freew Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 Nahodil som tam uz alu disky a trasie to zas jak hovado..zas to zacne triast najviac pri 130km/h..vyvazovat som to dal v servise kde mi plechace vyvazily dobre..pneu a disky su v dobrom stave..tak vyzera to tak ze vyvazovacia trilogia pokracuje dalej ma uz asi s toho jebne..cital som jeden clanok ze vibracie sposobovala vadna tehlica je to pravda ze to mohlo sposobovat aj to? [upravil dne 19/3/12 20:58 od freew] Citovat
shark734 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 ja som bol vyvazovat v piatok letne a dnes som si to bol zopakovat...v piatok sa asi mlademu nechcelo tak to vyvazil od oka asi ...dnes to vyvazoval majitel a na jednom disku mi pneu otacal raz a na druhom asi 3 kym trafil hadzavost, platil som len za zavazia a nic netrasie...vidim, ze tie 307 s tym maju problemy vsetky do jednej Citovat
freew Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 No ved hej ale uz ma to nebavi aby som to za kazdym vyvazoval 4krat..ked som mal stareho focusa som tam mohol jazdit aj ja holich diskoch a netriaslo nic..a tu furt nieco uz ma to nebavi. Citovat
307rg Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 ale keď to začalo znova po prezutí tak si si už aj sám odpovedal, chybu treba hľadať v kolesách:papa Citovat
307rg Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 takisto je ešte možnosť, že disky nedosadnú vždy presne na stred, čo samozrejme u správnych a bezchybných diskoch nehrozí pretože tie by sa pri správnej montáži a pri správnom doťahovaní šrub mali automaticky vystrediť... Citovat
PeugeotHDi Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 Zdravim vsetkych, mam sice 308ku ale mam podobny problem... v sobotu som prezul na letne pneu s Alu diskami a samozrejme nad 130km/h do 150km/h mi vibruje volant , pricom som bol tiez v dvoch pneuservisoch prevazit nielen predne ale aj zadne pneu, tlak v pneu tiez OK... Na zimnych (plech.disky) uplna pohoda.... Co mam ist do tretieho pneuservisu? Alebo prosim co poradite? Znamy mechanik mi hovoril, ze pneu mozu byt prebrzdene (ano aj ked mam ABS) a na vyvazovacke to nezistia. Citovat
freew Odesláno 26. březen 2012 Autor Odesláno 26. březen 2012 ja uz to neriesim bol som vyvazovat asi 4 krat a trasie stale..asi si budem musiet zvyknut. Citovat
Mirec-308 Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 Zdravim vsetkych, mam sice 308ku ale mam podobny problem... v sobotu som prezul na letne pneu s Alu diskami a samozrejme nad 130km/h do 150km/h mi vibruje volant , pricom som bol tiez v dvoch pneuservisoch prevazit nielen predne ale aj zadne pneu, tlak v pneu tiez OK... Na zimnych (plech.disky) uplna pohoda.... Co mam ist do tretieho pneuservisu? Alebo prosim co poradite? Znamy mechanik mi hovoril, ze pneu mozu byt prebrzdene (ano aj ked mam ABS) a na vyvazovacke to nezistia. Mam to iste,ak na nieco prides daj mi vediet. Dakujem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.