Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 5 týdnů později...
Odesláno
cena je 5000kč včetně DPH. V ceně je nový firmware, české texty a také český hlas navigace.

[upravil dne 24/11/12 17:27 od navigacecesky.cz]

Kdyby to byla komplet cestina i do palubního počítače,tak bych do toho šel,ale to bude jen za navi a to mi za ty prachy nestojí..

Odesláno

Sohlasím, cena dle mého je přehnaná, důležitější pro mě je počeštění palubního počítače (hlášky, nastavení apod) a navíc při změně firmware navigace za novější je po češtině :myslim

Odesláno

do Prahy Vám můžu poslat technika.

Bavíme se tady o češtině do velé obrazovky a do hlasového navádění. Palubní PC (mezi budíkama) kromě verze GT obsahuje minimum hlášek a navíc texty jsou v BSI, tj v řídící jednotce, která se dá počeštit, ale kdo z Vás si nechá pájet do řj motoru a taky kdo to zaplatí...:o)

Levnější češtinu v ČR jsem neviděl, navic ty co se nabízejí jsou bez hlasu, naše už česky mluví.

Navíc se jedná o nová auta za několik set tisíc, takže cena je adekvátní.

co se týká změny firmware, dostanete poslední verzi, pokud vyjde nová, nemusíte si jí instalovat a pokud ano, my přehrajeme češtinu zdarma zpátky

Odesláno

Cena by měla být adekvátní výrobku a né autu ;).

Pokud by ale za tuto cenu šlo i video , tak bych o tom hóóódně uvažoval . Těch pár slovíček co používám v navi , jsem se už za rok a půl naučil . Je pravda , že mi chybí český hlas .

Odesláno

řeknu to jinak, máme češtinu například do nové Audi A7, nebo nový Touareg Hybrid s dotykovou obrazovkou a když byla cena hodně nízká, klientela s těmito auty má k češtině nedůvěru. Jednoduše, to co je levné je šmejd, viz free češtiny co se válejí na netu

Důvodem je ten, že vývoj češtiny něco stojí:

- překlad stojí desítky tisíc u profi firmy co dělají překlady (účtujou si za slovo)

- musímě někde testovat, tzn koupit komplet jednotku RT6 s kabeláží atd

- reklama,web,letáky atd

- samotné know how také něco stojí

- v neposlední řadě také přebíráme záruku za jednotku

I přes vše zmíněné jsem tady nabídnul češtinu pro systém RT6 levněji než má konkurence která nemá ani český hlas.

A jen pro příklad, pro staré P307, 407, 607, 807 z roku 2004 nám zákazníci platí 2000kč i když jsou tyto češtiny zdarma.

Pokud by bylo více zájemců o odblokování videa za jízdy, je možné se na tuto problematiku také podívat.

Odesláno
řeknu to jinak, máme češtinu například do nové Audi A7, nebo nový Touareg Hybrid s dotykovou obrazovkou a když byla cena hodně nízká, klientela s těmito auty má k češtině nedůvěru. Jednoduše, to co je levné je šmejd, viz free češtiny co se válejí na netu

Důvodem je ten, že vývoj češtiny něco stojí:

- překlad stojí desítky tisíc u profi firmy co dělají překlady (účtujou si za slovo)

- musímě někde testovat, tzn koupit komplet jednotku RT6 s kabeláží atd

- reklama,web,letáky atd

- samotné know how také něco stojí

- v neposlední řadě také přebíráme záruku za jednotku

I přes vše zmíněné jsem tady nabídnul češtinu pro systém RT6 levněji než má konkurence která nemá ani český hlas.

A jen pro příklad, pro staré P307, 407, 607, 807 z roku 2004 nám zákazníci platí 2000kč i když jsou tyto češtiny zdarma.

Pokud by bylo více zájemců o odblokování videa za jízdy, je možné se na tuto problematiku také podívat.

..rozchodte to video a v tom případe by cena měla nějakou hlavu a patu,jinak jen za češtinu v navi je to proste drahé..

Odesláno

Ja som konečne našiel odvahu a nainštaloval resp dal si nainstalovat interface, čo zvláda vstup videa do RT6. Takze teraz mám aj zadnú kameru aj televízor aj DVD player. A ako bonus USB a SD kartu. :roker

Odesláno
Ja som konečne našiel odvahu a nainštaloval resp dal si nainstalovat interface, čo zvláda vstup videa do RT6. Takze teraz mám aj zadnú kameru aj televízor aj DVD player. A ako bonus USB a SD kartu. :roker

..no povidej,to me zajímá..kde ti to delali,cena?..díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...