Mishanthrope Odesláno 2. březen 2013 Odesláno 2. březen 2013 Aspoň jsi mohl použít blesk. Uprav si jas monitoru. Jestli ho náhodou nemáš moc do modra . Citovat
yossarian Odesláno 2. březen 2013 Odesláno 2. březen 2013 ..hm, pekne su aj tie stromboli aj tie hockenheimy ...moc mi to neulahcujete chalani ....inak si myslim, ze 17tky su naidealnejsia velkost, vtedy tie \"tatose\" uz ozaj vyzeraju paradne ....mne to povodne chceli prerobit na vzhlad GTi, dat tmave lincancabury aj s kridlom, ale zrusil som ich, mne sa strieborne disky viac pacia a ani to kridlo nie je podla mojho gusta (sorry matii ) ...aspon som vam prilozil foto ako to vyzeralo Citovat
Ajap Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 Dobře jsi s těmi tmavými disky udělal, mně se to taky nelíbí. Pokud není opravdu jasné světlo, tak zvláště ty opravdu černé jsou ze vzdálenosti větší jak 10m \"neviditelné\" (tvar, velikost) a za jízdy to všechno vypadá jak služebák na černých zimních plecháčích... Citovat
robozv Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 ja to mam takto 16\" santiaguito [upravil dne 4.3.2013 21:19 od robozv] Citovat
spartan Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 melbourne by tomu viacej sekli =P ,a yossarian tvoja 308 je presne podla mojho vkusu ked som ta stretol vravim mladej ze divaj to je ten chalan co ma tu 308 co sa nam pacila a bum bol si to predsa len ty slovensko je male Citovat
matii Odesláno 4. březen 2013 Odesláno 4. březen 2013 Ty stříbrné jsou moc hezké. Taky už se těším na ty 17\" rinjani. Jak psal IceBee, auto získá opravdu nádherný vzhled. Jinak i ty 18\" Lincanabur a 17\" ze sportia vypadají super. S tím křídlem no problema, kdyby se všem líbily stejné věci, jezdili bychom v Golfech Co to prodloužené křídlo, taky tě nebere? Citovat
yossarian Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 to ajap: ...presne si to vystihol, tiez niekedy neviem, ci nemaju plechace a ono su to nakoniec cierne elektrony to spartan: ...hej, slovensko je dedina a este som stale tu, dnes som dal vedla tesca umyt auto, normalne som sa don zalubil ....a ak mlada chce, zvediem ..pardon, zveziem ju to matii: ..priznavam, ze neviem, ake je to predlzene kridlo, nemas nejaky link? ....inak musim sa priznat, ze tvoja recenzia na moje.auto.cz ma definitivne zlomila na 308cku to all: ..este rada chlopi, je problem, ak mam v TP disky 7,5jx17 a dam 7Jx17 ??? Citovat
Martinsk Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 Tak já se taky pochlubím . PS: Prosím, vzdejte se všech komentářů vztahujících se k čistotě vozidla . Veľmi pekné. A na farbe nezáleží ... Citovat
Mishanthrope Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 Se šířkou disků by problém být neměl. Hockenheim je taky jen 7\", ale rozměr pneu mám standardní podle TP. Martinsk: díky . Citovat
yossarian Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 to Mishanthrope: ...dik ....inak ta tvoja SWcka vyzera na oboch diskoch bombovo, kukam to uz x-ty raz a nevedel by som si jednoznacne vybrat ....dobra volba [upravil dne 5/3/13 20:34 od yossarian] Citovat
spartan Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 to spartan: ...hej, slovensko je dedina a este som stale tu, dnes som dal vedla tesca umyt auto, normalne som sa don zalubil ....a ak mlada chce, zvediem ..pardon, zveziem ju len kebyze vie ze je v tom 2.0hdi tak by sa o to ani neoprela inac rozhdodol si sa pre pitlajny alebo hockenheim ? inac na francuzoch bola zaujimava debata o diskoch hockenheim ako rozlisit kopiu od origo [upravil dne 5/3/13 21:43 od spartan] Citovat
yossarian Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 len kebyze vie ze je v tom 2.0hdi tak by sa o to ani neoprela inac rozhdodol si sa pre pitlajny alebo hockenheim ? inac na francuzoch bola zaujimava debata o diskoch hockenheim ako rozlisit kopiu od origo ...co je nebodaj na vacsie motory?? alebo benzin? ..pustim jej JBL-ko a na motor zabudne ...co sa tyka diskov, dobre vyzera aj swcko Mishanthropa, no kukal som to tu ... a o nieco viac sa mi pacia tie pitlane ...niekde sa tu aj pisalo, ze vyzeraju opticky vacsie ...kontaktoval som ja ten tvoj odkaz, cakam na foto a na gumy mam kupca ...iba zeby si spustil z ceny tych tvojich Citovat
Cinicman Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 Dobre si kukal... :papa Tiež som chcel pôvodne Hockeny ale nakoniec som rád, že som si to rozmyslel... Citovat
yossarian Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 Dobre si kukal... :papa Tiež som chcel pôvodne Hockeny ale nakoniec som rád, že som si to rozmyslel... ..no ak ta moja 308 bude aspon tak dobre vyzerat v pitlanoch, ako bohovsky vyzera ta tvoja 207 v nch, tak budem spokojnyyyyy :cool: Citovat
Cinicman Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 Daj väčšiu fotku z boku a spravíme VT s Pitlajnami... Citovat
spartan Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 [/rquote] kontaktoval som ja ten tvoj odkaz, cakam na foto a na gumy mam kupca ...iba zeby si spustil z ceny tych tvojich [/rquote] aku mas predstavu o cene ? hmm ? Citovat
matii Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 to yossarian: spoiler 1 spoiler 2 spoiler 3 Citovat
yossarian Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 ..nepozerali ste niekto nahodou tieto repliky diskov? http://www.top-car.sk/hlinikove-disky/hlinikove-disky-16/hlinikove-disky-16-4-x-108 celkom zaujimave, akurat, ze su to vsetko 16\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.