destiny Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 Kde se dají koupit redukční kroužky na kola? Mám trochu jiný střed u kola, nž mám mít. Prý se to dá normálně koupit. Díval jsem se na web e-pneu, tam mají na kola hodně věcí a nic jsem tam nenašel. Neví nědo o firmě nejlépe v Praze? Jo a přibližnou cenu? Slyšel jsem že prá kolem 30ti až 50ti Kč/ks. Citovat
Honza Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 No ja teď řešil stejnej problem. Když sem se na ně ptal v obchodech, bylo mi řečeno že se cena pohybuje cca 150,- za kus. Tak sem vyrazil za soustružníkem a on mi je vyrobil z tech. silonu. Cena: 90kč silonovej válec a 100,- soustružníkovi. Citovat
destiny Odesláno 26. duben 2005 Autor Odesláno 26. duben 2005 no, já už je řešil taky a vyšel mi u soustružníka na 100 jeden. Byly taky ze silonu. Šlo mi hlavně o to, aby to bylo rychle. Když to dám zase tomu soustružníkovi, tak to bude tak týden, než to vytoči a já už chci jezdit na nových kolech! Citovat
michal 206 Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 na 306 jsem platil 250 za sadu 4 ks. byly to ale originaly od alutecu... Citovat
Neon Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 Ja resil to samy - a firmy jsem v Praze našel 2 - u obou čekací lhůta 3-5 dní - takže nejlepší volbu máš soustružníka, protože je li to jiný průměr, než je běžnej, stejně to nechávaj ve firmách dělat na zakázku Citovat
Honza Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 Tak se zkus podivat po jinym soustružníkovi. ten muj to měl za dopoledne hotový. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.