henrich nr Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 nazdar vsetci ja mam na svojej 407cke denne svietenie je volitelne v menu v nastaveni ale teraz som ho chcel kvoli letdiodovemu dennemu svieteniu zrusit a jednoducho nejde po zruseni sice pocitac vypise ,ze svietenie je deaktivovane ale svetla svietia dalej pri nastartovani neviete niekto poradit dik Citovat
pipistrel Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 myslim ze mas nastavene automaticke svietenie. to treba na dia deaktivovat. Citovat
bart.lbc Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Podle mě máš problem s eprom pamětí, tak jako mám já, změnu se mi podaří pouze jenom, když jedu delší tasu cca hodinu. Vždy po odpojení baterie mi nejde seřídit čas, no on jde ale po vypnutí motoru to je zase rozhozený příklad č. 2 momentálně jsem chtěl vypnout políčko noční režim aby display neměnil barvu a stále to mám zaškrtlé už asi po 10ti změnách no ale to jsem právě ještě nejel delší trasu. S asem jsem to už alikoval 3x a funguje to uložení až po delší jízdě (RT3) [upravil dne 21/2/12 15:12 od bart.lbc] Citovat
Přema Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Určitě si deaktivoval denní světla????? Nebyli to automatické???? Automatické jsou že se v noci či při šeru sami rožnou a Denní jsou denní... Citovat
majko1 Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 treba to skusit cez diag. ak chces cez SZ Citovat
Brizan Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Denni sviceni a jeho vypinani neni snad v menu RT3 od vyroby? To se tam musi pres dia aktivovat tak to bude jak pise Prema spis automaticke sviceni a ne denni. Citovat
Přema Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Podle stupně výbavy...... spíš nebývá origo jak bývá... mnoho lidí se plete aut.světla s denníma....ale to není to samé Citovat
Brizan Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Jj presne tak, uz se to tu parkrat resilo a vzdy v tom byl vyse zmineny zakopany pes:D Citovat
pipistrel Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 som mu to pisal tri minuty po jeho prispevku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.