mirohrob Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 To som si robil srandu sám zo seba. O pár riadkov vyššie som sa preklepol a namiesto 13 som napísal 3:( Citovat
508GT Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Po doplneni chybajucich suborov funguje vsetko na 100%. Citovat
mark001 Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 tak to ma tesi , inac dne som cital ze jeden s novsim rocnikom (2012) ich tiez bez problemov nahral, ale ma pri mape poznamku \"casovo obmedzene\". Tak dufam ze nic take nenastane aj u teba. Ja som nahlaseny do servisu bo uz druhy krat mi RT6 nechcela 30 min. nastartovat, pravdepodobne ju caka vymena... Citovat
508GT Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Updateoval som niektoré mapy a funguje to bez obmedzení. RT6 je u mňa OK, snáď výmena u Teba pomôže. Citovat
Danilo Odesláno 28. leden 2013 Autor Odesláno 28. leden 2013 tak to ma tesi , inac dne som cital ze jeden s novsim rocnikom (2012) ich tiez bez problemov nahral, ale ma pri mape poznamku \"casovo obmedzene\". Tak dufam ze nic take nenastane aj u teba. Ja som nahlaseny do servisu bo uz druhy krat mi RT6 nechcela 30 min. nastartovat, pravdepodobne ju caka vymena... Dvakrát se to stalo i mě , že nechtělo nic najet když bylo auto zmrzlé, ale asi jen deset minut a pak se to chytlo . Jsem zvědavý co ti s tím udělají . Ještě mám 1,5 roku Optiway servis , tak mám čas na reklamování . Nové mapy ještě ještě nemám .Myslím ,že nebudou zatím velké změny , tak asi počkám na další rok . Spíše mě zajímá , co je nového v softu 2.21 ? Citovat
508GT Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Po roku sú zmeny určite výrazné. Tu sú štatistiky zmien: http://www.navigation.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Navteq-PeugeotEMEA-Site/en_GB/-/EUR/View-Promo?Page=SupportPage6 Tak neváhaj a sťahuj! (alebo kupuj ). Mám 2.21 už \"od nova\", takže netuším aké tam sú zmeny. Parkovací asistent je ale stále impotentne spomalený. Citovat
jarda20 Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 A parkovací asistent má něco společného s navigací, já si myslím, že ne Citovat
508GT Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Myslel som, ze 2.21 je celkovo soft RT6 na ktorej sa mi zobrazuje radio, navi aj parkovaci asistent a nie je to len verzia softu navigacie. Ak sa to \"2.21\" tyka len navigacie, tak sorry za blby koment . Citovat
Danilo Odesláno 30. leden 2013 Autor Odesláno 30. leden 2013 Software je podle mě pro celou RT6 , protože se mi po změně z 2.07 na 2.2 změnilo řazení stanic na rádiu , rolování skladeb Z - A na USB ,zvuk park.asistenta , a zdá se , že nabíhá rychleji než u staré verze , i když pořád je to pomalu . Měl jsem na mysli jaký je rozdíl mezi verzí 2.2 a 2.21 . Nebo jsetli to není náhodou překlep a je to jeden a ten samý. [upravil dne 30/1/13 22:21 od Danilo] Citovat
Danilo Odesláno 31. leden 2013 Autor Odesláno 31. leden 2013 Přehrál jsem nové mapy ale né všechny . Jen evropu (sv.již.stř. ). Napsalo mi to ,když jsem chtěl instalovat Itálii , že už není dost místa nebo tak nějak . Nějaké divné . Vám tam vlezly všechny nové mapy ? Citovat
jarda20 Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Je to problém SD paměti, asi máš 4GB (tak jako já), novější auta od 6.2012 mají 8GB a ty problém nemají ...... Celý problém je v tom, že staré mapy se zálohují a zůstavají na SD a zbytečně zabírají místo (už mě ta navigace začíná polalu a jistě sr.t ..... Jo a ještě to podstatné ...... až vyjdou mapy 2013/14, tak už tam asi nedáš ani to česko ......:bacha [upravil dne 31/1/13 19:32 od jarda20] Citovat
mark001 Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 jj presne tento problem a aj jeho riesenie je popisane aj tu http://gpsunderground.com/forum/peugeot-citroen/20038-maps-2012-2013-there-no-space-memory-rt6.html len uz vidim ako sa vsetci hrabeme v nasich RT6 ...no mne zacala blbnut v chladnom pocasi tak servis caka na vyjadrenie z Nemecka a predbezne ide stara z domu. Znami dostal vymenenu uz novu verziu aj s 2012-13 mapami, necham sa prekvapit Citovat
Danilo Odesláno 31. leden 2013 Autor Odesláno 31. leden 2013 Je to problém SD paměti, asi máš 4GB (tak jako já), novější auta od 6.2012 mají 8GB a ty problém nemají ...... Celý problém je v tom, že staré mapy se zálohují a zůstavají na SD a zbytečně zabírají místo (už mě ta navigace začíná polalu a jistě sr.t ..... Jo a ještě to podstatné ...... až vyjdou mapy 2013/14, tak už tam asi nedáš ani to česko ......:bacha [upravil dne 31/1/13 19:32 od jarda20] Mě už s..e od začátku . Jak krásně vypadá na displeji , tak je blbá ! No to jsem zvědav , co mi na to řeknou v servise . To přece není možné , aby se dvakrát přehrály mapy a šmitec . Co potom ? Asi brzy navštívím servis s dalšími dotazy . Navigace je nejslabší místo tohoto auta ! Škoda . Citovat
mirohrob Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 Samozrejme, že navigácia je na H...O. Ale s updatovanim sa dá trosku vykyvat a to vymazanim starej mapy, ktorú pravdepodobne nikdy nepouzijes. Pri nedostatku pamäte na SD karte sa systém spyta, co si praješ vymazať. Ja som zrušil Škandinaviu a updatovať sa podarilo. Keď si náhodou pôjdem pre Nobelovu cenu tak zruším Rumunsko a nahrám Švédsko. :D:D Citovat
mark001 Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Na moje prekvapenie mi hned na druhy den po navsteve servisu volali znovu s tym ze ak mam cas mozem prist na vymenu nezbednej RT6, vymena hotova do hodiny . Zatial plna spokojnost Citovat
508GT Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Tie genialne nove mapy 2012/2013 nepoznaju novu rychlocestu nedaleko Nitry, ktora bola spustena do prevadzky v 10/2011. Veľká škoda . Citovat
Mike407 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Je pravda, že i v těch \"nových\" (digitalizace 4. čtvrtletí 2011) mapách je spousta chyb a nepřesností. Nedaleko od nás je také už minimálně 2 roky nový kruhový objezd a v mapách stále chybí. Hlavní ulice, ve které je už několik let obousměrný provoz je stále brána jako jednosměrná. V centru Plzně na hlavním tahu nabízí neustále odbočení doleva napříč přes čtyřproudovou silnci, ačkoliv to tam nebylo nikdy možné atd... Jsme pro Navteq prostě moc malí a bezvýznamní na to, aby si dělali \"násilí\" a vyvíjeli přílišnou aktivitu. Citovat
508GT Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Ale cca 60km hlavný cestný ťah (R1) mohli páni z Navtequ do updateu zahrnúť... Ešte, že nosím v aute aj tomtom s aktuálnymi mapami . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.