Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Schválne som sa išiel pozrieť do auta a mám 2 kontakty v pamäti RT6 a 102 voťných miest. Tie dva sú tam už dlho, takže prežili aj update, ale medzi 102 a 300 je rozdiel. :) Je ale šanca, že máš RT6 s 8 GB kartou a nie ako ja so 4GB. Ak si to chceš overiť, tak napr. zisti či sa Ti vojdú všetky mapy 2014/15 Ak musíš pri updateovaní máp niečo mazať, či vynechať, tak si tam kde ja. V ...

Odesláno

No nejde mi ani o ten počet, ten bych dokázal zredukovat na cca 300 kontaktů, ale spíše mi jde o to, jestli se mi nesmažou automaticky všechny kontakty, když přehraji nový soft.

Nejde spravit backup cez mirascript? Min s rt4/5 take veci isli cez usb.

Odesláno

Proč  řešíte počet kontaktů (je jich skutečně 105) a proč je udržovat a upravovat na více místech? Telefon se přihlásí k BT v autě a následuje automatická synchronizace a tím pádem jsou k dispozici všechny kontakty z telefonu.

Odesláno

Kontakty a mobilní čísla ano, ale jelikož jezdím po republice za zákazníkama, tak si představ ten vopruz pokaždé zadávat do navi adresu. Tak to mám uloženo v adresáři, najdu si zákazníka a buď mu hned volám, nebo se nechám k němu navigovat. Tak proto řeším tuto pakárnu. Pokud by pažout uměl nakopírovat i všechny moje uložené adresy z iphonu a já to nemusel pracně a zdlouhavě do něj vkládat, tak bych neřešil ;-) Z telefonu se holt nakopírujou jen mobily a jméno, nic víc a to je pro mě málo.

Odesláno

Nejdou třeba ty kontakty včetně adres napsat v PC v nějaké aplikaci a pak pomocí USB nakopírovat? Vím, že je to asi utopie, ale líná huba holé neštěstí. Pak by mi ta pakárna nevadila. Přecejenom psaní na klávesnici a ctrl+c a ctrl+v je daleko rychlejší způsob.

Odesláno

Tak vyřešeno. Prostudoval jsem trošku mirascripts + rtxagenda a za pomocí Mirohrob (díky moc) jsem nakopíroval všechny kontakty z PC do RT6 včetně telefonů, adres, emailů, poznámek. Dokonce se tam dalo i zaškrtnout, ať naviguje na GPS souřadnice, takže teď to naviguje až ke vchodu. Super!!!

Odesláno

Pokud bych věděl, že třeba v dalším fw (2.9???) opět budou kontatky vpořádku a v plném počtu, tak vydržím. A jelikož si netroufám na vytažení Hdd, vymazání a přeinstalování, tak holt budu za mou blbost platit :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...