Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jakou zelenou :) světlejšííí? :) s nalepkou Peugeot clubu na zadních vratech? :) 3. dverak? :) To jest béééďa :)

Pokud tmavší zelená, s nalepkou na vratech, 5. dveřák. tak někdy přes choť jezdí, já :):)

Odesláno

Jestli jsi ji viděl stát v Břevnický ulici, tak jsem to byl já. :) Jinak Chotěboř má na klubu celkem slušnou základnu mk405, kujon106, kvasky, já a ještě pár dalších které ani neznám. Se zastav na jaře na první letošní mini Vysočině která se bude konat v HB někdy cca v březnu/dubnu. Bude tu na fóru zvadlo tak měsíc předem, tak kdyžtak sleduj sekci \"Připravované srazy\". :papa

Odesláno
Jestli jsi ji viděl stát v Břevnický ulici, tak jsem to byl já. :) Jinak Chotěboř má na klubu celkem slušnou základnu mk405, kujon106, kvasky, já a ještě pár dalších které ani neznám. Se zastav na jaře na první letošní mini Vysočině která se bude konat v HB někdy cca v březnu/dubnu. Bude tu na fóru zvadlo tak měsíc předem, tak kdyžtak sleduj sekci \"Připravované srazy\". :papa

Jejda to se dělá i minisrázek Vysočiny? Tak super přijedu taky :papa

Odesláno

Jaroslav Čapek: sraz je pro všechny pežoťáky bez rozdílu aut, takže doraž čím budeš chtít.. ;)

davidekcz: minisrazy se dělají jednou za cca 3-4měsíce a už jich máme na kontě 18náct.. :) některé se konaly taky přímo ve Žďáře.. ;)

ivanh: řekl bych že je to tam furt stejný, jen vojáci už tam nějakou dobu nejsou..:) tak můžeš přijet si zavzpomínat.. ;)

jinak pokud vás zajímají starší srazy můžete je najít v sekci \"Již uskutečněné srazy\"..:mrk

Návštěvník
Odesláno
Havlickuv Brod , boze, tam som v 91 na letisku prezil \"zakladnu vojensku sluzbu\" ....

:D tak tam kde byla kotelna a sprchy hned u brány mám teď dílnu.

Bydlím hned pod letištěm jak je zadní brána přes kterou jste zdrhali na pivo. :papa

Odesláno

Jejda to se dělá i minisrázek Vysočiny? Tak super přijedu taky :papa

Taky se rád přidám a podpořím Peugeoty :)

Odesláno

To jo to tak bývá, před srazem slíbí účast x lidí a na srazu je potom půlka.

Mám už někdo v hlavě nějaký předběžný datum?

[upravil dne 22/2/12 20:25 od davidekcz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...