Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak nějak jsem před rokem a něco zakoupil rodinného miláčka, citroen C8 benzínový šestiválec, výroba 2003, najeto osmkrát okolo rovníku, se skutečnou servisní knížkou a historií, a po drobných investicích hned (cívky na přední řadě, stěrače, nějaká ta manžetka atd.) přišla teď na začátku zimy výměna kousajícího se startéru (původní!), ke kterému je přístup jak k penězům. dvorní mechanik se vyjadřoval v tom smyslu, že výfuk (původní!) bude záhodno vyměnit až se rozpadně, což prý není daleko (musel se pro výměnu startéru sundat, stejně jako olejový filtr a asi tucet dalších součástí). proto se ptám: existuje pro tento vůz a motor výfuk druhovýrobový za přijatelné peníze, nebo je nutno shánět takzvaný originál citroen C8/peugeot 807/lancia phedra/ fiat ulysses za dlouhé peníze? hledal jsem, ale takové ty běžné e-shopy nabízejí výfuky víceméně jen pro ropáky, kterých venku pobíhá:myslim poněkud více.

Odesláno

díky zatím za rozumy. jak povidám, zatím drží, ale nebude, ovšem stahovat kalhoty když brod může nastat za dva roky je poněkud předčasné a do zásoby asi hned nakupovat nebudu. notabene když miláček jezdí na traseách školaškolkakamarádky (manželka tím vozí děti po matičce stověžaté) bratru pět-osm tisíc km ročně (jinak jezdíme o trošku větším služebákem ku soukromému použití).

Odesláno

radím řešit až v krajním případě, jinak vyfuk je na dvě časti z výroby tzn od svodu je jedna čast s kolektorama pak je druha cast ktera obsahuje katalyzatory a je vcelku až se zadni častí .

ta poslední čast se nasledně mění po třech dílech, řeže se to.

prvni čast s katama 19 000,-

prostředek s tlumičem 10 000,-

zadni tlumič 10 000,-

+ spojky

na druhovyrobu zapomen , neni.

pokud budes shanet konkretni cast vyfuku napis mi do sz vin a info kterou čast , umim to sehnat možna i za rozumnou cenu , teda v pomeru k puvodni cene vozu :D

Odesláno

No co cert nechcel,dnes som bol na zdvihaku a posledna cast s tlmicom je suca na vymenu a zatial sa ju v servise,kde chodim nepodarilo pozhanat.Pomoze mi niekto?Pozrel som aj ten odkaz na eBay,ale to co je tam odfotene je uplne nieco ine ako mam na aute.Podla mna je to na diesel a nie benzin.Bud je nespravne foto alebo chyba v oznaceni.

Odesláno
No co cert nechcel,dnes som bol na zdvihaku a posledna cast s tlmicom je suca na vymenu a zatial sa ju v servise,kde chodim nepodarilo pozhanat.Pomoze mi niekto?Pozrel som aj ten odkaz na eBay,ale to co je tam odfotene je uplne nieco ine ako mam na aute.Podla mna je to na diesel a nie benzin.Bud je nespravne foto alebo chyba v oznaceni.

No myslím (Na tom eBAy) že se jim jen nechtělo tak složitě ten výfuk tvarovat-jinak to uchycení by bylo odpovídající, ale nejsem si jist. Vůbec netuším jak vypadá výfuk na 3.0-ale když vezmu tak je tam (eBay) i na mojí 2.2 a podle toho usuzuji. Jinak ještě jsem to nezkoušel-ale když jsem se na výfuk ptal (zatím drží) u Peugeota tak mi vyjeli z katalogu poslední díl na 2.2 HDI a je rozměrově,uchycením a vývody stejný Jak 2.2 benzín a ani nebyli schopni vysvětlit v čem je rozdíl. A ten se dá v druhovýrobě sehnat do 3 tisíc- tak leda risknout toto.

Odesláno

No ja by som to neriskoval,lebo ten moj vyfuk vyzera uplne inac a je to velke riziko,nie je to lacne a je to v Nemecku.Co potom s tym budem robit?Napisal som im email a cakam odpoved.

Odesláno

No Nemec uz odpisal.Takze tie fotky su realne.Nevyzera to ako original,ale sedi tam perfektne,podla prekladu.Ja tam mam totiz original nalisovanu taku \"krabicu\" a koncovky su rovne.A tento vyfuk ma tvar valca a koncovky do zeme.Doprava DPD na Slovensko 30€.:myslim

Odesláno
...

JoJo přesně tohle je taky na 2.2 benzín -jestli se můžu zeptat kolik je cena. Jo a nevíte někdo v čem je rozdíl od té nafty-ty vypadá totožně akurát nemá nahoře tu baňku- jde mi o to jestli by tam šla použít :o. kléma

Odesláno

na 2,2 benzin je jine objednaci cislo a lauf je levnejsi 8600,- u obou benzinovych vyfuku je potreba pocitat ze je tam potreba mit i sponu na spojeni vyfuku a ta stoji 1200

Odesláno

No uz sa toho vyfuku neviem dockat :mrk.Dakujem Pe.Tr:super

Ostava vyriesit dopravu z CR.Nepomoze mi niekto,kto sa chysta na zraz \"Bahon\" a ide z vychodu z SR?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...