Romeo2006 Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Nazdar pani, Mam taky problem, ze mi uz dlhsiu dobu na palubovke blika airbag. Chcem sa spytat, ci niekto nevie, preco to asi moze byt??? Dakujem A ked som uz tu, tak by som sa opytal aj na to, preco mi pri startovani toci aj 2 sekundy. Ci je motor studeny, alebo tepli... Ď... Citovat
Benžík Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Ten airbag hledej na foru, je tu o něm dost. Máš někde, nejspíš pod sedačkou, porušený kablíky od airbagu. Citovat
koblih69 Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Zajeď si na diag ať víš kterej to je, ušetří ti to hromadu práce. Citovat
zolco Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Zdravím!Včera mi začal blbnúť airbag.Raz bliká,a niekedy zas nie.Inač aký odpor sa dáva namiesto airbagu? Citovat
koblih69 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 A už sis aspoň na diag zjistil, který pytel to dělá? Citovat
Edison Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Mě taky blikal. Dle diag prej spolujezdec. No.. z ničeho nic přestal. Jinak taky to prý může dělat vypínač spolujezdcova pytle. Citovat
zolco Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Nemám spínač,ale aj mne to robý,raz bliká a raz nie!Z príslušným odporom by som vedel najsť chybu,a nemusel ba som platiť 20 eur za jeden nápich na diag. Citovat
Edison Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Ale máš.. Ten je snad všude. A s tím odporem... to prej taky nemusí chodit vždy a na všem... Ale to jsem tak jako zaslechl, když jsem řešil svůj AB. Citovat
zolco Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Airbagovú jednotku som menil,tá druhá robý to isté takže tá nemôže byť zlá.Na aký spínač si myslel? Citovat
koblih69 Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Když jsem neměl diag tak mě stálo zjištění který je to AirBag 200,- A upřímně i kdyby to bylo těch 20E tak to dooručuju protože bez toho to stejně ( jako třeba já ) prostě nenajdeš a nebo jen velkou náhodou. Nevím kolik máš bagů, ale buď můžou být špatné konektory pod sedačkami, nebo špatný páskový vodič pod volantem, nebo praská plošňáček ve vypínači bagu, nebo zoxiduje konektor pod popelníkem k Bagu spolujezdce... chceš to zkoušet ? Citovat
koblih69 Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Hledání naslepo je na pytel, když si vzpomenu kolik jsem tím strávil času tak škoda mluvit. Doporučuju požádat někoho na fóru zde o připojení diag. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.