Kostiřez29 Odesláno 18. únor 2012 Autor Odesláno 18. únor 2012 tak co teda zjistíš to nebo ne já už se v tom nevyznám ?? Citovat
koblih69 Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 Jak jsem psal, můžu ti připojit auto na diag. Pokud se předem domluvíme tak ti můžou přeměřit turbo v servisu u známého, ale to bych viděl až jako druhý krok. Obojí ti pravděpodobně udělá bez problémů i spousta servisů v Příbrami. Nicméně moc nechápu co řešíš, pokud se vtom nevyznáš tak přece vem auto zavez do servisu a až bude hotové tak ti zavolají ne? Přece jen tak nevymontuješ turbo a nevodvezeš ho na repas, že? Citovat
Kostiřez29 Odesláno 18. únor 2012 Autor Odesláno 18. únor 2012 Dobrý tak já zkusím se zeptat někde v pb máš recht Citovat
koblih69 Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 Chce to normálního praktika, který ví co dělá. Klidně to můžou být banální věci jako vysypanej katalyzátor, nefungující obtok turba, děravá hadice, vadná váha vzduchu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.