Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potahy jsou přežitek z dob 120tek, Nedovedu si představit vyladěnej vnitřek zkazit potahama, který pořádně nekopíujou např opěrky hlavy viz. obrázek.

[upravil dne 19/2/12 10:37 od bart.lbc]

Odesláno

Přesně až se mi někdy zničí, tak ten jeden potah origo koupím a vyměním. Jinak jsem měl 406 z roku 1999 a potahy origo při prodeji byly jako nový najeto 320tis km. Myslím si, že zrovna potahy jsou kvalitní mám 200tis km a jsou jako nový a jak udržet jako nový, 1x týdně luxuju auto. :papa

Odesláno

Jaj fesi ale ten pocit sedenia v \"kozi\" je uplne niekde inde :-D kamarat robil jednu 207 s \"kozenymi sedackami\" a mne to pripadalo dost lacne, na dotyk taka tenka kozenka aj ked vyzeralo to zaujimavo. Dk mojjk auta ale nie, tiez som premyslal nad potahami ale nakoniec sa mi paci auto take ake je.

A potahy naozaj dost vydrzia. Mam to odskusane ;)

Odesláno
ano mas pravdu....celkom som sa pomylil....a mas aj pravdu v tom ze stoja 650 eciak....maaaaaaas uplnu pravdu, totalne..sorry ze som na to vobec reagoval...:mad:

tak pravdu mas ty Janci pozeral som cenu v E-shope a tam je cena cca 490 takze ta moja cena bola prehnana:mad: ospravedlnujem sa .... ale tu unas som sa pytal v jednej mototechne kde ich ponukaju tak mi tresla cenu cez 550e

http://www.autopotahy.sk/eshop/alcantara/alcantara-black/alcantara-black-743.html

Odesláno

V pohode bratm. V pohode. Presne ako pise Judesko. Ale obcas sa stretavam v kauflande s predajcom ktory to ma od nich sa my zda a ked na nho troska zatlacis povyjednavas tak sa da s cenou troska hYbat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...