VladoB Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Zjistil jsem prázdnou nádržku na ostřik (nebo žeby zamrzla?). Tak jestli se můžu přidat, vzal bych si 2x 5 litrů do -40°. Pokud jsem se přihlásil pozdě, nic se neděje, budu zastavovat a otírat sněhem:) Citovat
Péťa Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Neon je už tady na místě od čtvrtka. Jestli má něco navíc netuším, momentálně lítá s rodinou po sjezdovce... Citovat
gronholmm Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Zjistil jsem prázdnou nádržku na ostřik (nebo žeby zamrzla?). Tak jestli se můžu přidat, vzal bych si 2x 5 litrů do -40°. Pokud jsem se přihlásil pozdě, nic se neděje, budu zastavovat a otírat sněhem:) Já ti nějaký litřík můžu půjčit Citovat
VladoB Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Kolik je po cestě pump....? proč dělat kšeft cizím? zítra přijedu po suché čisté silnici, tudíž s čistým sklem:P Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.