Lukas B. Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 tak nějak jsem před rokem a něco zakoupil rodinného miláčka, citroen C8 benzínový šestiválec, výroba 2003, najeto osmkrát okolo rovníku, se skutečnou servisní knížkou a historií, a po drobných investicích hned (cívky na přední řadě, stěrače, nějaká ta manžetka atd.) přišla teď na začátku zimy výměna kousajícího se startéru (původní!), ke kterému je přístup jak k penězům. dvorní mechanik se vyjadřoval v tom smyslu, že výfuk (původní!) bude záhodno vyměnit až se rozpadně, což prý není daleko (musel se pro výměnu startéru sundat, stejně jako olejový filtr a asi tucet dalších součástí). proto se ptám: existuje pro tento vůz a motor výfuk druhovýrobový za přijatelné peníze, nebo je nutno shánět takzvaný originál citroen C8/peugeot 807/lancia phedra/ fiat ulysses za dlouhé peníze? hledal jsem, ale takové ty běžné e-shopy nabízejí výfuky víceméně jen pro ropáky, kterých venku pobíhá poněkud více. Citovat
Tango C8 Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 To asi na přesedu Pe.Tr. dotaz. Ten jediný má 3,0 V6, a myslím že je tu ještě jedna Phedra/Ulysse, stímhle motorem [upravil dne 10/2/12 13:45 od Tango C8] Citovat
Jooooose-1 Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Tango C8 ma predbehol s predsedom Ale tak aj tu máš link na jeden výfuk pre 3.0 liter http://www.ebay.at/itm/Auspuff-Peugeot-807-3-0-ab-06-02-Endschalldampfer-Endtopf-Nachschalldampfer-/230714576171?pt=DE_Autoteile&hash=item35b7a90d2b Citovat
Lukas B. Odesláno 10. únor 2012 Autor Odesláno 10. únor 2012 díky zatím za rozumy. jak povidám, zatím drží, ale nebude, ovšem stahovat kalhoty když brod může nastat za dva roky je poněkud předčasné a do zásoby asi hned nakupovat nebudu. notabene když miláček jezdí na traseách školaškolkakamarádky (manželka tím vozí děti po matičce stověžaté) bratru pět-osm tisíc km ročně (jinak jezdíme o trošku větším služebákem ku soukromému použití). Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 radím řešit až v krajním případě, jinak vyfuk je na dvě časti z výroby tzn od svodu je jedna čast s kolektorama pak je druha cast ktera obsahuje katalyzatory a je vcelku až se zadni častí . ta poslední čast se nasledně mění po třech dílech, řeže se to. prvni čast s katama 19 000,- prostředek s tlumičem 10 000,- zadni tlumič 10 000,- + spojky na druhovyrobu zapomen , neni. pokud budes shanet konkretni cast vyfuku napis mi do sz vin a info kterou čast , umim to sehnat možna i za rozumnou cenu , teda v pomeru k puvodni cene vozu Citovat
xpetrix Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 No kua,to ste ma potesili.Zatial som s vyfukom problemy nemal.Riesit som musel kopec inych veci Citovat
xpetrix Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 No co cert nechcel,dnes som bol na zdvihaku a posledna cast s tlmicom je suca na vymenu a zatial sa ju v servise,kde chodim nepodarilo pozhanat.Pomoze mi niekto?Pozrel som aj ten odkaz na eBay,ale to co je tam odfotene je uplne nieco ine ako mam na aute.Podla mna je to na diesel a nie benzin.Bud je nespravne foto alebo chyba v oznaceni. Citovat
kléma Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 No co cert nechcel,dnes som bol na zdvihaku a posledna cast s tlmicom je suca na vymenu a zatial sa ju v servise,kde chodim nepodarilo pozhanat.Pomoze mi niekto?Pozrel som aj ten odkaz na eBay,ale to co je tam odfotene je uplne nieco ine ako mam na aute.Podla mna je to na diesel a nie benzin.Bud je nespravne foto alebo chyba v oznaceni. No myslím (Na tom eBAy) že se jim jen nechtělo tak složitě ten výfuk tvarovat-jinak to uchycení by bylo odpovídající, ale nejsem si jist. Vůbec netuším jak vypadá výfuk na 3.0-ale když vezmu tak je tam (eBay) i na mojí 2.2 a podle toho usuzuji. Jinak ještě jsem to nezkoušel-ale když jsem se na výfuk ptal (zatím drží) u Peugeota tak mi vyjeli z katalogu poslední díl na 2.2 HDI a je rozměrově,uchycením a vývody stejný Jak 2.2 benzín a ani nebyli schopni vysvětlit v čem je rozdíl. A ten se dá v druhovýrobě sehnat do 3 tisíc- tak leda risknout toto. Citovat
xpetrix Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 No ja by som to neriskoval,lebo ten moj vyfuk vyzera uplne inac a je to velke riziko,nie je to lacne a je to v Nemecku.Co potom s tym budem robit?Napisal som im email a cakam odpoved. Citovat
Jooooose-1 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Nech ti pošlú originál fotky toho výfuku a možeš si to nechať overiť či bude sedieť Citovat
xpetrix Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 No Nemec uz odpisal.Takze tie fotky su realne.Nevyzera to ako original,ale sedi tam perfektne,podla prekladu.Ja tam mam totiz original nalisovanu taku \"krabicu\" a koncovky su rovne.A tento vyfuk ma tvar valca a koncovky do zeme.Doprava DPD na Slovensko 30€. Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 foto posledniho dilu vyfuku na 3,0 V6 206PS Citovat
kléma Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 ... JoJo přesně tohle je taky na 2.2 benzín -jestli se můžu zeptat kolik je cena. Jo a nevíte někdo v čem je rozdíl od té nafty-ty vypadá totožně akurát nemá nahoře tu baňku- jde mi o to jestli by tam šla použít . kléma Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 na 2,2 benzin je jine objednaci cislo a lauf je levnejsi 8600,- u obou benzinovych vyfuku je potreba pocitat ze je tam potreba mit i sponu na spojeni vyfuku a ta stoji 1200 Citovat
Tango C8 Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Kurňa, ale koncovku má 3,0 hezkou. Hm, na 2,2 kdyby byla. Citovat
xpetrix Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 No uz sa toho vyfuku neviem dockat .Dakujem Pe.Tr:super Ostava vyriesit dopravu z CR.Nepomoze mi niekto,kto sa chysta na zraz \"Bahon\" a ide z vychodu z SR? Citovat
Jooooose-1 Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Predseda ide síce na zraz do Báhoňa ale neviem aké auto bere Už má naobjednávaných veci kopec, ale za pokus to stojí sa ho opýtať Citovat
xpetrix Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Doprava do Bahona je uz zabezpecena,predseda je sama ochota:super Som mu velmi vdacny.Problem je doprava na vychod SR,ale uz to riesim. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.