Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kolik ma bejt teplota motoru na budikach?Neboli kolik ma ukazovat termoclanek?Po delsi jizde se mi to ustali na 92-95°C.Nekde zastavim na krizovatce a za chvili jedou vrtule.Starej model ukazoval 70-80°C.Mel cidlo v jinem miste.Chladic je tedy cistej a dolitej.Nebo na co se jeste podivat?Kam az muze rucicka ukazat,abych nemel strach ze se neco po..... a zkrouti hlava?Dik

Odesláno

ok,dik.Sice je jasny,ze tim pretlakem v chladicim systemu to vari na vice nez 100°C,ale i tak mam trochu lufta.Kazdopadne mam trochu obavu,ze blbe chodi termostat.Protoze nez se to ohreje,tak to kmita od ~85°C do 90°C a nekdy az 95 a pak to klesa.A kdyz projizdim pravotocivou zatacku,tak se jako chytne a otevre.Vzduch jsem vypoustel.Jestli je to jeste nekde zavzdusneny to nevim.I topeni jsem pustil,aby se odtamtud dostal pripadnej vzduch.Naklanel auto do kopce.A furt to dela.Jakoby zadrhaval nebo co.A nebo to tam dela nekde vzduch viz to nakloneni.

Odesláno

Nevím, jak vysoko to má spínat, ale moje 405 nový model za provozu nějakých 83, po městě při popojíždění kolem 90, sahara sepne těsně nad 90.

Odesláno
Napsán autorem trollik

Kolik ma bejt teplota motoru na budikach?Neboli kolik ma ukazovat termoclanek?Po delsi jizde se mi to ustali na 92-95°C.Nekde zastavim na krizovatce a za chvili jedou vrtule.Starej model ukazoval 70-80°C.Mel cidlo v jinem miste.Chladic je tedy cistej a dolitej.Nebo na co se jeste podivat?Kam az muze rucicka ukazat,abych nemel strach ze se neco po..... a zkrouti hlava?Dik

Mám zhruba ty samý teploty. A dělá to od tý doby co jsem měnil chladič za novej. Jezdím s tím už přes rok a nic se nepodělalo tak to neřeším. :cool:

Odesláno

No prave!Jsem myslel,ze by to melo chodit jako Graverovi!Me to i chodi,kdyz to neni asi tolik prohraty.Do tech 15-20km,ale pak se to posune na 95 a chodi to ~91-95°C.Se mi to zda nejaky divny.Kazdopadne mi byla delana hlava a predtim to tolik nekolisalo.Bylo to stale nad 90°C,kde to chodilo.Sahary spinaji dost vysoko.Kolem 97-98°C.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...