Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nazdar vsetci ja mam na svojej 407cke denne svietenie je volitelne v menu v nastaveni ale teraz som ho chcel kvoli letdiodovemu dennemu svieteniu zrusit a jednoducho nejde po zruseni sice pocitac vypise ,ze svietenie je deaktivovane ale svetla svietia dalej pri nastartovani neviete niekto poradit dik

Odesláno

Podle mě máš problem s eprom pamětí, tak jako mám já, změnu se mi podaří pouze jenom, když jedu delší tasu cca hodinu. Vždy po odpojení baterie mi nejde seřídit čas, no on jde ale po vypnutí motoru to je zase rozhozený příklad č. 2 momentálně jsem chtěl vypnout políčko noční režim aby display neměnil barvu a stále to mám zaškrtlé už asi po 10ti změnách no ale to jsem právě ještě nejel delší trasu. S asem jsem to už alikoval 3x a funguje to uložení až po delší jízdě (RT3)

[upravil dne 21/2/12 15:12 od bart.lbc]

Odesláno

Denni sviceni a jeho vypinani neni snad v menu RT3 od vyroby? To se tam musi pres dia aktivovat tak to bude jak pise Prema spis automaticke sviceni a ne denni. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...