt na každou stranu ANO , jen je třeba to aktivovat přes dia...ale umí to.... Citovat
mark001 Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 jinak jsem nepochopil nastavení 5-ti režimu v palubním počítači, co se týká rychlosti... M-1 až M-5... s tim asi taky nemáte zkušenost... Ahoj to nastavenie rychlosti je konfortna funkcia na prednastavenie najpouzivanejsich rychlostnych limitov, funguje to pre limiter aj tempomat , fakt dobra vec. Podrzanim plusu alebo minusu na volante prepinas medzi naprogramovanymi hodnotami PS: blizsie info je aj v manuale Citovat
stefano Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 Přema, že má P407 parkovačky na každú stranu o tom som fakt nevedel, keďže som to v príručke nenašiel ( ak sa mýlim, tak ma opravte ) takže ma to nenapadlo, ani dať aktivovať. Citovat
skuci Odesláno 25. únor 2012 Autor Odesláno 25. únor 2012 jinak jsem nepochopil nastavení 5-ti režimu v palubním počítači, co se týká rychlosti... M-1 až M-5... s tim asi taky nemáte zkušenost... Ahoj to nastavenie rychlosti je konfortna funkcia na prednastavenie najpouzivanejsich rychlostnych limitov, funguje to pre limiter aj tempomat , fakt dobra vec. Podrzanim plusu alebo minusu na volante prepinas medzi naprogramovanymi hodnotami PS: blizsie info je aj v manuale aha bomba, takže třeba si tam dáš 90, 130, vyjedu z města , dlouze zmáčknu a rozjede se to na 90 a pak to samý a na 130...? tak to je dobrý... :-) to hned vyzkoušim... Citovat
skuci Odesláno 25. únor 2012 Autor Odesláno 25. únor 2012 ha... vyzkoušeno... koukám to auto má takovej blbostí... ale jsou příjemný, když je člověk využívá... :-) Citovat
skuci Odesláno 28. únor 2012 Autor Odesláno 28. únor 2012 fakt nikdo nevíte, k čemu slouží to tlačítko na páčce...? Citovat
P607Olda Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 U některých aut se delším podržením aktivovalo autom. zapínání světel na fotobuňku. Dej zapalování do polohy 1 a podrž tlačítko 3 sekundy. [upravil dne 28.2.2012 11:07 od P607Olda] Citovat
skuci Odesláno 28. únor 2012 Autor Odesláno 28. únor 2012 U některých aut se delším podržením aktivovalo autom. zapínání světel na fotobuňku. Dej zapalování do polohy 1 a podrž tlačítko 3 sekundy. [upravil dne 28.2.2012 11:07 od P607Olda] myslíš jako že když je světlo tak svítí denní svícení a když je tma tak se rozsvítí světla bez zásahu řidiče...? Citovat
pipistrel Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 presne tak. inak nie je potrebne citovat predchadzajuci prispevok. Citovat
skuci Odesláno 28. únor 2012 Autor Odesláno 28. únor 2012 no tak na to je v autě funkce AUTO. Světelný senzor si hlídá světlo venku a v případě že je šero či tma, tak při odemknutí či zamknutí se automaticky rozsvítí ne cestu xenony a po nastartování se taky xenony rozsvítí. Pokud je světlo, tak se auto nerozsvítí při odemknutí či zamknutí a po nastartování se rozsvítí jen LED diody denního svícení. Takže tohle asi řeší to, co psal P607Olda. Citovat
MatrixChose Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 Je to tak. To víš, to není lakomej němec Citovat
skuci Odesláno 30. duben 2012 Autor Odesláno 30. duben 2012 tak už je problém vyřešen... prej... tlačítko zleva by mělo ovládat přepínaní palubní počítače (taky) a tlačítko vpravo údaje na rádio ale já to mám přes Dia bloklý tak proto to nefunguje... Citovat
skuci Odesláno 11. květen 2012 Autor Odesláno 11. květen 2012 jak to máte lidi se směrovou páčkou a z boku to tlačítko, když ho zmáčknete, co Vám to ovládá, jestli teda vůbec něco, nebo to máte stejně jako já úplně bez odezvy... Citovat
MatrixChose Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 U 407 i 807 se povolí v RT3 ovládání hlasem a pak se to tím tlačítkem aktivuje. Tak se pohrab v telematice. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.