Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
:papa tak to ma tesi , inac dne som cital ze jeden s novsim rocnikom (2012) ich tiez bez problemov nahral, ale ma pri mape poznamku \"casovo obmedzene\". Tak dufam ze nic take nenastane aj u teba. Ja som nahlaseny do servisu bo uz druhy krat mi RT6 nechcela 30 min. nastartovat, pravdepodobne ju caka vymena...
Odesláno
:papa tak to ma tesi , inac dne som cital ze jeden s novsim rocnikom (2012) ich tiez bez problemov nahral, ale ma pri mape poznamku \"casovo obmedzene\". Tak dufam ze nic take nenastane aj u teba. Ja som nahlaseny do servisu bo uz druhy krat mi RT6 nechcela 30 min. nastartovat, pravdepodobne ju caka vymena...

Dvakrát se to stalo i mě , že nechtělo nic najet když bylo auto zmrzlé, ale asi jen deset minut a pak se to chytlo . Jsem zvědavý co ti s tím udělají . Ještě mám 1,5 roku Optiway servis , tak mám čas na reklamování :) .

Nové mapy ještě ještě nemám .Myslím ,že nebudou zatím velké změny , tak asi počkám na další rok .

Spíše mě zajímá , co je nového v softu 2.21 ?

Odesláno

Myslel som, ze 2.21 je celkovo soft RT6 na ktorej sa mi zobrazuje radio, navi aj parkovaci asistent a nie je to len verzia softu navigacie.

Ak sa to \"2.21\" tyka len navigacie, tak sorry za blby koment ;).

Odesláno

Software je podle mě pro celou RT6 , protože se mi po změně z 2.07 na 2.2 změnilo řazení stanic na rádiu , rolování skladeb Z - A na USB ,zvuk park.asistenta , a zdá se , že nabíhá rychleji než u staré verze , i když pořád je to pomalu .

Měl jsem na mysli jaký je rozdíl mezi verzí 2.2 a 2.21 . Nebo jsetli to není náhodou překlep a je to jeden a ten samý.

[upravil dne 30/1/13 22:21 od Danilo]

Odesláno

Přehrál jsem nové mapy ale né všechny . Jen evropu (sv.již.stř. ). Napsalo mi to ,když jsem chtěl instalovat Itálii , že už není dost místa nebo tak nějak . Nějaké divné :(.

Vám tam vlezly všechny nové mapy ?

Odesláno

Je to problém SD paměti, asi máš 4GB (tak jako já), novější auta od 6.2012 mají 8GB a ty problém nemají ......

Celý problém je v tom, že staré mapy se zálohují a zůstavají na SD a zbytečně zabírají místo (už mě ta navigace začíná polalu a jistě sr.t .....:bacha

Jo a ještě to podstatné ...... až vyjdou mapy 2013/14, tak už tam asi nedáš ani to česko ......:bacha:bacha

[upravil dne 31/1/13 19:32 od jarda20]

Odesláno

jj presne tento problem a aj jeho riesenie je popisane aj tu http://gpsunderground.com/forum/peugeot-citroen/20038-maps-2012-2013-there-no-space-memory-rt6.html len uz vidim ako sa vsetci hrabeme v nasich RT6 :D ...no mne zacala blbnut v chladnom pocasi tak servis caka na vyjadrenie z Nemecka a predbezne ide stara z domu. Znami dostal vymenenu uz novu verziu aj s 2012-13 mapami, necham sa prekvapit :)

Odesláno
Je to problém SD paměti, asi máš 4GB (tak jako já), novější auta od 6.2012 mají 8GB a ty problém nemají ......

Celý problém je v tom, že staré mapy se zálohují a zůstavají na SD a zbytečně zabírají místo (už mě ta navigace začíná polalu a jistě sr.t .....:bacha

Jo a ještě to podstatné ...... až vyjdou mapy 2013/14, tak už tam asi nedáš ani to česko ......:bacha:bacha

[upravil dne 31/1/13 19:32 od jarda20]

Mě už s..e od začátku . Jak krásně vypadá na displeji , tak je blbá ! No to jsem zvědav , co mi na to řeknou v servise . To přece není možné , aby se dvakrát přehrály mapy a šmitec . Co potom ? Asi brzy navštívím servis s dalšími dotazy .

Navigace je nejslabší místo tohoto auta ! Škoda .

Odesláno

Samozrejme, že navigácia je na H...O. Ale s updatovanim sa dá trosku vykyvat a to vymazanim starej mapy, ktorú pravdepodobne nikdy nepouzijes. Pri nedostatku pamäte na SD karte sa systém spyta, co si praješ vymazať. Ja som zrušil Škandinaviu a updatovať sa podarilo. Keď si náhodou pôjdem pre Nobelovu cenu tak zruším Rumunsko a nahrám Švédsko. :D:D:D

Odesláno

Na moje prekvapenie mi hned na druhy den po navsteve servisu volali znovu s tym ze ak mam cas mozem prist na vymenu nezbednej RT6, vymena hotova do hodiny :) . Zatial plna spokojnost :papa

Odesláno

Je pravda, že i v těch \"nových\" (digitalizace 4. čtvrtletí 2011) mapách je spousta chyb a nepřesností. Nedaleko od nás je také už minimálně 2 roky nový kruhový objezd a v mapách stále chybí. Hlavní ulice, ve které je už několik let obousměrný provoz je stále brána jako jednosměrná. V centru Plzně na hlavním tahu nabízí neustále odbočení doleva napříč přes čtyřproudovou silnci, ačkoliv to tam nebylo nikdy možné atd... Jsme pro Navteq prostě moc malí a bezvýznamní na to, aby si dělali \"násilí\" a vyvíjeli přílišnou aktivitu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...