vladikhk Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 ahojte! mam problem ktory mi vypukol po tychto tuhych mrazoch. auto sa tak trosku zblaznilo. proste vsetko obcas funguje a nieco proste vynechava. poruchy za poslednych 7 dni: ventilator kurenia raz ide, potom nie na duhy den naskoci, naslôedujuci den opät nejde. top iste ostrekovanie predneho skla, stierace idu, ale kvapalina nestrieka- tiez v jeden den ide, potom dalsi den porucha. a posledna uzasna prihoda. vecer vypnem motor, vytiahnem klucik a svetla idu veselo dalej pritom bolo vsetko vypnute, no ako vravim auto sa zblaznilo. aby som nezabudol je to peugeot 406 a rocnik 2000. tak asi nieco tipuijem, ale myslim, ze mi tu vysvetlite na 100% o co ide:-)) dakujem Citovat
FrantaCV Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Zkus odpojit baterku. Po zpojení by se mělo vše vč. ŘJ uvést do výchozího stavu (tedy pokud není čipopvaná). Mě to pomohlo. Jinak pokud něco chvíli jde a pak zase ne - většnou mají na svědomí konektory. Kromě těch světel by to odpovídalo. Pokud zústávají i po vytažení klíčku svíti světla - mohlo by zůstat \"slepené\" relé. Je to ale jinak všechno o měření ve stavu kdy k problému dojde. Jinak je to víc \"duchařina\" než jistota kde je problém. Citovat
vladikhk Odesláno 24. únor 2012 Autor Odesláno 24. únor 2012 dakujem za nazor,skusil som,ale nepomohlo:-))) Citovat
dilynapeugeoty Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 Ahoj,jak to popisujes,tak mam takovy spatny pocit ze BSI? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.