Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar borci mám problém na mojom Ulysse 2,1TD s ABS,nesvieti kontrolka,žiarovka skontrolovaná a pri brzdení na snehu či lade nefunguje

Tak prosím rozumné návrhy

Odesláno

prepáč,ale opis vystihuje skutočný stav,a moje možnosti diagnostiky.

Tak ešte raz: pri zopnuti spinačky sa mi nerozsvieti kontrolka abs,žiarovka je ok,samotne abs nepracuje-odskušane na snehu.Stačí takto? pomože zresetovat system odpojením baterky?

[Edited on 14/2/12 09:03 by roman74]

Odesláno

treba skontrolovat poistky,aj v motorovom priestore. Keby bol vadny snimac alebo kabel odhnity od soli kontrolka by zostala svietit.

Mozno je zatecena samotna krabicka, je dost nestastne umiestnena dolu pred kolesom vodica. Nemal by byt problem zohnat na vrakovisku a napichnut hned na mieste ci je chyba v nej.

Odesláno

aha no parada,dik za radu lebo ja to abs k štastiu nepotrebujem,cely život bez tak hadam sa nebudem hrat na pekneho,ale občas ide aj manželka ......

Odesláno

Tiez som bol toho nazoru , ale uz mi to raz zachranilo kozu, a predisiel som neprijemnostam a problemom. Takze vrelo doporucujem spojazdnit. Podla mna to z nejakeho vraku alebo anglicana nebude stat hory doly.

Navyse, za skusku ci to robi ta krabicka nic nedas. Mne tam tiez manzelka vozi deti, takze si dobre premyslim hodnoty.

Ale treba najprv pozriet poistky:myslim

Odesláno

ved prave že vozíme v tej stodole našu princeznú,ale ked tak rozmýšlam.mám doma modul abs zo starej 605,je to totožné,alebo?odskúšam dám vediet

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...