Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravicko vsetkym

na aute mi ostavaju svietit zadne svetla vzdy ked vypnem motor aj ked vytiahnem klucik a zamknem auto.Svietia asi tak minutu a potom zhasnu.

Auto je Peugeot 407 sw 1.6hdi

Dakujemza pomoc

Odesláno
da sa to v nastaveniach prestavit :super

Nastaviť sa dá sprievodné osvetlenie a čas ako dlho majú zostať rozsvietené predné svetlá po stopnutí a opustení auta (je to také prisvietenie keď prichádzaš domov aby si nešiel po tme).

Je to tá prostredná voľba ktorú nemám zaškrtnutú.

post-27076-14109622324199_thumb.jpg

Odesláno

Tak ja tie moznosti nastavovania ani nemam...a tiez by som to chcel deaktovovat..nepotrebujem aby mi to stale svietilo..hlavne na parkovisku ma kazdy upozornujemze mam zasvietene svetla:mad:

Odesláno

hej hej tretie brzdove par sekund svieti a potom zhasne ... to sprievodne nastavenie neviem ci je ono,musim kuknut kde som si to vypinal,je tam aj cas,ze kolko asi by malo svietit a jakmile som to vypol,uz to nesvietilo ...

Odesláno
Tak ja tie moznosti nastavovania ani nemam...a tiez by som to chcel deaktovovat..nepotrebujem aby mi to stale svietilo..hlavne na parkovisku ma kazdy upozornujemze mam zasvietene svetla:mad:

Ale máš aj keď nie všetky, to prisvietenie určite ;).

post-27076-14109622375997_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...