HonzaZ Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 Podle té fotky koukni ještě jestli ti nepropouští gufero na pravé poloose. Vypadá to jako by rozstřikem od poloosy to bylo na té trubce. Citovat
oni Odesláno 4. březen 2012 Autor Odesláno 4. březen 2012 od poloosy to byt nemuze,pac tohle je tekouci olej. Tak ten olej se tam ale dostane jak? to je od odvetrani klikovky? z turba bejt nemuze,protoze to je vstupni trubka do turba ne? o to mi de. Citovat
straki007 Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 No vzdyt jo. Turbo \"dycha\"....................tzn ze tam olej je. Olej v nasavaci hadici pro turbo je od oleje i na novem aute. Proste musi byt.A taky od odvetrani samozrejme. Resp..........na turbu s kulickovyma lozisky neni tak moc:D:D:D [upravil dne 4/3/12 20:22 od straki007] Citovat
oni Odesláno 4. březen 2012 Autor Odesláno 4. březen 2012 to chapu ze dycha,ale prece nemuze dychat zpatky.. takze ten olej je pouze od klikovky? jestli to spravne chapu. takze se na to mam vyprdnout? aby mi pak nekde neutikal tlak zbytecne.. Citovat
straki007 Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 Neutika. Nech to byt. Tam tlak stejne nemas.Je to sani pro turbo. Citovat
oni Odesláno 4. březen 2012 Autor Odesláno 4. březen 2012 no jo vlastne, ja uz jsem z toho tak zblbej... no cekmae vymena vyfuku,tak vymenim spony aspon a vycistim hadice a trubky a prekontroluju. Citovat
oni Odesláno 6. březen 2012 Autor Odesláno 6. březen 2012 Tak ten olej vyresen, tekl tam od zaslepeneho EGR ventilu,tak jsem ho sprovoznil, dal origo tesneni, uvidime jestli to zase potece.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.