Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

IMAG0441.jpg

IMAG0440.jpg

peugeot-308-20-hdi_18-clanok.jpg

..hm, pekne su aj tie stromboli aj tie hockenheimy ...moc mi to neulahcujete chalani :) ....inak si myslim, ze 17tky su naidealnejsia velkost, vtedy tie \"tatose\" uz ozaj vyzeraju paradne :super ....mne to povodne chceli prerobit na vzhlad GTi, dat tmave lincancabury aj s kridlom, ale zrusil som ich, mne sa strieborne disky viac pacia a ani to kridlo nie je podla mojho gusta (sorry matii :nevim ) ...aspon som vam prilozil foto ako to vyzeralo :papa

Odesláno

Dobře jsi s těmi tmavými disky udělal, mně se to taky nelíbí. Pokud není opravdu jasné světlo, tak zvláště ty opravdu černé jsou ze vzdálenosti větší jak 10m \"neviditelné\" (tvar, velikost) a za jízdy to všechno vypadá jak služebák na černých zimních plecháčích...

Odesláno

melbourne by tomu viacej sekli =P ,a yossarian tvoja 308 je presne podla mojho vkusu ked som ta stretol vravim mladej ze divaj to je ten chalan co ma tu 308 co sa nam pacila a bum bol si to predsa len ty :D slovensko je male

Odesláno

Ty stříbrné jsou moc hezké. Taky už se těším na ty 17\" rinjani. Jak psal IceBee, auto získá opravdu nádherný vzhled. Jinak i ty 18\" Lincanabur a 17\" ze sportia vypadají super. S tím křídlem no problema, kdyby se všem líbily stejné věci, jezdili bychom v Golfech :aut

Co to prodloužené křídlo, taky tě nebere?

Odesláno

to ajap: ...presne si to vystihol, tiez niekedy neviem, ci nemaju plechace a ono su to nakoniec cierne elektrony :)

to spartan: ...hej, slovensko je dedina a este som stale tu, dnes som dal vedla tesca umyt auto, normalne som sa don zalubil ....a ak mlada chce, zvediem ..pardon, zveziem ju :aut

to matii: ..priznavam, ze neviem, ake je to predlzene kridlo, nemas nejaky link? ....inak musim sa priznat, ze tvoja recenzia na moje.auto.cz ma definitivne zlomila na 308cku :potlesk

to all: ..este rada chlopi, je problem, ak mam v TP disky 7,5jx17 a dam 7Jx17 ???

Odesláno

to Mishanthrope: ...dik ....inak ta tvoja SWcka vyzera na oboch diskoch bombovo, kukam to uz x-ty raz a nevedel by som si jednoznacne vybrat ....dobra volba :super

[upravil dne 5/3/13 20:34 od yossarian]

Odesláno

to spartan: ...hej, slovensko je dedina a este som stale tu, dnes som dal vedla tesca umyt auto, normalne som sa don zalubil ....a ak mlada chce, zvediem ..pardon, zveziem ju :aut

len kebyze vie ze je v tom 2.0hdi tak by sa o to ani neoprela :D

inac rozhdodol si sa pre pitlajny alebo hockenheim ?

inac na francuzoch bola zaujimava debata o diskoch hockenheim ako rozlisit kopiu od origo

[upravil dne 5/3/13 21:43 od spartan]

Odesláno

len kebyze vie ze je v tom 2.0hdi tak by sa o to ani neoprela :D

inac rozhdodol si sa pre pitlajny alebo hockenheim ?

inac na francuzoch bola zaujimava debata o diskoch hockenheim ako rozlisit kopiu od origo

...co je nebodaj na vacsie motory?? alebo benzin? ..pustim jej JBL-ko a na motor zabudne :roker

...co sa tyka diskov, dobre vyzera aj swcko Mishanthropa, no kukal som to tu ... a o nieco viac sa mi pacia tie pitlane ...niekde sa tu aj pisalo, ze vyzeraju opticky vacsie ...kontaktoval som ja ten tvoj odkaz, cakam na foto a na gumy mam kupca ...iba zeby si spustil z ceny tych tvojich :roll

Odesláno
Dobre si kukal... :D:papa

Tiež som chcel pôvodne Hockeny ale nakoniec som rád, že som si to rozmyslel... ;)

..no ak ta moja 308 bude aspon tak dobre vyzerat v pitlanoch, ako bohovsky vyzera ta tvoja 207 v nch, tak budem spokojnyyyyy :D:cool:

Odesláno

[/rquote]

kontaktoval som ja ten tvoj odkaz, cakam na foto a na gumy mam kupca ...iba zeby si spustil z ceny tych tvojich :roll[/rquote]

aku mas predstavu o cene ? hmm ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...