Háďa Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 U mé 405ky (1992) jsem si zjistil kód barvy: M1EA (bílá písmena u pravého tlumiče při pohledu do motoru). Když jsem se ale podíval do seznamu barev na http://www.peugeotlogic.com/workshop/wshtml/body/paint/paintc1.htm , tak tam žádný takový kód barvy není. Jinak podle techničáku je barva auta šedá metalíza. Dle mého vnímání je barva hodně šedá až černá. Google našel, že na http://www.lechler.cz/ice_2.php?pr1=PEUGEOT&pr2=477.000 je kód barvy M1EA BRUN CASTILLANE, tedy hnědá, což je nesmysl... Potřebuju zatřít pár dírek od kamínků, ale nevím, jaký si na to mám sehnat \"touch-up pencil\" Poradí někdo, prosím? Citovat
Ferry Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 co takhle zajet primo do peugeota at se hosi snazi a najdou ti to ? Citovat
Háďa Odesláno 26. duben 2005 Autor Odesláno 26. duben 2005 Jojo, do Peugeota asi budu muset zajet.... Jen mě zajímá, jestli se s tímto případem už někdo setkal. Nebo jestli někdo ví o kompletnějším seznamu barev. Citovat
Ferry Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 Napsán autorem Háďa Jojo, do Peugeota asi budu muset zajet.... Jen mě zajímá, jestli se s tímto případem už někdo setkal. Nebo jestli někdo ví o kompletnějším seznamu barev. Ja jsem se setkal s tim, ze mi nekdo ten kod v motoru smyl, nebo jinak odstranil, takze po nem zbyly jen tezko citelne stopy Pomohli mi v peugeotu, jenze ty cervene metalizy na 406ce byly snad jen dve, cili to bylo snadne urcovani . Jeste jedno reseni tveho problemu me napadlo.Zajet k nejakemu lakyrnikovi, ktery by colorimetricky zmeril a namichal primo tvuj odstin, bylo by to nejpresnejsi. Citovat
Háďa Odesláno 25. květen 2005 Autor Odesláno 25. květen 2005 pokracovani.... asi pred tremi tydny jsem napsal dotaz do Peugeotu a dnes mi odpovedeli, ze v katalogu maji jen M0EA - BRUN CASTILLANE (cernohneda metaliza) a ze retusovaci tuzka pro tuhle barvu uz se nedodava...mam se obratit na autorizovany servis Peugeot, kde mi poradi alternativni reseni takza nakonec ta barva M1EA nalezena na lechler.cz takovy nesmysl nebude... jinak jsem dost googloval po internetu a z toho, co jsem nasel, jsem sestavil docela dlouhy seznam peugeotackych barev...kdyby byl zajem, mohl bych ho sem dat Citovat
Marcel Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 no heled ja jsem zajel do mistniho obchdu s barvama a jelikoz to cislo mam taky blbe citelny, tak jsme to zkontrolovali jeste podle vzorniku urcenyho pro peugeot a namichali mi presne stejnou barvu Citovat
Háďa Odesláno 25. květen 2005 Autor Odesláno 25. květen 2005 to Marcel: diky za radu....no ja si myslim, ze to tak jak rikas nejspis dopadne...nejdriv jsem chtel zkusit sehnat original barvu od Peugeota, ale kdyz uz se nedela, tak mistni obchod s barvama to jisti:)....mozna to bude dokonce lepsi nez original, protoze ten puvodni lak na aute mohl za ta leta zmenit trosku odstin Citovat
Marcel Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Napsán autorem Háďa to Marcel: diky za radu....no ja si myslim, ze to tak jak rikas nejspis dopadne...nejdriv jsem chtel zkusit sehnat original barvu od Peugeota, ale kdyz uz se nedela, tak mistni obchod s barvama to jisti:)....mozna to bude dokonce lepsi nez original, protoze ten puvodni lak na aute mohl za ta leta zmenit trosku odstin podle toho jak znam ceny u peugeotu, tak to bude nekolikanasobne levnejsi! :-) Maji to celkem vymakany,do ty vahy s pocitacem zada typ auta a cislo barvy (odstin) a podle toho ti to namicha! 3deci tmave modry metalizy se vsim prislusenstvim (lak,tuzidlo,podstrik,a nevim co jeste k tomu bylo za lahvicky) me prislo na +-600kč. A namichaji ti to samozrejme i do spreje,ale to je uz drazsi (ale nevim o kolik). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.