Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánové, dneska jsem vyměnil filtr a lehké \"mlaskání\" na volnoběh zmizelo. Koukal jsem před výměnou \"okýnkem\" na to jak teče nafta a byly tam vzduchové bublinky. Těsnění na obalu filtru bylo OK, ale vyměnil jsem ho s výměnou filtru. Po výměně už bublinky nejdou, tak asi nějaké netěsnost...

Ale k dotazu. Chtěl bych ještě vyčistit DRV ventil, ale nevím jak ho dostanu ven. Koukal jsem na to, ale při lehkém ohledání jsem sice DRV asi identifikoval, ale docela bych uvítal nějakou radu jak na něj nejjednodušeji.

Díky za rady. :papa

Odesláno

No horší než palubka to nebude ne? :D

Kucí akorát když jsem hledal ten typ. tak podle Serviceboxu by to měl být 1933.39 což jsem našel že je v náhradě Delphi 9109-927 a tam by měly být 2 imbusy ne?

post-25417-14109622278903_thumb.jpg

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Tak jsem dneska udělal malou očistu - vstřiky dostaly očistnou kůru - cca 20 minut na čistý TEC2000, pak palivový filtr a nakonec vyčištění DRV. Ten drv ventil, i když si člověk udělá místo, je teda přístupný fakt mizerně. Dělá se to prakticky po hmatu. Ven to jde OK, ale zpátky je to teda v případěj jednoho šroubu docela porod. Měl jsem obavy aby mi šroubka nespadly do motorového prostoru, ale to jsem nakonec vyřešil kouskem niti a uzlíkem. pak už jsem je tam s klidem nasadil a zašrouboval. Musím uznat, že mě velmi přikvapil výsledek, motor krásně ševelil až mě to zarazilo. Však taky ta špína, která šla z vracečky stála za to ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...