Michal307 Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 Ahoj, pod pravým blatníkem je někdy slyšet divné cvakání, nedělá to vždy. Nevíte někdo co to může být? Díky. Citovat
Michal307 Odesláno 9. únor 2012 Autor Odesláno 9. únor 2012 tak asi logicky, když je to v sekci 307, tak to bude peugeot 307, ale když jste tak chytří pánové, tak vám ještě napíši, že se jedná o 1.6 16V v kombu r. 04 a teď sem teda zvědav co mi poradíte. Citovat
Michal307 Odesláno 9. únor 2012 Autor Odesláno 9. únor 2012 díky a možná blbá otázka, ale proč to vlastně cvaká? A jak často se takovej filtr mění? Díky:( Citovat
georgegg Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 to nevim jak často se mění, a cvaká to protože je zima:D, a neboj dělá to všem Citovat
Michal307 Odesláno 9. únor 2012 Autor Odesláno 9. únor 2012 Aha, já už myslel, že je to něco horšího a dá se výměna zvládnout doma. Jo a jestli můžu, jakej filtr by si mi doporučil, měl by být uhlíkovej nebo stačí obyč? Díky Citovat
georgegg Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 to není vzduchovej, je to filtr benzinových par Citovat
dalibor307 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Cau georgegg - a nevies mi povedat kde presne sa nachadza? resp cislo v ServiceBoxe? chcel by som ho vymenit kvoli zapachu benzinu v kabine pri prudkom brzdeni Citovat
pastorek Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 1502 F9 cca 70 € Nachádza sa v pravom blatníku tesne pri stĺpiku dverí. Citovat
Kupca Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Si z tebe dělaj prdel, ale taky se jednou budou ptát až se jim na jejich lvíčku něco posere. To co popisuješ jsem řešil taky, někdy to ťukalo a někdy ne, dost mě to iritovalo tak jsem hledal a našel. Byl utržený silenblok od čerpadla posilovače a to ťukalo o podběh. Je blbý že se musí vytáhnout ten umělohmotnej podběh, ale pak je k tomu celkem dobrej přístup v leže. Vykakal jsem se an silenblok a přišrouboval jsem to natvrdo jen přes gumu a gut. Teď tam drží pevně a ničemu to nevadí. Na šrouby jsem kápnul Loctita aby se náhodou nepovolily a basta. Citovat
pastorek Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Jéééj, zase jeden všeumelec so zaručene správnymi radami. \"Byl utržený silenblok od čerpadla posilovače a to ťukalo o podběh. Je blbý že se musí vytáhnout ten umělohmotnej podběh, ale pak je k tomu celkem dobrej přístup.\" To chcem vidieť ako môže čerpadlo posilovača v motorovom priestore búchať o podbeh ktorý je medzi predným a zadným kolesom. Mimochodom, to umelohmotné tiež nie je podbeh. Ak tomu nerozumieš ešte neznamená že si s neho niekto robí prdel. Keď si preštuduješ celé fórum tak zistíš že cvakanie v pravom blatníku sa tu nerieši prvý krát a temer vždy to robil ventil nádobky s aktívnym uhlím. Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Aj mne to cvaká Aspoň viem že to funguje a vďaka P-C už dávno viem čo to je Citovat
dyno Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 to pastorek - u 307 je elektricky cerpadlo GEP v pravym pobehu to tukat muze mam taky utrzenej jeden ten silentblok ale zatim netukam to Michal307 - hned se necerti pokud neuvedes motorizaci tak ti tezko radit nekdo ma totiz benzin jako ty a nekdo diesel me treba tukal spodni cep a taky jsem hledal vsechno mozny ani na geometrii to nezjistily ... a jeste je dobry popsat jestli to dela za jizdy ci na stojicim vozidle .. [upravil dne 9/2/12 19:32 od dyno] [upravil dne 9/2/12 19:34 od dyno] Citovat
pastorek Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 to pastorek - u 307 je elektricky cerpadlo GEP v pravym pobehu to tukat muze mam taky utrzenej jeden ten silentblok ale zatim netukam Zrejme si myslel podblatník alebo nadkolie nie podbeh. V tom prípade áno. Podbeh je spodná hrana karosérie medzi predným a zadným kolesom. Ono je viacej vecí čo môžu klepať či ťukať v prednej časti auta, no mňa podráždilo ako jednoznačne definoval závadu lebo je to asi jediná s takýmto prejavom ktorú pozná. Citovat
Kupca Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 To Pastorek nejsem automechanik jen laik amatér, který se rád pustí do všeho a ničeho se nebojí. A popsal jsem svůj problém s ťukáním, možná názvosloví není moc správný, ale rozhodně podběh není spodní hrana karoserie mezi predným a zadným kolesom, to je určitě prah vnitřní a venkovní, je to částa nad kolesom, kam lítá svinčík v podstatě blatník i když blatníku se říká jen tomu co to zakrývá z venkovní strany u 307 to co je z plastu. A nenech se hned rozdráždit, na to pomáhá vlažná koupel přirození po ránu já to dělám každej den a zatím pohoda Citovat
dalibor307 Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 1502 F9 cca 70 € Nachádza sa v pravom blatníku tesne pri stĺpiku dverí. pastorek asi stupidna otazka ale je to v predu alebo vzadu? ako sa k tomu dostat? dik http://public.servicebox.peugeot.com/docapv/AP/img/pr/3a/xf15/xf15b03a.jpg Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.