Machy_CZ Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Sam jezdim s 306 s vybranym katem, ma to hezci zvuk Citovat
Machy_CZ Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Jeste me napadlo, zkontroluj si tesnost vyfuku po lambdu... Ja jsem ho mel netesny a pak jednotka davala bohatsi smes Citovat
drahonak Odesláno 13. únor 2012 Autor Odesláno 13. únor 2012 takze jk jsem si to procital hur to topi zkousel jsem merit termostat jako odpor a nic me to neukazalo je mozne ze by to bylo tim a dalsi vec svody mam oreezle a zda se me tam mala trhlinka je mozne ze by to mohlo mit az tak moc zasadni vliv? kolik muze stat parozi nebo lepsi koupit cele svody? chci si toto auto nechat ale proste nemam moc penez bohuzel :-( Citovat
Machy_CZ Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Clovece, termostat nema odpor, je to na principu bimetalu, mechanicke, svody mam, napisu ti sz Citovat
J.R. Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Jakej ty máš rok a měsíc výroby? Od tuším poloviny r.2000 se dělaly už motory s EURO3 a ty mají právě 2 lambdy, jednu před katíkem a druhou za ním. Problém je, že katík je pak svisle dolů na svodech, takovej malej cíp je to a dostává tam podle mě dost zabrat, kolem těch lambd to hlavně pěkně rezne a to ty auta nejsou tak starý. Není tam v podstatě žádnej pořádnej kryt a veškerej borel jde skoro přímo na to, za jízdy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.