Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem získal ref. číslo a objednal nové CD asi 2.86 , uvidíme co příjde. Brzy se objeví v dokumentaci popis změn. 

@honekr , nezapoměl jsem ale zatím není na čem zkusit.

Odesláno

Tak mi prisla oficialna odpoved od dealera Peugeot ohladne nizkeho poctu pamatovych miest v RT6:

Touto cestou Vám chceme poďakovať za dôveru v značku Peugeot a tiež za Váš podnet, v ktorom ste nás informovali o situácii ohľadne Vášho vozidla Peugeot 508.

Nejedná sa o žiadnu anomáliu softwéru, ale o nové modifikácie v ňom.
Najnovšia aktualizácia softwéru 2.80 síce znížila počet interných kontaktov zo 400 na 105, ale zároveň zvýšila počet kontaktov Bluetooth z 505 na 800. Synchronizácia so systémom nie je zdĺhavá.
Ďalšia z modifikacií tohto softvéru je možnosť prednastavenia českého jazyka do menu navigacie.
V prípade, že by ste mali záujem o toto nastavenie v systéme vo Vašom vozidle, bude potrebná asistencia nášho technika pri jeho zfunkčnení.
Vy by ste si určili autorizovaný servis, dohodli by ste si termín(čas) a náš technik by sa na dialku spojil s týmto servisom.

Pokiaľ potrebujete akékoľvek ďalšie technické informácie ohľadne vozidla a príslušenstva, odporúčam Vám kontaktovať, prípadne priamo navštíviť niektorý z našich autorizovaných servisov, kde je tím predajcov a technikov pripravený Vám poskytnúť všetku asistenciu potrebnú na nerušené užívanie vozidla.
Ďakujeme za Váš podnet a naďalej ostávame k dispozícii.

S úctou,

Lucia Kováčová
Oddelenie pre styk so zákazníkmi
Peugeot Citroen Slovensko

Odesláno

Jak teda synchronizovat přes BT, aby se mi tam nakopírovaly i adresy? Asi to budu vážně reklamovat a budu trvat na přehrání zpět na poslední fungující verzi. Už i v manuálu píšou na str. 274 že stav paměti pro kontakty je až 400.

Odesláno (upraveno)

Môžem to potvrdiť už aj ja. Bezproblémová inštalácia, cca 20 min. Stíšenie zvuku parkovacích čidiel, možno aj trochu počúvateľnejšia frekvencia :-) Changelog od výrobcu? Zabudni. Bola už aj predošlých verziách možnosť nastavovať jednotky (km, litre galóny...) v setup-e? Ja som to objavil až teraz :-) BTW kontaktov je stále 105.

Upraveno uživatelem mirohrob
Odesláno

Tak poslední 2.86 nahrána do RT6 v Peugeot Expert, vše proběhlo bez problémů. Registruji jen ztišení hlasitosti parkovacích čidel, nic dalšího proti 2.85 jsem nezpozoroval. Jen mě hned po instalaci trochu vystrašilo to, že navigace najednou ztratila viditelnost všech satelitů a docela dlouho jí trvalo, než je zas uviděla. Porovnal jsem pak soubory obou verzí a pravděpodobně se upgradoval i firmware v GPS SIRF (ve 2.86 je jiný obsah SIRF adresáře než ve 2.85) a to bylo asi důvodem ztráty viditelnosti satelitů.

Odesláno

@honekr   jakou verzi fw máš teď ? Dnes jsem seděl v novém Expertu co došel na prodej a měl 2.86.A2. Náhrávali z USB nebo CD?

Já mám CD objednáno a ještě nepřišlo.

To menu co nejde zvýraznit bylo i tady zašedlé a nejde aktivovat na žádném Expertu. Vůz toto nepodporuje.

Odesláno

Stahoval jsem 2.86.B.1 odsud: http://gpsunderground.com/34801-rt6-firmware-2-86-b-r1.html. Dal jsem to na USB, upgrade prošel bez problémů.

post-47965-0-96992300-1425368000_thumb.j

Dík za info ohledně toho zašedlého menu. Předpokládal jsem, že když v návodu zmiňují, že ta položka je aktivní jen v některých provedeních, že půjde aktivovat. Ale pokud nejde, nic se nedá dělat - jen mě zajímalo, co by mi to umožnilo nastavit navíc (podle návodu snad deaktivovat parkovací čidla, ovlivnit denní svícení apod.).
Každopádně i tak dík.

post-47965-0-93561200-1425368158_thumb.j

Odesláno

Neviem ci to patri sem, ale mam 508 model po facelifte s dotykovym displayom a nezistil som ako sa daju ovladanim na volante preskakovat adresare z USB, da sa to nejako?

Dakujem

Odesláno (upraveno)

@dysan1:Ty uz nemas RT6 system ako sa tu rozobera, ale mozno sa niekto najde s takym istym ... Skor chod do 208 sekcie, tam to maju dlhsie:)

Upraveno uživatelem merlin99
Odesláno

Zdravíčko přeji,

Chlapi, teď mi volala žena, že ji nefunguje RT6. Prý je černá obrazovka, rádio hraje, pípáky pípají, ale obrazovka je černá. Hledal jsem v manuálu, zda jde nějak vypnout, ale nic jsem podobného nenašel. Ptám se Vás, mohla nějakým nepochopitelným náhodným zmáčnutím něčeho někde jen tak vypnout display? Nechci se dotknout její schopnosti, ale určo se v ničem nevrtala, nenastavovala :) Díky

Odesláno (upraveno)

A nezapnula si noční režim? Přes tlačítko "srpku měsíce", viz obrázek v příloze.

Pokud to nepomůže, zkusil bych reset - stačí dlouho, cca 15 sekund, podržet tlačítko na vysunutí CD...

post-42445-0-09705400-1425835888_thumb.j

Upraveno uživatelem maraaa
Odesláno (upraveno)

Nočný režim sa dá zapnúť aj dlhým podržaním stredového vystúpeného tlačidla na volante vpravo, ktoré slúži na prepínanie obrazovky. To sa dá aj pravdepodobnejšie stlačiť omylom :-)

Upraveno uživatelem mirohrob

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...