Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

tak další problém, najednou z ničeho nic mi auto začalo hrozně kouřit po přidání plynu. Je to takový bílý, semtam možná trošku do modra dým. Na volnoběh auto nekouří vůbec a po přidání plynu na volnoběh taky ne, jenom při jízdě tak kolem 2000 ot. a dým je cítit po spálenině. Jinak auto jede pořád stejně, má stejný zvuk, startuje taky OK....nějáký nápady ?? :myslim:myslim

Odesláno

Naprosto stejný problém ( kouřivost se spáleninou ) jsem řešil minulý týden.Začalo to s prvním pořádným mrazem.K tomu se ještě přidal únik oleje kolem vývěvy.Pomohla výměna oleje ( do limitu výměny po 10000km scházelo cca 1500km) a vyčištění systému odvětrávání klikovky a přetěsnění úniku oleje okolo přírub u vývěvy.Sice mi to nedává moc smysl ale momentálně vše OK :mrk

Odesláno
Naprosto stejný problém ( kouřivost se spáleninou ) jsem řešil minulý týden.Začalo to s prvním pořádným mrazem.K tomu se ještě přidal únik oleje kolem vývěvy.Pomohla výměna oleje ( do limitu výměny po 10000km scházelo cca 1500km) a vyčištění systému odvětrávání klikovky a přetěsnění úniku oleje okolo přírub u vývěvy.Sice mi to nedává moc smysl ale momentálně vše OK :mrk

Mohl by mi někdo prosím Vás říct kde je to odvětrávání klikovky....fotka by byla nejlepší...díky :)

[upravil dne 17.2.2012 13:00 od MagnaWoX]

Odesláno

Ahoj muže to taky dělat čerpadlo.

Ale ješte k tomu olejovému okruhu je možný že zamrzne ten bazmek na vzduchovim filtru a pak se vzduch tlačí okolo měrky?

Na mim autě to nekdo předemnou upravil Viz foto.:bojim

post-16169-14109622308084_thumb.jpg.jpg]

[upravil dne 17.2.2012 13:49 od Jiří Vondráček]

Odesláno

Tú hadicu som mal zanesenú takou olejovou parou.Hadica bola týmto sajrajtom upchatá,ledva som ju prečstil.

[upravil dne 17/2/12 17:20 od zolco]

Odesláno
Tú hadicu som mal zanesenú takou olejovou parou.Hadica bola týmto sajrajtom upchatá,ledva som ju prečstil.

[upravil dne 17/2/12 17:20 od zolco]

a mohl by jsi mi prosím Tě říct, kde ji mám hledat?

Odesláno

Taky tipuju zamrznutí odvětrání motoru. Stejný problém jsem měl před týdnem.

Nutne vyčistit hadici která vede od nálevky oleje do odlučovače na boxu vzduchového filtru a samotný odlučovač.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...