Angelussy Odesláno 15. říjen 2012 Autor Odesláno 15. říjen 2012 Tak a pomaličku polehoučku se přesuneme k modré jako je podsvícení pod autem a hvězdičky na autě některé ... Kámoška s elektrikou moc nejsem tak uvidíme [upravil dne 15/10/12 12:17 od Angelussy] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 nálepka :super jen počkej až budeš škrábat čelní sklo,nebo když pojedeš na STK modrý display pěkný Citovat
Angelussy Odesláno 15. říjen 2012 Autor Odesláno 15. říjen 2012 Nálepka už je přemístěna Momentálně truní na zadním okénku už Pro jistotu ... jinak oběma děkuji za display, nicméně kdyby někdo z vás věděl jak mi poradit, jak u 206 udělat aby svítila modře i tlačítka klimy .. byla bych vděčná.. je tam takovej oranžovej plast, kterej můžu sice vyndat ale stejně když tam dám modrou ledku, nebude to rozptýlené světlo asi :/ všude v tématech na P-C je podsvícení jen displaye, to jsem zvládla .. už to jen připájím k objímce na žárovičku.. ale tlačítka :/ Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 Ja tam mam taky oranzadu to bude chtit asi spis nahradit plastem vhodne barvy Citovat
Angelussy Odesláno 15. říjen 2012 Autor Odesláno 15. říjen 2012 Nechce .. vykopala jsem to pryč Po práci se zase zavírám do garáže.. to půjde jako že já jsem já Citovat
wojtěch Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 tlačítka- vyhodit ten plast oranž a dát tam ledku já dal myslím 10mm a špičku jsem přebrousil šmirglem. tím jsem udělal rozptyl. tak to svíti mi ale asi to ještě budu předělávat nějak ať je to silněji.. [upravil dne 15/10/12 20:24 od wojtěch] Citovat
Angelussy Odesláno 15. říjen 2012 Autor Odesláno 15. říjen 2012 Za dnešek jsem se navztekala u toho dost .. na tohle si beru víc času.. nesnáším elektriku Já jsem tam vrátila původní bílou žárovičku a nestvítí to .. nevím do čeho jsem špatně hrábla a prasklá není. Ještě jeden takový den jako dnes a koupím zpět displeje s oranžovým papírkem Citovat
Moral3z Odesláno 17. říjen 2012 Odesláno 17. říjen 2012 To chce hlavně klid, někdy se prostě nezadaří... stačí, že jdeš správným směrem... moc pěkně se ti to rýsuje... s těma neonama i pořád jezdíš nebo si to zapneš občas? Citovat
aRJay Odesláno 17. říjen 2012 Odesláno 17. říjen 2012 Ahoj, asi možná hloupá otázka, ale ty máš jen jeden stěrač vpředu? jinak luxus auto, začínám uvažovat i o osvětlení podvozku [upravil dne 17/10/12 19:38 od aRJay] Citovat
Angelussy Odesláno 18. říjen 2012 Autor Odesláno 18. říjen 2012 To chce hlavně klid, někdy se prostě nezadaří... stačí, že jdeš správným směrem... moc pěkně se ti to rýsuje... s těma neonama i pořád jezdíš nebo si to zapneš občas? Děkuji, já jsem hroznej vztekloun O:-) Jinak jezdím s tím jen občas .. mám to na extra vypínač, takže při rozsvícení světel se to nezapne, musím zapnout vypínač a ještě to pak ovládám dálkkovým ovládáním... tím to můžu taky zapnout/ vypnout .. když jsem třeba na srazu a nestojím přímo u auta Moc daleko to nedosáhne ale stačí to Citovat
Angelussy Odesláno 18. říjen 2012 Autor Odesláno 18. říjen 2012 eRJay: nemám jen jeden stěrač jen je na fotce se samolepkou jeden zvedlý aby to bylo dobře vidět, ten nápis jinak děkuji za pochvalu, je to můj plechovej mazel, ale naštvat umí taky luxusně Osvícení podvozku je super, klidně zkus .. máš ve mě podporu! konečně tu bude další blázen na světýlka Citovat
Guest StibTo Odesláno 18. říjen 2012 Odesláno 18. říjen 2012 Taky nejsem s elektrem kamarad ... chtel jsem si dat do kufru extra 12V zasuvcicku a vyzkratoval jsem si behem montaze auto nabijecku na mobil .... Idiot proste Citovat
Angelussy Odesláno 18. říjen 2012 Autor Odesláno 18. říjen 2012 Děkuji Ozzy Mohlo by to být ještě lepší Ale vše časem bude Citovat
aRJay Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 eRJay: nemám jen jeden stěrač jen je na fotce se samolepkou jeden zvedlý aby to bylo dobře vidět, ten nápis jinak děkuji za pochvalu, je to můj plechovej mazel, ale naštvat umí taky luxusně Osvícení podvozku je super, klidně zkus .. máš ve mě podporu! konečně tu bude další blázen na světýlka Tak je super, že mám u někoho podporu O štvaní mi kolikrát ani nemluv. Když jsem u tebe viděl ten jeden stěrač, tak jsem přemýšlel, že bych si nechal udělat jen jeden, ale pokud je to takhle tak se zamítá Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 20. říjen 2012 Odesláno 20. říjen 2012 Doufam ze vcera jsi me poznala kdyz jsem te zdravil u Bauhausu ? Citovat
Angelussy Odesláno 20. říjen 2012 Autor Odesláno 20. říjen 2012 Jo taky jsem mávala rukou! to jsi si doufám všiml Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.