oni Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Chci se jen ujistit. Kdyz turbo dosahne max plnici tlak tak je nekde ventil,ktery odpusti prepbytek je to tak? Uz jsem mel moznost slyset dve HDI a nikomu nic nesycelo,ale me to dost syci,jako ze odfoukne. Tak nevim jestli je to v poradku nebo je nekde chyba? Popripade kde ten ventil najdu? A pak co je to na fotce, mam pocit ze nekde od tam tud mi trochu tece olej... Citovat
straki007 Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 To na fotce je klapka pro studeny vzduch.Pouziva se vetsinou kdyz je FAP a probiha regenerace. Davala se i do strasich modelu kdyz se chtelo dosahnout takovym spusobem nizsi eko. Jinak zadna klapka se nepouziva na \"odlehceni\" turba. Citovat
oni Odesláno 17. únor 2012 Autor Odesláno 17. únor 2012 Tak co tam zpusobuje ten sykot? je dost znatelnej.. Tenhle sykot znam spis od VW nez pegin? Muze to spusobovat deravej vlnovec na vyfuku? JInak je nejaky test,kterym zjistim,ze neutika tlak od turba? jakoze by nekde byla nekde nejaka netesnost nebo neco? kdyz pridam plyn,tak hadice ztvrde,ale nevim jak moc by mela. Citovat
banan1987 Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 tak urcite to bude vlnovcom ked to tak pocujes... ja som mal podobne.. zvuk to robilo paradny..ale nakoniec som prevaril novy vlnovec....... nech ti niekto pripcha vyfuck a ty chod pod auto ku vlnovcu. potom budes vidiet ze to je tym [upravil dne 17.2.2012 17:28 od banan1987] Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Mě to syčelo když začínal bejt špatnej vlnovec.Hlavnš sem to slyšel když sem jel kolem zdi a přeředil sem už je to pryč a vlnovec je na hadry Citovat
oni Odesláno 17. únor 2012 Autor Odesláno 17. únor 2012 Takze to dela ten vlnovec.. diky za radu.... Citovat
dyno Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 to straki007 - na turbu je obtokovy ventil nebo se pletu ??? a k ty klapce pokud je Fap off tak je to kurvitko ktery se muze odpojit a vyhodit ven ??? podivne mi v tom vrni jako kdyz se toci pridrenej moturek a olej z toho bleje snad u vsech tehdle typu HDI Citovat
straki007 Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 jj. klidne vyhodit. Resp odpojit hadicku a prestesnit kolem dvouslozkou... Citovat
oni Odesláno 17. říjen 2012 Autor Odesláno 17. říjen 2012 takze kdyz nemam fap, tak to muzu vyhodit ten ventil. blije to dost. jde do toho hadicka z tech tri elmag ventilu. A mel byh dotaz ohledne toho sykotu, je nejaky zpusob, jestli zjistit, ze cast za turbem je tesna. Hadice tvrde, ale nevim do jake miry by mela tvrdout. Vlnovec je vymenej a stejne to tam je slyset. Citovat
Michal.x Odesláno 18. říjen 2012 Odesláno 18. říjen 2012 mě hdičko taky sičí výfuk je uplně nový i s katem od příruby až po zadní díl tlakové hadice sem měl venku nikde žádná díra s tejnak sičí jak oživot ... neřešim to svykl sem si .... Citovat
Mathush Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Mne zase začalo HDi viac syčať po výmene origo airboxu za tuzing šišku, hlavne pri akceleracii. O výmenu origo airboxu sa pričinila srna edit: alebo hrušku, neviem správny tuzing výraz [upravil dne 7/2/13 16:55 od Mathush] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.