Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky za info . Je vidět,že máš velký přehled .

Ještě jsem přišel na to , že jde nastavit 3D pohled mapy . Ale to bude spíše SW . Před tím jsem si toho nevšiml .

Co se týká zpátečky , tak někdy ,když mám nahlas hudbu a zařadím R , tak to v reprákách praskne , jako když zapojíš joystik kytary do zesilovače . Nedělá mi to pořád .

Odesláno

@Danilo

za 18 let u značky už člověk něco pochytí.... ;)

můžeš upřesnit 3D ??? RT6 umí jen perspektivu 2.5 D, Opravdový 3D umí u PSA jen NG4 (old 308,3008, 5008)

ano toto jen ten problém 2.80, dělá to skoro všem, pokud se rychle po startu zařadí R (souvislost s couváky), tak to lupne do repro (někdy rána jak z děla), PSA už to ví a řeší se to. Stačí po startu počkat pár vteřin navíc.

[upravil dne 22/7/14 21:40 od Milhaus65]

Odesláno

Je tam možnost orientace mapy - na sever , ve směru vozidla a 3D zobrazení . Jestli to zobrazí i budovy , to zatím nevím , ale asi né .

Jen to je víc ,,naplocho\" .

Odesláno

Jinak je první problém s 2.80, ale na to přijde každý , když po nastartování rychle zařadí R :-). Už se řeší

[upravil dne 22/7/14 19:48 od Milhaus65]

Ohledně rány do repráků jsem už chtěl zakládat novou diskuzi, díky za info, už vím, odkud vítr fouká :)

Odesláno

Jinak já mám pořád sw 2.7x a lupnutí v bednách mám taky. Vždy jak sednu do auta, automaticky se mi připojí přes bluetooth iphone, zapojím i USB kabel abych dobíjel a zároveň se automaticky spustí hudba z iPhonu (což mě štve). Tak přepínám \"SOURCE\" na rádio a v jedné chvíli lupanec jako krá.... třeba slon :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak som sa konečne prepracoval k češtine v navigácii a RT 6. V servise :roker Trvalo to cca hodinu a zdá sa to byť celkom dobré. Prepínanie jazykov je len na RT6, na displayi za volantom je disablované. V prípade češtiny, maďarčiny a chorvátčiny je matrixovy dispay v angličtine,ostatne jazyky ako doteraz.

Odesláno

Nedavno mi v servise nahodili 2.80 verziu... drzal som v ruke original CD.... mechanik sa vyjadril, ze pre modely 2010 a vyssie cestina nie je....az pre nove modely 2014...

Medzi budikami som nenasiel cestinu...:(

Co ma vsak po aktualizacii zaskocilo, ze mi zostalo 105 pamatovych miest na tel. kontakty v RT6 (predtym som ich mal tusim 400). Takze teraz musim mat zapnutu synchronizaciu (predtym som mal kontakty skopirovane v pamati RT6 a synchronizoval som podla potreby).

Druha vec co ma zarazila, je to lupnutie do reprakov pri zaradeni R (mam automat) a tretia, ze zvukova signalizacia senzorov (prednych, zadnych) je ovela tichsia ako na predchadzajucej verzii....

Da sa s tym nieco robit???? ;)

Vdaka....

Odesláno

Mechanik by měl stáhnout ocas a vrátit výuční list . Já mám model r.2011 a češtinu mám . Řekni mu , ať jde na školení ! Zkopíruj si , co tady před časem popisoval Milhaus a dej mu to přečíst . Pokud umí číst :D . Nebo změň servis .

Kontaktů v paměti RT6 mám taky 105 . Lupnutí při zařazení R se tu už popisovalo a prý se to řeší . Nezdá se mi , že by park.senzory byly tižší . Jen se mi zdá , že mají u každé verze sw. trochu jiný tón .

Drž se a nedej se !!!

[upravil dne 8/8/14 20:46 od Danilo]

Odesláno
A hlavně pokud se přehrává ze starších verzí tak kalibrovat jednotku.

Podla navodu je stiahnutie kalibracneho suboru v diag pod menu Repair/calculator RT6/Download/Download to calibration....

Neviem nikde v diag najst ako to stiahnut... hovorim o orig Peugeot diag v servise.

A ak uz existuje stary kalibracny subor da sa po update fw stiahnut znova ?

Odesláno

Ano , kalibrovat se dá opakovaně, do stejné verze fw. Jednou se nám stalo, že po update z 2.20 na 2.37 to bylo po kalibraci ještě horší (hlasitost hovoru, couváky atd) , tak se muselo udělat repete.

Odesláno
Ano , kalibrovat se dá opakovaně, do stejné verze fw. Jednou se nám stalo, že po update z 2.20 na 2.37 to bylo po kalibraci ještě horší (hlasitost hovoru, couváky atd) , tak se muselo udělat repete.

Mozes pls dat navod ako urobit kalibraciu cez diag ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...