Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny. Jak jsem minule tady psal o problémech se startováním tak jsem auto v pondělí odvezl do servisu dostal jsem náhradní vůz. (Auto je ještě v záruce do 16 května má najeto 15500Km) Teď jsem volal do servisu jak to vypadá a tam mi řekli že na startování vymění nejakou kostaku včetně teplotního čidla a ještě což mě znepokojuje vcelku dost že jsou odřené vačky co to znamená? Poraďte co mám dělat nemůže se ten motor nejak pšokodit jinak tím že se tam něco odírá? Nemůže ten prach se odírá z té vačky poškodit třeba válce? Auto mám na živnost a nevím co můžu po servisu požadovat. Díky moc za každou radu:fnuk

Odesláno

Budou ale je mi divné že motor který má najeto 15000 má odřené vačky jak jiný auta po 150000Km nevím jestli to může mit vliv na další věci jako třeba spotřeba atd. N.emám vůbec představu jak je to závažná závada. Jestli nemám třeba požadovat výměnu motoru jestli to je vůbec možné abych něco mohl požadova.

Odesláno

Výměna motoru neprojde asi nikde, jak píše straki. Známý řešil také problém s motorem u auta v záruce, akorát to byla Fabia 1.2 HTP :). Nakonec to řešil i přes Škodu MB, protože ten motor byl totálně KO a než aby vyměnily motor tak provedli opravu stávajícího což vyšlo na dvojnásobek ceny nového motoru :myslim

Odesláno

to uz ja nevim co u teba, sice zaujimave bolo aj u mna, ze prasknuty valec.. ale tak motory THP maju problemy a o tom vedia..

ale ty mas VTi, tam neviem ako je...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak po 14 dnech mám auto konečně doma ze servisu udělali ty vačky + teplotní čidlo tak že auto už startuje jenže další problém se objevil záhy Po ujetí cca 250km. Ztoho asi 50 úplně v pohodě a pak to začalo když jedu po dálnici 130km/h a chci vyřadít tak cítím vybrace v pedálu spojky a když chci opět zařadit 5ku při rychlosti kolem 100km/h tak tam prostě jde hrozně ztuha jako bych to rval pro ti nějaké překážce prostě musím vyvinout fakt velkou sílu a ty vybrace do spojkového pedálu jsou dost nepříjemné. Při rychlosti do 90km/h to jde úplně super jedním prstem a tak to šlo i při těch 130km/h. Má někdo stejný nebo podobný problém? Díky za reakce:fnuk

Odesláno

reklamuj znova... prevez sa s technikom a ukaz mu to...

stejne nemozes urobit nic ine ako to znova reklamovat.

predlzil si si zaruku na auto ??? optiway.

Na P308 je docela vyhodna, u nas na SK cca 520€ o dalsie 3 roky alebo 100t km...

ja tiez budem predlzovat na 5 rokov/100t km...

Odesláno

No jo v Sk jste na tom lépe tady se snima na prodloužení záruky dohaduju už dva měsíce a to mi nabízí jenom nam o 1 rok skoro za 7000Kč

o 3ch letech ani slyšet. Peugeot Praha na to dlabe a všechno zamítá. Včera měl prodejce volat jak dopadl v Praze s tím prodloužením záruky a nikdo nevolal. Unás se dá záruka prodloužit jen do 17ti měsíců od prodeje auta a to bohužel už je pryč tak že musím čekat na svalovačku té Prahy.:fnuk

Odesláno

hej ? no dobre vediet :D

ale pokial viem tak optiway sa da na SK predlzit do dvoch rokov... ci uz sa to zmenilo ?

na stranke sa doslova pise: Zmluvu je potrebné uzatvoriť počas dvojročnej záruky výrobcu pred dosiahnutím 40 000 km.

Odesláno

Ze stránek Peugeot CZ

\"Můžete ji uzavřít v průběhu prvních 18 měsíců trvání smluvní garance vašeho vozu a to do 40 000 km ujetých na Vašem vozidle na dobu od 36 do 60 měsíců nebo na 60 000 až 140 000 ujetých kilometrů (po 40 000 km)* s možností změny během platnosti smlouvy.\"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...