Simpi Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Peugeot.navigation.com nebo https://www.peugeot-connect-downloads.co.uk...je to z návodu k autu,normálně návody nečtu,ale udělal jsem výjimku a něco užitečného nasel:o Citovat
Hajra Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Uz to vidim, zajimave. Jak velky je ten soubor co se stahnul? Citovat
Simpi Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Je to malé,bylo to za par vteřin..jestli chceš,pošlu ti to co se stáhlo,třeba mi to vratis až to budeš za par měsíců aktualizovat:papa Citovat
Hajra Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Ja jsem bohuzel torrentova generace, takze bych toho moc ode mne necekal Citovat
navigacecesky.cz Odesláno 24. listopad 2012 Odesláno 24. listopad 2012 Pro zájemce o češtinu do navigačního systému RT6 včetně českého hlasu, můžete navštívit Peugeot Hruška v Ostravě, kde už mají pár P508 počeštěných. Citovat
navigacecesky.cz Odesláno 24. listopad 2012 Odesláno 24. listopad 2012 cena Vám rádi sdělíme přes telefon, nebo případně v servise Peugeot Hruška. Jen prozradím, že máme nejnižší cenu na trhu v čr a sr [upravil dne 1/12/12 12:35 od navigacecesky.cz] Citovat
Pavelbbk Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Super :-) ale až do Ostravy se mi nechce, nedělají to někde blíž k Praze ? Citovat
Simpi Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 cena je 5000kč včetně DPH. V ceně je nový firmware, české texty a také český hlas navigace. [upravil dne 24/11/12 17:27 od navigacecesky.cz] Kdyby to byla komplet cestina i do palubního počítače,tak bych do toho šel,ale to bude jen za navi a to mi za ty prachy nestojí.. Citovat
jarda20 Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Sohlasím, cena dle mého je přehnaná, důležitější pro mě je počeštění palubního počítače (hlášky, nastavení apod) a navíc při změně firmware navigace za novější je po češtině Citovat
janou Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Osobne si myslím , že to je komplet. Aj rt 3,4,5 majú menu pc cez rádio. Citovat
navigacecesky.cz Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 do Prahy Vám můžu poslat technika. Bavíme se tady o češtině do velé obrazovky a do hlasového navádění. Palubní PC (mezi budíkama) kromě verze GT obsahuje minimum hlášek a navíc texty jsou v BSI, tj v řídící jednotce, která se dá počeštit, ale kdo z Vás si nechá pájet do řj motoru a taky kdo to zaplatí...) Levnější češtinu v ČR jsem neviděl, navic ty co se nabízejí jsou bez hlasu, naše už česky mluví. Navíc se jedná o nová auta za několik set tisíc, takže cena je adekvátní. co se týká změny firmware, dostanete poslední verzi, pokud vyjde nová, nemusíte si jí instalovat a pokud ano, my přehrajeme češtinu zdarma zpátky Citovat
Danilo Odesláno 25. listopad 2012 Autor Odesláno 25. listopad 2012 Cena by měla být adekvátní výrobku a né autu . Pokud by ale za tuto cenu šlo i video , tak bych o tom hóóódně uvažoval . Těch pár slovíček co používám v navi , jsem se už za rok a půl naučil . Je pravda , že mi chybí český hlas . Citovat
navigacecesky.cz Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 řeknu to jinak, máme češtinu například do nové Audi A7, nebo nový Touareg Hybrid s dotykovou obrazovkou a když byla cena hodně nízká, klientela s těmito auty má k češtině nedůvěru. Jednoduše, to co je levné je šmejd, viz free češtiny co se válejí na netu Důvodem je ten, že vývoj češtiny něco stojí: - překlad stojí desítky tisíc u profi firmy co dělají překlady (účtujou si za slovo) - musímě někde testovat, tzn koupit komplet jednotku RT6 s kabeláží atd - reklama,web,letáky atd - samotné know how také něco stojí - v neposlední řadě také přebíráme záruku za jednotku I přes vše zmíněné jsem tady nabídnul češtinu pro systém RT6 levněji než má konkurence která nemá ani český hlas. A jen pro příklad, pro staré P307, 407, 607, 807 z roku 2004 nám zákazníci platí 2000kč i když jsou tyto češtiny zdarma. Pokud by bylo více zájemců o odblokování videa za jízdy, je možné se na tuto problematiku také podívat. Citovat
Danilo Odesláno 25. listopad 2012 Autor Odesláno 25. listopad 2012 Jenže u RT6 video nejde vůbec ! Ani ve stojicím autě . Citovat
Simpi Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 řeknu to jinak, máme češtinu například do nové Audi A7, nebo nový Touareg Hybrid s dotykovou obrazovkou a když byla cena hodně nízká, klientela s těmito auty má k češtině nedůvěru. Jednoduše, to co je levné je šmejd, viz free češtiny co se válejí na netu Důvodem je ten, že vývoj češtiny něco stojí: - překlad stojí desítky tisíc u profi firmy co dělají překlady (účtujou si za slovo) - musímě někde testovat, tzn koupit komplet jednotku RT6 s kabeláží atd - reklama,web,letáky atd - samotné know how také něco stojí - v neposlední řadě také přebíráme záruku za jednotku I přes vše zmíněné jsem tady nabídnul češtinu pro systém RT6 levněji než má konkurence která nemá ani český hlas. A jen pro příklad, pro staré P307, 407, 607, 807 z roku 2004 nám zákazníci platí 2000kč i když jsou tyto češtiny zdarma. Pokud by bylo více zájemců o odblokování videa za jízdy, je možné se na tuto problematiku také podívat. ..rozchodte to video a v tom případe by cena měla nějakou hlavu a patu,jinak jen za češtinu v navi je to proste drahé.. Citovat
mirohrob Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Ja som konečne našiel odvahu a nainštaloval resp dal si nainstalovat interface, čo zvláda vstup videa do RT6. Takze teraz mám aj zadnú kameru aj televízor aj DVD player. A ako bonus USB a SD kartu. Citovat
mark001 Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 @mirohrob: hodilo by sa aj nejake blizsie info a popripade foto ...Inac vytam ta na fore Citovat
Simpi Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Ja som konečne našiel odvahu a nainštaloval resp dal si nainstalovat interface, čo zvláda vstup videa do RT6. Takze teraz mám aj zadnú kameru aj televízor aj DVD player. A ako bonus USB a SD kartu. ..no povidej,to me zajímá..kde ti to delali,cena?..díky Citovat
mirohrob Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 mark001 Foto môžem zavesit ( ale čo okrem obrazovky uvidis ), avšak idem s tým na zraz do Senice v sobotu. A diky za privitanie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.