Jer250 Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Ahoj, už jsem se tu ptal v jednom dotazu, ale bude lepší když založím nový. Tak tedy problém - při otočení klíčkem do polohy před startem by se nachvilku mělo roztočit palivové čerpadlo, to se neroztočí. Nejdříve jsem myslel, že je spálené, protože pojistky jsou OK, ale vyndané jsem ho připojil na baterku a fičí...Drátkama k němu nejde proud. Kde je chyba? mohlo by to být čidlo tlaku v soustavě? Která pojistka je přímo od něj? Peugeot 405 1,6 nový modeel Díky Citovat
KingSpade Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 tohle by mohl být problém v elektroinstalaci...mrkni se přímo na zapojení toho čerpadla jak vypadají dráty..asi budou špatné už [Edited on 11/2/12 20:19 by KingSpade] Citovat
Jer250 Odesláno 11. únor 2012 Autor Odesláno 11. únor 2012 Ono to přišlo z ničeho nic. Přijel jsem večer v pořádku a druhý den už motor jen točil. Jestli někde něco nezamrzlo třeba. Drátky k čerpadlu i kontakty na něm vypadaji líp něž když byly nové Kdybych věděl po jakých drátech aspoň jít, či kudy vedou... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.