Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak už to zase funguje. Jen mi to přišlo divné, že když žena vypnula motor, po chvilce zase nastartovala, tak to pořád bylo vypnuté. Večer jsem ji řekl o tom symbolu "měsíce", ráno to šla zkusit, ale display už svítil. Tak se to asi po nějaké časové prodlevě samo deaktivuje. Nicméně symbol měsíce skutečně vypíná display. Teď už odzkoušeno. Díky za info

Odesláno

@klakson23: k tovjmu problemu s kontaktami. Skusal si sa hrat niekedy s toolom RTXAgenda/Mirascript ? Jeden fesak na inom fore mi tvrdi, ze na 2.8x FW s tymto toolom napchal viac ako 105 kontaktov s adresami. Zatial mi neposlal fotku s dokazom , takze to beriem len ako ze si mysli ze to pojde...

Odesláno (upraveno)

Ahoj, no nijak jsem si s tím nehrál. Jen jsem to stáhnul a v podstatě jsem tam naťukal kontakty a nakopíroval. Více jsem do toho nedrbal pro jistotu. Ale nechce se mi tomu nějak věřit, nicméně bych byl velice rád, kdyby tam šly zpátky kontakty nacpat. Peugeot ČR na mě prdí, tvrdí, že je vše vpořádku, že jsme si polepšili, já tvrdím opak. Dále jsem reklamoval vrzání tlumičů v zimě a odpověď od Peugeotu ČR byla, že pokud mi to vadí, nemám jezdit v zimě. Takže tato značka je pro mě mrtvá a až dojede leasing, jdu zkusit jinou značku.

Upraveno uživatelem klakson23
Odesláno

Kua, tak to s tými tlmičmi v zime je sila. To musela byť nejaká iniciatívna krava, čo takto argumentovala. Ale ako to už býva, poturčenec horší Turka. Ja by so okamžite mailoval do Francuzska aj s priloženou komunikáciou. By si sa divil aké vetry by nastali v českom levikovi :)

Odesláno

Peugeot HDi:

Toto mi nenapsal žádný servis, ale přímo Peugeot ČR !!! Komunikace byla velice dlouhá, jelikož jsem reklamoval více věcí. Senzor klik, ostřikovače, tlumiče, orosené xenony, držáky nápojů, RT6 (kontakty), a vpodstatě skoro stejné odpovědi jako u tlumičů, ale sem do tohoto vlákna to nepaří. Omlouvám se za OT.

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Dotaz jsem přesunul na jiné místo. Prosím admina o smazání tohoto příspěvku. Omlouvám se

Upraveno uživatelem Kosikm
Odesláno

Zdravím

Tak jsem před pár týdny také rozšířil vaše řady a chtěl bych se dotázat ohledně navigace.

1. Na internetu jsou postupy jak vyměnit kartu 4GB za 8GB, nicméně je tu někdo na fóru kdo tu proceduru již absolvoval? Jedná se mi o to, zda to dám sám, nebo raději servis (ačkoliv když jsem chtěl v autorizáku povýšit verzi tak mi říkali že pouze na mé riziko, že oni si to na triko vzít nechtějí (mám 2.11)). Jak moc velký problém je se ke kartě dostat? Předpokládám demontáž ozdobné lišty a pak už by jednotka měla jít ven, nebo je to jinak? Jak to rozebrat abych to nepoškodil? Jsou někde k nalezení servisní postupy? Popř. pokud bych to s někým mohl detailněji probrat po telefonu atd.....

2. Lze u navigace vypnout/deaktivovat tu otravnou hlášku, když dám navigovat o tom že navigace je elektronické zařízení bla bla bla......

3. Lze do navigace dostat seznam adres jinak než synchonizací z telefonu (nepočítám ruční zadání) - myslím na flash disku ?

Díky

Martin @Thunder

Jinak auto:  P508SW 2011 Allure+ 120kW RT6 ver 2.11

Odesláno

Zdravím, tobě se podařilo synchronizovat adresy z telefonu do navi? Mi to nakopíruje pouze telefonní čísla, nikoliv adresy. Adresy tam dávám přes rtxagenda+mirascript (usb) Bohužel max 105 kontaktů.

Odesláno

klakson23: ee já zatím tu synchronizaci ani nepouštěl, pouze jsem si ručně zadal 3 nejpoužívanější adresy. Chystal jsem se na to až si uklidím v telefonu, protože jsem ten bordel v RT6 mít nechtěl a právě v souvislosti s tím mě napadlo zda se to nedá udělat jinak. Já tím že mám starou verzi, mám ještě plný počet kontaktů ale i tak je kapacita menší než to, co obsahuje telefon.

Odesláno

Tak jak jsem ti psal, dělám to přes mirascript + rtxagenda. V rtxagenda si v PC naťukám vše, je to pohodlné. Zadáš si tam telefon a adresu. Je super, že v tom programu zaškrtneš, ať to naviguje přesně až ke vchodu pomoci gps souřadnic, které si najde sám podle tebou zvolené adresy, pak to nakopíruji na USB a přes mirascript to nakopíruji do RT6.

Odesláno

Hlášky se zbavit nejde a kartu najdeš po vytažení RT6 z boku pod samolepkou.  Ale nedělal bych to . Poslední verze fw 2.8x to nemá moc ráda. Dřív byly 2 druhy systemu, 2.80 to sjednotila a podle něčeho detekuje jaká tam bude karta a nepředpokládá výměnu.  

Odesláno

No tos mě nepotěšil. Samozřejmě s tím asi budu umět žít, ale vadí mi že nejde provést aktualizaci všech map bez toho abych jinou odmazával. Jsem ve stavu že jsem musel vyhodil Skandinávii zůstane mi starý Španělsko/Portugalsko a zbytek je aktualizován. Ta metoda detekce mě zajímá. Zatím jsem nezkoumal všechny návody a scripty detailně, nicméně to na mě dělá dojem že pro validaci karty má spočítaný nějaký hash, který je výsledkem několika údajů jako je VIN vozu, sériové číslo té karty a možná ještě něčeho... ale jak říkám nešel jsem zatím do hloubky.

BTW. existují k 508 nějaké servisní manuáíly/postupy, nebo je to zatím tak moc nové auto že nikde k dispozici nejsou (s výjimkou autorizáků) 

Nicméně i tak dík.

Odesláno

Servisní manuály jsou v Service boxu. Do něj se můžeš zaregistrovat a v neplacené části máš katalog náhradních dílů včetně doporučených cen. Dále si můžeš zaplatit přístup do placené sekce a tam už je vše. Na den to stojí asi 23 euro. Další varianta je backup service boxu, který si nainstaluješ do PC. Tam je vše ND i manuály a schémata. Ovšem je to už poněkud osekané než placený přístup.

• O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...