Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

No nainstaloval som middle europe a teraz to stale vypisuje loading data base a nenacita to alebo cheking in progres a potom please inserte instalation cd .Zle mapy?Alebo co treba este urobyt? Ako ich treba aktivovat ?Dajte sem niekto nejaky postup.Auto mam 5 di dakujem

Upraveno uživatelem Viki39004
Odesláno (upraveno)

Takže vyzerá to ,že už som došiel na správny postup.

1.USB naformátované na FAT 32 4Gb alebo 8GB vložiť súbory z RT calculator a pridať tam súbory CCT.DAT a CCT.DAT.INF ktoré sú v zložke RT6 MAPS     2015-2.(Súbor CCT.DAT.INF tam nie je takže súbor CCT.DAT proste mu dáte príponu INF a dáte ho na kľúč )

2.Vložíte to do RT6 tá to automatický rozpozná dvakrát kliknete yes.RT6 vytvorí súbor LICENSE na kľúči. Kľúč vyberiete z RT6 dáte späť do PC

3. Z kľúča vymažete všetko okrem súboru LICENSE a skopírujete obsah súboru  RT6 MAPS 2015-2 čiže bude tam toto:

4.Teraz môžete vložiť kľúč do RT6 a aktualizovať mapy a budú aj fungovať. 

post-40070-0-78096500-1444816990_thumb.p

post-40070-0-97299700-1444817022_thumb.p

Odesláno

Tak tenhle postup jsem "obrdžel" společně s mapovým podkladem, ale zatím se bojím to vyzkoušet :D Ani nevím, jaké mapy v autě mám a ani jaký FW tam mám :aut 

Takže tys udělal upgrade FW na ten poslední 2.86 a naklopils mapy 2/2015 a vše ti funguje?

Odesláno (upraveno)

Áno presne tak len problém som mal že som nevedel nájsť ten súbor CCT.DAT.INF ten tam nieje je tam len CCT.DAT a z toho urobýš ten CCT.DAT.INF dáš mu len koncovku. Nahrávať jedine z USB . Moja verzia softu 2.86B. Každá krajina približne 15-25min s naštartovaným motorom.Z toho postupu pri tých mapách mi to nebolo jasne a tápal som v tme dva dni.Kým som na to nedošiel.Zatiaľ mám nahraté middle europe,north-east europe,north-west europe,south east europe a funguje to

Odesláno (upraveno)

No vidíš, že to ide. A keby si čítal, tak si si mohol tie dva dni ušetriť  :cool: Do sukromnej pošty som Ti niečo poslal. Tu to nemaju radi.

BTW ešte asi narazíš na problém, že Ti všetky mapy nevojdú do pamäte.

Upraveno uživatelem mirohrob
Odesláno

Když už jsme u těch SZ - máte někdo link na ten FW 2.86B? Akorát, že ten když tam budu chtít dát, tak to bude chtít nějakou tu "kalibraci", co? :nevim  Když mám teď nějakej FW asi rok/dva starej :myslim

Nebo pro ty nový mapy není potřeba nový FW?

Odesláno (upraveno)

Viki jsi si jistý, že máš nainstalovaný  ostrý soft vyšší než 2.8 ??

Pokud ten Calk "funguje" tak nemáš ostrou verzi. Nebo nejsi první majitel a někdo se v tom hrabal.

Upraveno uživatelem Milhaus65
Odesláno

Vetřu se do diskuze a troufnu si odhadnout, že to bude mít z "gps" fóra, jako většina ostatních :myslim Já tam na jednu verzi narazil taky. Má označení RT6 Firmware 2.86.B-R1, ale budí to ve mě dojem jako né úplně čistá origo verze  :roll

Odesláno

Vetřu se do diskuze a troufnu si odhadnout, že to bude mít z "gps" fóra, jako většina ostatních :myslim Já tam na jednu verzi narazil taky. Má označení RT6 Firmware 2.86.B-R1, ale budí to ve mě dojem jako né úplně čistá origo verze  :roll

V tej 2.86b je uz odstraneny problem s obcasnou ranou do reproduktorov po nastartovani? Mam FW 2.80 pri ktorej sa to prejavuje a je to neprijmne... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...