MatrixChose Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 Tak těžko říct. V malým displayi jsem se nikdy nehrabal, nevím, jaký má nastavení. Třeba to máš prostě hluchý a bez tlačítka se COMy už nedělaj. Třeba. Citovat
zedik Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 skuci, mam to stejny jako ty, bez odezvy Citovat
skuci Odesláno 12. květen 2012 Autor Odesláno 12. květen 2012 prej mi zjistěj, jestli se vyrábí pro všechny verze tahle páčka a jen u vyšších to něco umí, nebo zda je to jen o povolení v diagnostice nebo tak... Citovat
Danilo Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 Mě taky na ni nic nereaguje a ve 407 (bez navi) to bylo taky tak . Jestli to nebude pro JBL ? [upravil dne 12/5/12 09:54 od Danilo] Citovat
mmartinkovic Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Metoda pokus a omyl. Po precitani tychto prispevkov mi to pripada tak, ze by bolo lepsie si najskor pozriet manual od auta. nie ? V niektorych autach to tlacitka ma funkciu vynulovania pal PC ( konkretne VW Polo) tak neviem. A mozno to tlacitko je len na urcite verzie, a ta tvoja ma tlacitko ale bez funkcie. Mnoho krat je v aute vela veci, nakolko su univerzalne, len zalezi ci je na nich pripojene to co je to v ktorej vybave. Citovat
stefano Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 To nulovanie je u peugeotov na pravej strane , ja to tlačítko na páčke stieračov, skuci sa pýtal na ľavú stranu. Citovat
skuci Odesláno 19. červen 2012 Autor Odesláno 19. červen 2012 tak je to vyřešeno... některá auta to umožňují a některá ne podle typu ŘJ a kam měla být směřována... to moje to neumí... takže smolík... Citovat
klakson23 Odesláno 3. květen 2014 Odesláno 3. květen 2014 jak to máte lidi se směrovou páčkou a z boku to tlačítko, když ho zmáčknete, co Vám to ovládá, jestli teda vůbec něco, nebo to máte stejně jako já úplně bez odezvy... Zdravím, mě ta páčka funguje při zapnutém navigování. Když ji zmáčknu, tak se mi ozve hlas, že mám jet třeba rovně apod. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.