Danilo Odesláno 22. červenec 2014 Autor Odesláno 22. červenec 2014 Kdyby jsi zprovoznil to video , tak jsem tam za hodinu . Citovat
Milhaus65 Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 Video jde, potřebuješ na to kostku , která se hodí za RT6. Tuším že to bylo od stualarm.cz. Měli tam i tenký DVD player. Já bych to osobně něchtěl , ale už jsme to řešili. Citovat
Danilo Odesláno 22. červenec 2014 Autor Odesláno 22. červenec 2014 Díky za info . Je vidět,že máš velký přehled . Ještě jsem přišel na to , že jde nastavit 3D pohled mapy . Ale to bude spíše SW . Před tím jsem si toho nevšiml . Co se týká zpátečky , tak někdy ,když mám nahlas hudbu a zařadím R , tak to v reprákách praskne , jako když zapojíš joystik kytary do zesilovače . Nedělá mi to pořád . Citovat
mirohrob Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 Upravu na video, t.j. DVD a televiziu som tu daval pred cca 2 mi rokmi. Vratane zadnej kamery. Doteraz to funguje bez najmensich problemov. Citovat
Milhaus65 Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 @Danilo za 18 let u značky už člověk něco pochytí.... můžeš upřesnit 3D ??? RT6 umí jen perspektivu 2.5 D, Opravdový 3D umí u PSA jen NG4 (old 308,3008, 5008) ano toto jen ten problém 2.80, dělá to skoro všem, pokud se rychle po startu zařadí R (souvislost s couváky), tak to lupne do repro (někdy rána jak z děla), PSA už to ví a řeší se to. Stačí po startu počkat pár vteřin navíc. [upravil dne 22/7/14 21:40 od Milhaus65] Citovat
Danilo Odesláno 22. červenec 2014 Autor Odesláno 22. červenec 2014 Je tam možnost orientace mapy - na sever , ve směru vozidla a 3D zobrazení . Jestli to zobrazí i budovy , to zatím nevím , ale asi né . Jen to je víc ,,naplocho\" . Citovat
mirohrob Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 to: Milhaus65 S tou šupou do reproduktorov si ma potešil. Už som sa obával, že budem rozoberať externý subwoofer takto len počkám na update. Citovat
maraaa Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 Jinak je první problém s 2.80, ale na to přijde každý , když po nastartování rychle zařadí R :-). Už se řeší [upravil dne 22/7/14 19:48 od Milhaus65] Ohledně rány do repráků jsem už chtěl zakládat novou diskuzi, díky za info, už vím, odkud vítr fouká Citovat
klakson23 Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 Jinak já mám pořád sw 2.7x a lupnutí v bednách mám taky. Vždy jak sednu do auta, automaticky se mi připojí přes bluetooth iphone, zapojím i USB kabel abych dobíjel a zároveň se automaticky spustí hudba z iPhonu (což mě štve). Tak přepínám \"SOURCE\" na rádio a v jedné chvíli lupanec jako krá.... třeba slon Citovat
Milhaus65 Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 To se nemá, myslím, že je to i návodu. Připojit telefon přes BT a současně i do USB, to se hádá. Tuším, že toto mi dělalo taky. Proto jsem koupil na Ip5 nabíječku 12V. Citovat
mirohrob Odesláno 7. srpen 2014 Odesláno 7. srpen 2014 Tak som sa konečne prepracoval k češtine v navigácii a RT 6. V servise Trvalo to cca hodinu a zdá sa to byť celkom dobré. Prepínanie jazykov je len na RT6, na displayi za volantom je disablované. V prípade češtiny, maďarčiny a chorvátčiny je matrixovy dispay v angličtine,ostatne jazyky ako doteraz. Citovat
veldik Odesláno 7. srpen 2014 Odesláno 7. srpen 2014 Ahoj, v ktorom servise Ti to robili? A mal si uz 2.8 nainstalovanu? Vdaka za odpoved! Citovat
mirohrob Odesláno 8. srpen 2014 Odesláno 8. srpen 2014 V Petržke. Ano mal som ju nainštalovanú. Citovat
PeugeotHDi Odesláno 8. srpen 2014 Odesláno 8. srpen 2014 Nedavno mi v servise nahodili 2.80 verziu... drzal som v ruke original CD.... mechanik sa vyjadril, ze pre modely 2010 a vyssie cestina nie je....az pre nove modely 2014... Medzi budikami som nenasiel cestinu... Co ma vsak po aktualizacii zaskocilo, ze mi zostalo 105 pamatovych miest na tel. kontakty v RT6 (predtym som ich mal tusim 400). Takze teraz musim mat zapnutu synchronizaciu (predtym som mal kontakty skopirovane v pamati RT6 a synchronizoval som podla potreby). Druha vec co ma zarazila, je to lupnutie do reprakov pri zaradeni R (mam automat) a tretia, ze zvukova signalizacia senzorov (prednych, zadnych) je ovela tichsia ako na predchadzajucej verzii.... Da sa s tym nieco robit???? Vdaka.... Citovat
Danilo Odesláno 8. srpen 2014 Autor Odesláno 8. srpen 2014 Mechanik by měl stáhnout ocas a vrátit výuční list . Já mám model r.2011 a češtinu mám . Řekni mu , ať jde na školení ! Zkopíruj si , co tady před časem popisoval Milhaus a dej mu to přečíst . Pokud umí číst . Nebo změň servis . Kontaktů v paměti RT6 mám taky 105 . Lupnutí při zařazení R se tu už popisovalo a prý se to řeší . Nezdá se mi , že by park.senzory byly tižší . Jen se mi zdá , že mají u každé verze sw. trochu jiný tón . Drž se a nedej se !!! [upravil dne 8/8/14 20:46 od Danilo] Citovat
mirohrob Odesláno 8. srpen 2014 Odesláno 8. srpen 2014 Počet kontaktov mi tiež klesol na 105. Ináč čeština (hlasy) je vcelku vydarená, dokonca by som povedal, že lepšia ako angličtina. Citovat
Milhaus65 Odesláno 8. srpen 2014 Odesláno 8. srpen 2014 A hlavně pokud se přehrává ze starších verzí tak kalibrovat jednotku. Potom můžou blbnout couváky. Citovat
bebe999 Odesláno 8. srpen 2014 Odesláno 8. srpen 2014 A hlavně pokud se přehrává ze starších verzí tak kalibrovat jednotku. Podla navodu je stiahnutie kalibracneho suboru v diag pod menu Repair/calculator RT6/Download/Download to calibration.... Neviem nikde v diag najst ako to stiahnut... hovorim o orig Peugeot diag v servise. A ak uz existuje stary kalibracny subor da sa po update fw stiahnut znova ? Citovat
Milhaus65 Odesláno 14. srpen 2014 Odesláno 14. srpen 2014 Ano , kalibrovat se dá opakovaně, do stejné verze fw. Jednou se nám stalo, že po update z 2.20 na 2.37 to bylo po kalibraci ještě horší (hlasitost hovoru, couváky atd) , tak se muselo udělat repete. Citovat
bebe999 Odesláno 14. srpen 2014 Odesláno 14. srpen 2014 Ano , kalibrovat se dá opakovaně, do stejné verze fw. Jednou se nám stalo, že po update z 2.20 na 2.37 to bylo po kalibraci ještě horší (hlasitost hovoru, couváky atd) , tak se muselo udělat repete. Mozes pls dat navod ako urobit kalibraciu cez diag ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.