Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Redukční, středové kroužky pro kola

Recommended Posts

Odesláno

Kde se dají koupit redukční kroužky na kola? Mám trochu jiný střed u kola, nž mám mít. Prý se to dá normálně koupit. Díval jsem se na web e-pneu, tam mají na kola hodně věcí a nic jsem tam nenašel. Neví nědo o firmě nejlépe v Praze? Jo a přibližnou cenu? Slyšel jsem že prá kolem 30ti až 50ti Kč/ks.

Odesláno

No ja teď řešil stejnej problem. Když sem se na ně ptal v obchodech, bylo mi řečeno že se cena pohybuje cca 150,- za kus. Tak sem vyrazil za soustružníkem a on mi je vyrobil z tech. silonu. Cena: 90kč silonovej válec a 100,- soustružníkovi.

Odesláno

no, já už je řešil taky a vyšel mi u soustružníka na 100 jeden. Byly taky ze silonu. Šlo mi hlavně o to, aby to bylo rychle. Když to dám zase tomu soustružníkovi, tak to bude tak týden, než to vytoči :( a já už chci jezdit na nových kolech!

Odesláno

Ja resil to samy - a firmy jsem v Praze našel 2 - u obou čekací lhůta 3-5 dní - takže nejlepší volbu máš soustružníka, protože je li to jiný průměr, než je běžnej, stejně to nechávaj ve firmách dělat na zakázku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...