Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdavím ,mám 3.0 litra 607 a rozsvítila se mi autodiagnostika,je to něco s emisema,ale na obrazovce mi ted třeba ukazuje dojezd 2000km ale v nádrži mám 20litrů,taky to tolik netáhne a trochu se chvěje,když mám neutrál,poradíte někdo? nebo mám jed hned do servisu? díky

Odesláno

podľa mna Ti odišla niektorá zapalovacia cievka a ide to na 5valcov.navštív servis, diagnostika ... zistia ktorá cievka a výmena ;)

Ja som menil už 3ks :bacha

Ked bude niektorá z predných je to práca tak na 15 minút, ale ak niektorá zo zadných - sacie potrubie dole a až tak sa k nej dostaneš, ale tiež to nie je hrôza.

Moja rada ak to bude niektorá zo zadných ked budeš napäť zakladať sanie vymen aj tesnenie pod ním - stojí 12€. Mne pri prvej nevymenili a pri studenom motore mi odtiaôl pískalo, potom mi odišla druhá a už som si to spavil sám aj s výmenou tesnenia a vymenil som hned aj tretiu aby som mal pokoj. :o

[upravil dne 20/2/12 19:53 od Bamatala]

Odesláno

Hlavně aby ti ukázali tu správnou. Je tu někde téma, že mu ukázali tu vadnou cívku, ale bohužel si spletli pozice válců, takže měnil tu kterou měl dobrou. Stane se:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...