straki007 Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Jde to vypnout pres diag myslim u tebe. Citovat
DavidVe Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 DavidVe aj mne to teraz robí u vodiča. Ako si to odstránil? Začalo to po startoch so slabou baterkou(cvakali relátka) , potom som nabíjal baterku mimo auta a zamykal som klúčom. Zamknem dialkovým a zamknú sa všetky dvere okrem vodičových, tie zamykám klúčom. Pri odomykaní to isté. mě to dělal zakeřny mraz:D:D i něco malo ad nulou ale jak se auto vytopilo nebo stalona sluníčku tak to fachalo v pohodě zkus to dat do garaže a uvidíš jinak koukni jakou maš gumu kolem okna ja ji měl rozřizlou od škrabky a tekla tam voda to byl celej problem hodně zdaru Citovat
mattaxis307sw Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 zajtra idem do Peugeotu tak to zistim Jde to vypnout pres diag myslim u tebe. Citovat
mattaxis307sw Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 beriem 4 ludi kazdeho zvlast tak ma to otravuje furt vetrat v tychto zakernych mrazoch Preco ti to preboha tak vadi? Citovat
mattaxis307sw Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 jasne, naradie ,veci..som zivnostnik a ked som na rade tak vozim ja.. Citovat
chup Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 Tak asi je to odstránené. Bola to voda v konektore čo sa pripája do zámku. Teče mi tam cez klučku. je trochu odchýlená. Samozrejme, najprv so musel kúpit nový zámok za 70€, bol zhorený el-motorček. DavidVe aj mne to teraz robí u vodiča. Ako si to odstránil? Začalo to po startoch so slabou baterkou(cvakali relátka) , potom som nabíjal baterku mimo auta a zamykal som klúčom. Zamknem dialkovým a zamknú sa všetky dvere okrem vodičových, tie zamykám klúčom. Pri odomykaní to isté. [upravil dne 9.6.2012 14:58 od chup] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.