Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

prej mi zjistěj, jestli se vyrábí pro všechny verze tahle páčka a jen u vyšších to něco umí, nebo zda je to jen o povolení v diagnostice nebo tak...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Metoda pokus a omyl.

Po precitani tychto prispevkov mi to pripada tak, ze by bolo lepsie si najskor pozriet manual od auta. nie ?

V niektorych autach to tlacitka ma funkciu vynulovania pal PC ( konkretne VW Polo) tak neviem.

A mozno to tlacitko je len na urcite verzie, a ta tvoja ma tlacitko ale bez funkcie.

Mnoho krat je v aute vela veci, nakolko su univerzalne, len zalezi ci je na nich pripojene to co je to v ktorej vybave.

:myslim

Odesláno

tak je to vyřešeno... některá auta to umožňují a některá ne podle typu ŘJ a kam měla být směřována... to moje to neumí... takže smolík...

• O 1 rok později...
Odesláno
jak to máte lidi se směrovou páčkou a z boku to tlačítko, když ho zmáčknete, co Vám to ovládá, jestli teda vůbec něco, nebo to máte stejně jako já úplně bez odezvy...

Zdravím, mě ta páčka funguje při zapnutém navigování. Když ji zmáčknu, tak se mi ozve hlas, že mám jet třeba rovně apod.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...