Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak asi logicky, když je to v sekci 307, tak to bude peugeot 307, ale když jste tak chytří pánové, tak vám ještě napíši, že se jedná o 1.6 16V v kombu r. 04 a teď sem teda zvědav co mi poradíte.:roll

Odesláno

Aha, já už myslel, že je to něco horšího a dá se výměna zvládnout doma. Jo a jestli můžu, jakej filtr by si mi doporučil, měl by být uhlíkovej nebo stačí obyč? Díky

Odesláno

Si z tebe dělaj prdel, ale taky se jednou budou ptát až se jim na jejich lvíčku něco posere. To co popisuješ jsem řešil taky, někdy to ťukalo a někdy ne, dost mě to iritovalo tak jsem hledal a našel. Byl utržený silenblok od čerpadla posilovače a to ťukalo o podběh. Je blbý že se musí vytáhnout ten umělohmotnej podběh, ale pak je k tomu celkem dobrej přístup v leže. Vykakal jsem se an silenblok a přišrouboval jsem to natvrdo jen přes gumu a gut. Teď tam drží pevně a ničemu to nevadí. Na šrouby jsem kápnul Loctita aby se náhodou nepovolily a basta.:roker

Odesláno

Jéééj, zase jeden všeumelec so zaručene správnymi radami.

\"Byl utržený silenblok od čerpadla posilovače a to ťukalo o podběh. Je blbý že se musí vytáhnout ten umělohmotnej podběh, ale pak je k tomu celkem dobrej přístup.\"

To chcem vidieť ako môže čerpadlo posilovača v motorovom priestore búchať o podbeh ktorý je medzi predným a zadným kolesom. Mimochodom, to umelohmotné tiež nie je podbeh. Ak tomu nerozumieš ešte neznamená že si s neho niekto robí prdel.

Keď si preštuduješ celé fórum tak zistíš že cvakanie v pravom blatníku sa tu nerieši prvý krát a temer vždy to robil ventil nádobky s aktívnym uhlím.

Odesláno

to pastorek - u 307 je elektricky cerpadlo GEP v pravym pobehu to tukat muze mam taky utrzenej jeden ten silentblok ale zatim netukam ;)

to Michal307 - hned se necerti pokud neuvedes motorizaci tak ti tezko radit nekdo ma totiz benzin jako ty a nekdo diesel :roll me treba tukal spodni cep a taky jsem hledal vsechno mozny ani na geometrii to nezjistily ... a jeste je dobry popsat jestli to dela za jizdy ci na stojicim vozidle .. :papa

[upravil dne 9/2/12 19:32 od dyno]

[upravil dne 9/2/12 19:34 od dyno]

Odesláno
to pastorek - u 307 je elektricky cerpadlo GEP v pravym pobehu to tukat muze mam taky utrzenej jeden ten silentblok ale zatim netukam ;)

Zrejme si myslel podblatník alebo nadkolie nie podbeh. V tom prípade áno. Podbeh je spodná hrana karosérie medzi predným a zadným kolesom.

Ono je viacej vecí čo môžu klepať či ťukať v prednej časti auta, no mňa podráždilo ako jednoznačne definoval závadu lebo je to asi jediná s takýmto prejavom ktorú pozná.

Odesláno

To Pastorek nejsem automechanik jen laik amatér, který se rád pustí do všeho a ničeho se nebojí. A popsal jsem svůj problém s ťukáním, možná názvosloví není moc správný, ale rozhodně podběh není spodní hrana karoserie mezi predným a zadným kolesom, to je určitě prah vnitřní a venkovní, je to částa nad kolesom, kam lítá svinčík v podstatě blatník i když blatníku se říká jen tomu co to zakrývá z venkovní strany u 307 to co je z plastu. A nenech se hned rozdráždit, na to pomáhá vlažná koupel přirození po ránu :D já to dělám každej den a zatím pohoda :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...