Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ani nevíte jak mě štve, že mohu koupit TMPS s informacemi na hlavní display (teplota, tlak, napětí) za 280 USD včetně 8 kusů čidel na letní a zimní kola a nemám to na co připojit, jelikož stávající jednotka nemá video vstup :bacha

Ahoj,

můžeš dát link?

Dík:papa

Odesláno

Ani nevíte jak mě štve, že mohu koupit TMPS s informacemi na hlavní display (teplota, tlak, napětí) za 280 USD včetně 8 kusů čidel na letní a zimní kola a nemám to na co připojit, jelikož stávající jednotka nemá video vstup :bacha

Ahoj,

můžeš dát link?

Dík:papa

Nešel bych do toho ani kdyby to vstup mělo,nejsem příznivcem samo domo dodelavek,vetsinou u toho někdo něco zprzni a přestane fungovat něco jiného..i kdyby to fungovalo deseti lidem,u me to určitě někdo podela,takže si raději jednou za mesic ten tlak prekontroluju... ale tím nechci říct, ze to někomu nemůže udělat radost,když to teda bude chodit:papa

• O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Som zvedavý či ti pôjdu nainštalovať, lebo niektorý píšu problém s aktiváciou pri novších ročníkoch auta.

Ja to vyskúšam zajtra :) . Ináč stále som nevyriešil problém s nefunkčnosťou Radio Textu. Nevedia si s tým rady ani v servise :grr

Odesláno

jj ale tie čo počúvam áno, aj na vystavených v servise to funguje. Dnes som volal s technikom, este chce pozrieť detailne konfiguráciu. Nefunguje mi to ani v Rakúsku :( , ale všetko ostatné funguje v rámci možností ;)

Dakujem za ochotu :)

Odesláno

Vyskúšané!

Mapy fungujú. Pri instalácii žiadne problémy. Pri RT6 na 508 to nevyžaduje žiadny aktivacny kód. Sw 2.21. Výhodou je, že okrem mapy na ktorej sa nachadzate, sa ostatné dajú nainstalovat aj za jazdy. Takze str. Európa v garáži a ostatné na ceste za zarobkami. :D

Odesláno

Pokušal som sa o update map. Obsah adresára UHD5P ... som prekopiroval do kmenoveho adresara na microSD a nasledne som kartu vlozil v USB adaptery do auta. Dostal som hlášku \"Media unreadable\". MicroSD je FAT32, nie je na nej žiaden iný súbor okrem map. Standardne mam na tejto karte v aute pesnicky a tie idu bez problemov.

Nejaky napad preco mi to nefunguje? :(

[Edited on 25/1/13 13:29 by 508GT]

Odesláno

Já bych zkusil SD kartu znovu zformátovat a nahrát mapy znovu . Nebo můžou být mapy špatně stáhnuté z netu a chybí nějaký soubor.

A proč to nehodíš přímo na USB disk ? Možná adaptér taky dělá neplechu i když by neměl .

Odesláno

Skúšal som aj iný USB kľúč, ale stále to isté. Najprv No audio files a potom Media unreadable. Čert aby to vzal. :bojim. Celý adresár s mapami má po rozbalení 2 709 245 443 bytov. Ako je to u vás? Dik.

Odesláno

U mna je veľkosť adresara 2 710 040 084, 93 súborov 3 priečinky. A skontroluj si či máš USB skutočne naformatovany ako FAT32. A na USB do rootu skopiruj OBSAH adresara a nie adresar. Dúfam, že som Ťa neurazil opakovanim trivialit. Používaš Windowsy alebo OS X?

Odesláno

Hmm, niečo tu teda zjavne nesedí. Na USB mam tieto subory (vid obrazok) a v adresari MAPPE mam 11 podadresarov. Mozno mi v kmenovom adresari chyba len nejaky subor. Vies to pls porovnat s tvojimi datami? Nech to nemusim opat cele stahovat.

Adresár \"mappe\" má 2 704 180 378 a 71 súborov a 11 priečinkov.

FAT32 je na tutovku ;)

Diky.

post-46920-14109629089583_thumb.png

[Edited on 27/1/13 13:36 by 508GT]

Odesláno

Ahoj, chybaju ti tam dva subory a jeden adresar. U mna to vypada takto ;)

Velkost adresara 2 710 040 084 bajtov z toho 93 suborov a 13 adresarov

post-48381-1410962909377_thumb.jpg

[upravil dne 27/1/13 17:55 od mark001]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...