Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

omachel... snazia sa ti tu naznacit aby si blizsie identifikoval svoje auto:

aspon palivo, rocnik, typ motora

ak nevies tak staci ked sem hodis VIN a kluci sa ti hned budu vediet vyjadrit... :papa

kde si bol na dia? kto ti prvy krat menil ten reg. tlaku ? na zaklade coho posudili ze bol ten prvy reg. tlaku spatny?

kod zavady nahodou nemas?

Odesláno

vin VF36ERHRH21398292 je to 2l HDI 100kw,po prve mi to zjistili v peugeotu a poslali mne to vymenit do Bosch servisu,psalo to přimo zavadu reg.tlaku ale kod zavady nevim

Odesláno

koblih69.... tankuji na shellu,filtr měnim při každé výměně oleje,v tom boschi mi řekli že by to chtělo vytahnout čerpadlo a přezkoušet jestli s něho nejdou nějaké šponky a taky trysky ven jestli neukapavaji

Odesláno

JanoRS,zaruku mi na to nedali prý kvuli toho,že by mi museli prvni překontrolovat celý palivový sýstém.chtěli za to 10tis tak se mi do toho moc nechtělo,ale asi mně to nemine:roll

Odesláno

V Libereckým Peugeotu mám pár známích a bylo mi sděleno, že u hodně aut loni byl problem s motorem a všichni tankovali shell naftu.

tak zkus příště změnu.

Odesláno

to sa mi nezdá ako štandardný postup :myslim (je to elektromagneticky ventil a keby bol problem v palivovej sustave tak sa može asi len \"zaniesť\") .....snad tu niekto zo servisu vie k tomu povedat viac

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...