Petygr Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Ahoj lidi, chtěl jsem vyměnit přední brzdové kotouče na 307 sw a nejdou sundat. Všechny šrouby jsem odstranil a ani po jemné domluvě kladivem se kotouč ani nehne. Prosím poraďte. Citovat
Dančák Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Takže ty zajišťovací šroubky kotoučů máš odstraněné? Třmeny máš sundané? Jestli ano tak potom už jedině pobouchávat kladivem z obou stran a dolu je dostaneš, jinak tam už nedrží, bude to určitě zatuhlé neboj se do toho praštit:D Citovat
vochy Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Když jsem si měnil kotouče já tak jsem musel do kladiva vynaložit docela velkou sílu,protože kotouče byly přirezlý a jemný poklepávání nepomohlo!!(neboj se do toho opřít;)) Citovat
jirka307 Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 taky jsem měl jeden přirezlý pomohlo trošku stříknout uvolnovačem na šrouby a trošku víc poklepat:papa Citovat
ozzy56 Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 auto si dobře podlož, pootáčej kotoučem a do kladiva se opři...,jinak třmen dávat dolů není nutné, musíš vyndat ale desky!, to na sundání kotouče stačí při výměně kotoučů je dobré zkontrolovat vůle ve vodítkách třmenů, prachovky, vyčistit, promazat vodítka atd. Citovat
Kupca Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 Opravdu je potřeba trochu víc síly do úderu, pokud je to přirezlé jako že jo tak to drží dost na fest. Prvně jsem je \"poťukal\" zvrchu a pak směrem z venku jední opravdu tvrdým úderem odskočily. Rada na závěr, kup si takovou tu měděnou vazelinu prodávaj ve spreji a ty nový kotouče než nasadíš tak ty styčný prochy na kterých to přirezá stříkní. Pak nebudeš mít při opětným sundání žádnej problém. Odzkoušeno na mém druhém voze. Po x letech šli dolů bez mlácení Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.