Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak a pomaličku polehoučku se přesuneme k modré jako je podsvícení pod autem a hvězdičky na autě některé ... :aut

Kámoška s elektrikou moc nejsem tak uvidíme :D

20121014194225.jpg

[upravil dne 15/10/12 12:17 od Angelussy]

Odesláno

Nálepka už je přemístěna :) Momentálně truní na zadním okénku už :) Pro jistotu ...

jinak oběma děkuji za display, nicméně kdyby někdo z vás věděl jak mi poradit, jak u 206 udělat aby svítila modře i tlačítka klimy ..:D byla bych vděčná.. je tam takovej oranžovej plast, kterej můžu sice vyndat ale stejně když tam dám modrou ledku, nebude to rozptýlené světlo asi :/

všude v tématech na P-C je podsvícení jen displaye, to jsem zvládla .. už to jen připájím k objímce na žárovičku.. ale tlačítka :/

Odesláno

Ja tam mam taky oranzadu to bude chtit asi spis nahradit plastem vhodne barvy :D

Odesláno

tlačítka- vyhodit ten plast oranž a dát tam ledku já dal myslím 10mm a špičku jsem přebrousil šmirglem. tím jsem udělal rozptyl.

tak to svíti mi ale asi to ještě budu předělávat nějak ať je to silněji..

41.jpg

[upravil dne 15/10/12 20:24 od wojtěch]

Odesláno

Za dnešek jsem se navztekala u toho dost .. na tohle si beru víc času.. nesnáším elektriku :bojim

Já jsem tam vrátila původní bílou žárovičku a nestvítí to .. nevím do čeho jsem špatně hrábla a prasklá není. :(

Ještě jeden takový den jako dnes a koupím zpět displeje s oranžovým papírkem :myslim

Odesláno

To chce hlavně klid, někdy se prostě nezadaří... stačí, že jdeš správným směrem... moc pěkně se ti to rýsuje... s těma neonama i pořád jezdíš nebo si to zapneš občas?

Odesláno

Ahoj, asi možná hloupá otázka, ale ty máš jen jeden stěrač vpředu? :)

jinak luxus auto, začínám uvažovat i o osvětlení podvozku :D

[upravil dne 17/10/12 19:38 od aRJay]

Odesláno
To chce hlavně klid, někdy se prostě nezadaří... stačí, že jdeš správným směrem... moc pěkně se ti to rýsuje... s těma neonama i pořád jezdíš nebo si to zapneš občas?

Děkuji, já jsem hroznej vztekloun O:-)

Jinak jezdím s tím jen občas .. mám to na extra vypínač, takže při rozsvícení světel se to nezapne, musím zapnout vypínač a ještě to pak ovládám dálkkovým ovládáním... tím to můžu taky zapnout/ vypnout .. když jsem třeba na srazu a nestojím přímo u auta :) Moc daleko to nedosáhne ale stačí to :)

Odesláno

eRJay: nemám jen jeden stěrač :D jen je na fotce se samolepkou jeden zvedlý aby to bylo dobře vidět, ten nápis :)

jinak děkuji za pochvalu, je to můj plechovej mazel, ale naštvat umí taky luxusně :D

Osvícení podvozku je super, klidně zkus .. máš ve mě podporu! :D konečně tu bude další blázen na světýlka :D

Odesláno

Taky nejsem s elektrem kamarad ... chtel jsem si dat do kufru extra 12V zasuvcicku a vyzkratoval jsem si behem montaze auto nabijecku na mobil .... Idiot proste :)

Odesláno
eRJay: nemám jen jeden stěrač :D jen je na fotce se samolepkou jeden zvedlý aby to bylo dobře vidět, ten nápis :)

jinak děkuji za pochvalu, je to můj plechovej mazel, ale naštvat umí taky luxusně :D

Osvícení podvozku je super, klidně zkus .. máš ve mě podporu! :D konečně tu bude další blázen na světýlka :D

Tak je super, že mám u někoho podporu :D O štvaní mi kolikrát ani nemluv. Když jsem u tebe viděl ten jeden stěrač, tak jsem přemýšlel, že bych si nechal udělat jen jeden, ale pokud je to takhle tak se zamítá :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...