Martinsk Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Ja mám aj radiátory aj podlahovku. Bez problémov to kúri. A ako sa tu hovorilo, treba aby to bolo vyregulované a dobre odvzdušnené. Citovat
Péťa Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Já bych určitě použil (a taky jsem je použil) ty systémové desky. Mnohem jednodušší práce. I tak je to opruz tu hadici rozmotávat. A spoje určitě nebrat. Citovat
lamancha Odesláno 9. únor 2012 Autor Odesláno 9. únor 2012 mi zase pripadaji ty desky zbytečne, když to je stejne jen EPS, akorat s profilem, ale proti gustu.... ale verim, ze to praci = cas usetri. Citovat
jbily Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Podpořím myšlenku nepoužití systémové desky. Mimo jiné proto, že jsem u velkých oken \"hada\" mohl \"zhustit\", podstatné bylo i finanční hledisko. Podlahovka mi funguje bezvadně, jsme s ní maximálně spokojení, rozhodně nepoužívat spoje, ale trubku v jednom kuse. Tepelná pohoda v domě je skvělá, nic se nes*ere, bydlím na kopci, letos naměřeno už i -27°C, do podlahy mi jde 35°C, v domě 22°C. Přitápím občas krbovými kamny. Ve všech pokojích termostaty. Nepoužil jsem dnes hojně používaný anhydrid, ale beton. Citovat
georgegg Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 tak ono je v podstatě na každým jestli dá beton nebo anhydrid, ale jsou tam určitě věci které se musí u betonu dodržet, už jsem se setkal jak s deskama tak přichycením přímo na eps, je pravda že s deskama je asi lepší montáž, ale jak píše jbily, když potřebuješ tak na eps si můžeš smyčku přizpůsobit Citovat
georgegg Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 jo a nastavovat trubky bych taky nedoporučil, sice to může být bez problému, ale je tady velký ALE a to co když by spoj nevydržel, to je pak na rozmlácení celý podlahy, a upřímě komu by se to chtělo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.